Любителят на пътешествия

Никой път не е далечен, никое предизвикателство не е твърде голямо

Прах или кал, дъжд или горещина: нищо не може да ви спре, приемате всяко предизвикателство. R 1250 GS Adventure с пакетите за комфорт и за туринг е подходящият партньор за вашето приключение. Всичко, което ви е необходимо за пътуването в неизвестното, е удобно разположено в топ касата, алуминиевите куфари или в 27 литровото разширение на обема в Edition 40 Years GS. Удобно и за вас: подгряване на седалката, която ви топли по време на дълги пътувания.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Пакет за комфорт

Пакетът за комфорт включва Keyless Ride, удобни отопляеми ръкохватки и хромирана изпускателна система за отвеждане на отработените газове.

Пакет за туринг

Пакетът за туринг включва регулиране на скоростта, подготовка за навигация и стойка за алуминиев куфар.

LED осветителна технология

Адаптивни светлини при завой

Адаптивните светлини при завой осигуряват значително по-добро осветление на пътното платно при каране със завои.

LED дневни светлини

LED дневните светлини с характерен дизайн осигуряват повече безопасност на пътя.

Cruising Light

Cruising Light на двата приглушени предни мигача привлича вниманието и така повишава безопасността.

Подгряване на седалката

Подгряването на седалката с отделни настройки за водача и пътника осигурява допълнителен комфорт и неограничено удоволствие от пътуването и в по-студените сезони.

Стабилни елементи на дизайна

Опц. 719 комплект фрезовани части Classic II

Комплектът от фрезовани части Classic II от ексклузивната Option 719 поставя дефиниращи дизайна акценти с висококачествени компоненти, изпълнени със сребрист цвят.

Алуминиев резервоар 1

Алуминиевият резервоар 1 с матови и прозрачно лакирани странични повърхности е перфектният избор за водачи, които обичат специалното.

Място за допълнителен багаж

Алуминиев куфар, вкл. стойка за куфар

Алуминиевите куфари от двете страни на машината могат да се прикрепят лесно и сигурно към стойките за куфари от неръждаема стомана.

Алуминиева топ каса

Здравата топ каса от алуминий с обем от 32 литра осигурява място за вашата каска и впечатлява дори и при екстремни условия.

Комплект за разширение на обема за алуминиев куфар Limited Edition 40 Years GS

Комплектът за разширение на обема за алуминиев куфар увеличава обема на куфарите от всяка страна с около 13,5 литра обем за багаж, т.е. до 27 литра допълнителен обем.

Вътрешен джоб за алуминиева топ каса

Непромокаемите вътрешни джобове за алуминиевата топ каса слагат ред в багажа и улесняват товаренето и разтоварването му.

Подплатена облегалка за топ каса, 35 l

Удобната подплатена облегалка за алуминиевата топ каса осигурява повече комфорт за спътника както при кратки пътувания, така и при дълги пътешествия.

Голяма раница за резервоар

Голямата раница за резервоар със своя обем от 13 – 18 литра предлага интересни детайли, като например непромокаема, подвижна вътрешна торба и ремъчно закрепване.

Система за интелигентно аварийно повикване

При злополука системата за интелигентно аварийно повикване се свързва автоматично с колцентъра на BMW, за да се активират възможно най-бързо действията по спасителната верига.

Покорителят на терени

Приключение извън познатите пътища

Не винаги трябва да е асфалт. R 1250 GS Adventure с динамичен пакет прави интересно пътуването по всякаква настилка. В стил Rallye с повдигане на кормилото, спортен шумозаглушител и разнообразни офроуд функции, като например ендуро алуминиев предпазител за двигателя, предпазител за фара и гуми за всякакъв терен нищо не може да ви спре.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Повдигане на кормилото

Благодарение на здравото и напасващо се повдигане на кормилото стандартното кормило може да се вдигне с 30 mm.

Динамичен пакет

Динамичният пакет включва Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment), режим на каране Pro и асистент за превключване на скоростите Pro.

Стил Rallye

Състезателният вид подчертава спортния потенциал на Dual Sport Enduro. Лакът в Racingblue металик, заедно с опционалните черни или златисти джанти с кръстосани спици и ниската трицветна рали седалка, осигуряват истинско рали усещане.

Спортен шумозаглушител

Спортният шумозаглушител от титан с карбонова капачка осигурява плътен звук и превръща всяко пътуване в оптично и акустично изживяване.

Офроуд функции

Ендуро алуминиев предпазител за двигателя

Устойчивият ендуро алуминиев предпазител за двигателя го защитава ефективно от удари от камъни и от повреди, особено при каране офроуд.

Предпазител за фарове

Предпазителят за фарове за каране офроуд предпазва двигателя от повреди, причинени от удари от камъни при каране извън обществените пътища.

Гуми за всякакъв терен

С безплатната опция за гуми за всякакъв терен можете да се насладите на пълния офроуд потенциал на мотоциклета.

Място за допълнителен багаж

Навиваща се чанта Atacama със заключващи се ремъци за закрепване

Със своите заключващи се ремъци за закрепване със стоманена сърцевина навиващите се чанти Atacama, както и другите единици багаж или каски могат да се закрепват към машината.

Странични чанти Atacama, включително адаптер и заключващи се ремъци за закрепване

Износоустойчивите странични чанти Atacama предлагат много полезни детайли и пространство за багаж общо 60 литра. Със своите заключващи се ремъци за закрепване със стоманена сърцевина страничните чанти Atacama, както и другите единици багаж или каски, могат да се закрепват към машината.

Акумулатор M Lightweight

Акумулаторът M Lightweight с най-модерната литиево-йонна технология е с цели 3 kg по-лек от стандартните акумулатори.

Елегантният

Създаден за най-красивите дестинации на планетата

Да откриваш и да бъдеш открит: това е вашият свят. Външният вид му приляга: в стил Triple Black R 1250 GS Adventure се представя с намалено тегло и с особено благороден вид. Обширният осветителен пакет поставя вас и улиците на света в най-добра светлина. Високоефективният ендуро алуминиев предпазител за двигателя осигурява защита и ексклузивност. Колелата с кръстосани спици в златисто, скъпите сребристо-черни фрезовани части и тонираният ветрозащитен щит завършват благородното излъчване.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Стил Triple Black

В стил TripleBlack туристическото ендуро има приглушено елегантен чар.

Осветителен пакет

Осветителният пакет включва Headlight Pro с дневни светлини и адаптивни светлини при завой, Cruising Light отпред и многофункционални мигачи отзад.

Златисти колела с кръстосани спици

Иначе черните джанти с колела с кръстосани спици II привличат вниманието благодарение на златистия си цвят и лъскавите спици от неръждаема стомана.

Опц. 719 комплекти фрезовани части Storm и Storm II

Комплектите фрезовани части Storm и Storm II на ексклузивната Option 719 добавят определящи дизайна висококачествени компоненти, изпълнени в суров сребрист цвят.

Дизайнерски аксесоари в стил Triple Black

Тониран ветрозащитен щит

Тонираният ветрозащитен щит подчертава спортния външен вид на мотоциклета и осигурява дълготрайна видимост благодарение на устойчивото си на надраскване покритие.

Регулируем лост за превключване в черно

Променливият лост за превключване с регулируемо стъпало може да се адаптира към размера на обувката и предлага повече комфорт при каране в изправен стоеж.

Подложка за крака в черно отзад

Комплектът подложка за крака в черно отзад предлага същата функция и качество, като стандартната част, в анодизирано черно матово.

Място за допълнителен багаж

Черна стойка за алуминиев куфар, напречна пръчка отзад

Черната напречна пръчка отзад свързва дясната и лявата стойка за куфар и осигурява голяма стабилност и при пълно натоварване.

Стойка за алуминиеви куфари

Към стабилната стойка за куфар от неръждаема стомана с черно прахово покритие може лесно и сигурно да се закрепва багажна система Atacama Soft.

Черна стойка за алуминиева топ каса

Към стабилната стойка за топ каса от неръждаема стомана с прахово покритие могат да се закрепват навиващата се чанта Atacama или други единици багаж.

Черна алуминиева топ каса, 32 l

Черната топ каса от анодизиран алуминий с обем от 32 литра осигурява място за BMW шлем и впечатлява дори и при екстремни условия.

Комплект за разширение на обема за алуминиев куфар Limited Edition 40 Years GS

Комплектът за разширение на обема за алуминиев куфар увеличава обема на куфарите от всяка страна с около 13,5 литра обем за багаж, т.е. до 27 литра допълнителен обем.

Ендуро алуминиев предпазител за двигателя, черен

Здравият и лек ендуро предпазител за двигателя от алуминий с черно покритие осигурява ефективна защита от удари от камъни и повреди, особено при каране офроуд.

Оформете своя R 1250 GS Adventure

От лаковото покритие до оригиналните аксесоари BMW Motorrad – в конфигуратора можете да създадете своя собствен мечтан мотоциклет.

Към конфигуратора
spinner