* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

НОВОТО BMW S 1000 XR.

КИЛОМЕТРИТЕ И ЗАВОИТЕ ТЕ ПРЕДИЗВИКВАТ.

Спри с компромисите, искай всичко. Както от себе си, така и от твоята машината. Винаги се стреми към състезателната линия, изписвай я все по-добре, подобрявай карането си с всеки следващ километър. Новото BMW S 1000 XR също е машина, която не прави компромиси. Тя комбинира атлетичен характер със способности за безусилно преодоляване на стотици километри. Спортните гени идват от RR, докато изправената и отпусната позиция на каране, ти позволяват да не спираш, да продължаваш да изпитваш удоволствие с всеки следващ километър. Писта?Новoто BMW S 1000 XR се чувства, като у дома си. А ти?

#NeverStopChallenging

Състезателна линия, която присъства дори в дизайна.

Аеродинамичните елементи в предницата и светлините, са дефинирани, чрез остри линии. Заедно със самия дизайн на фаровете, те определят агресивното излъчване на мотоциклета. Късата опашка не е направена случайно – тя недвусмислено напомня на спортен байк.

Хищната муцуна, високата странична линия и удобно позиционираното кормило, загатват, че тази машина е жадна за километри. Километри, които се преодоляват с наслада, без значение от техния брой, благодарение на ергономията и подобрената защита от вятъра. Регулиращото се по височина предно стъкло означава, че можеш да се фокусираш върху пътя или километража, без струята да поклаща главата ти.

+ Прочети още

Експресивни цветове.

Цветовите комбинации на S 1000 XR подчертават подплатеното самочувствие на машината. Те подсилват спортното излъчване и акцентират на различни детайли.

  */-->

  Racing Red uni / White Aluminium metallic matt

  Агресивни гени за пистата: комбинацията Racing Red неметалик / White Aluminium матов металик, подчертава спортния агресивен характер на S 1000 XR. Секциите в White Aluminium сякаш плават свободно.

  */-->

  Ice Grey uni

  Ice Grey неметаликът контрастира внушително с черните елементи, което подчертава острите линии в дизайна на S 1000 XR. Визията на мотоциклета недвусмислено говори за неговия динамичен потенциал.

  3 години гаранция.

  Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

  Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

  ЧЕТИРИЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ.

  228
  масата на мотора по DIN, с M олекотен акумулатор и пакети Touring и Dynamic
  114
  Нм максимален въртящ момент при 9250 об/мин
  165
  к.с. мощност при 11 000 об/мин
  999
  куб. см работен обем

  Крива, към която се пристрастяваш – тази на въртящия момент.

  Крива, към която се пристрастяваш – тази на въртящия момент.

  Двигателят на S 1000 XR е базиран на агрегата на RR, но е оптимизиран за специфичните нужди на XR. Нов е разпределителния вал, с цел постигане на по-висок въртящ момент при средни обороти, както и по-широк използваем диапазон. За целта допринася и променената всмукателна система, а по-дългите високи предавки, правят работата на машината по-гладка.

  + Прочети още

  По-ниска маса, повече динамика.

  По-ниска маса, повече динамика.

  Динамиката не е само въпрос на мощност, но и на ниска маса. Дори и напълно оборудван, S 1000 XR е с цели 10 кг по-лек от своя предшественик. В най-леката си конфигурация той тежи едва 223 кг. Няма да ти липсва нито един грам – напротив, ще усещаш всеки един заради несравнимата директност и динамика на байка. Както и под формата на по-добро ускорение, по-лесна смяна на посоката и по-лесно маневриране.

  + Прочети още

  ЧУЙ ЗВУКА НА S 1000 XR.

  S 1000 XR В ДЕТАЙЛИ

  Бърза помощ, където и да си.

  Бърза помощ, където и да си.

  Интелигентната система за спешни обаждания (ECALL) е разработена от BMW Motorrad и е в състояние да осъществи автоматична връзка с аварийните служби, в случай на инцидент. Тя споделя и местоположението на мотоциклета, което е от ключова важност за бързината на реакцията. ECALL позволява и ръчно задействане, чрез бутон под капаче при дясната ръкохватка.

  + Прочети още

  #neverstopchallenging

  #NeverStopChallenging – чрез този хаштаг можеш да се запознаеш с други, като теб, с други любители на мото приключенията. Да споделите опит, маршрути и впечатления.

  + Прочети още

  ЕИКИРОВКАТА ЗА ТВОЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

  ДРУГИ МОДЕЛИ