* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW S 1000 XR.

КИЛОМЕТРИТЕ И ЗАВОИТЕ ТЕ ПРЕДИЗВИКВАТ.

Спри с компромисите, искай всичко. Както от себе си, така и от твоята машината. Винаги се стреми към състезателната линия, изписвай я все по-добре, подобрявай карането си с всеки следващ километър. Новото BMW S 1000 XR също е машина, която не прави компромиси. Тя комбинира атлетичен характер със способности за безусилно преодоляване на стотици километри. Спортните гени идват от RR, докато изправената и отпусната позиция на каране, ти позволяват да не спираш, да продължаваш да изпитваш удоволствие с всеки следващ километър. Писта?Новoто BMW S 1000 XR се чувства, като у дома си. А ти?

#NeverStopChallenging

Състезателна линия, която присъства дори в дизайна.

Аеродинамичните елементи в предницата и светлините, са дефинирани, чрез остри линии. Заедно със самия дизайн на фаровете, те определят агресивното излъчване на мотоциклета. Късата опашка не е направена случайно – тя недвусмислено напомня на спортен байк.

Хищната муцуна, високата странична линия и удобно позиционираното кормило, загатват, че тази машина е жадна за километри. Километри, които се преодоляват с наслада, без значение от техния брой, благодарение на ергономията и подобрената защита от вятъра. Регулиращото се по височина предно стъкло означава, че можеш да се фокусираш върху пътя или километража, без струята да поклаща главата ти.

+ Прочети още

Експресивни цветове.

Цветовите комбинации на S 1000 XR подчертават подплатеното самочувствие на машината. Те подсилват спортното излъчване и акцентират на различни детайли.

  */-->

  Racing Red uni / White Aluminium metallic matt

  Агресивни гени за пистата: комбинацията Racing Red неметалик / White Aluminium матов металик, подчертава спортния агресивен характер на S 1000 XR. Секциите в White Aluminium сякаш плават свободно.

  */-->

  Ice Grey uni

  Ice Grey неметаликът контрастира внушително с черните елементи, което подчертава острите линии в дизайна на S 1000 XR. Визията на мотоциклета недвусмислено говори за неговия динамичен потенциал.

  3 години гаранция.

  Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

  Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

  ЧЕТИРИЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ.

  228
  масата на мотора по DIN, с M олекотен акумулатор и пакети Touring и Dynamic
  114
  Нм максимален въртящ момент при 9250 об/мин
  121
  к.с. мощност при 11 000 об/мин
  999
  куб. см работен обем

  Крива, към която се пристрастяваш – тази на въртящия момент.

  Крива, към която се пристрастяваш – тази на въртящия момент.

  Двигателят на S 1000 XR е базиран на агрегата на RR, но е оптимизиран за специфичните нужди на XR. Нов е разпределителния вал, с цел постигане на по-висок въртящ момент при средни обороти, както и по-широк използваем диапазон. За целта допринася и променената всмукателна система, а по-дългите високи предавки, правят работата на машината по-гладка.

  + Прочети още

  По-ниска маса, повече динамика.

  По-ниска маса, повече динамика.

  Динамиката не е само въпрос на мощност, но и на ниска маса. Дори и напълно оборудван, S 1000 XR е с цели 10 кг по-лек от своя предшественик. В най-леката си конфигурация той тежи едва 223 кг. Няма да ти липсва нито един грам – напротив, ще усещаш всеки един заради несравнимата директност и динамика на байка. Както и под формата на по-добро ускорение, по-лесна смяна на посоката и по-лесно маневриране.

  + Прочети още

  ЧУЙ ЗВУКА НА S 1000 XR.

  S 1000 XR В ДЕТАЙЛИ

  Бърза помощ, където и да си.

  Бърза помощ, където и да си.

  Интелигентната система за спешни обаждания (ECALL) е разработена от BMW Motorrad и е в състояние да осъществи автоматична връзка с аварийните служби, в случай на инцидент. Тя споделя и местоположението на мотоциклета, което е от ключова важност за бързината на реакцията. ECALL позволява и ръчно задействане, чрез бутон под капаче при дясната ръкохватка.

  + Прочети още

  #neverstopchallenging

  #NeverStopChallenging – чрез този хаштаг можеш да се запознаеш с други, като теб, с други любители на мото приключенията. Да споделите опит, маршрути и впечатления.

  + Прочети още

  ЕИКИРОВКАТА ЗА ТВОЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

  ДРУГИ МОДЕЛИ