ПРЕСЛЕДВАЧЪТ НА ВРЕМЕНА.

Най-добрите времена, твоите времена.

Съревнованието е в кръвта ти? Търсиш най-доброто време? Тогава Dynamic пакетът е изключително подходящ за твоя S 1000 XR. Той включва M ковани колела, олекотен акумулатор и дори карбонов пакет. С тях можеш да смъкнеш масата на машината до впечатляващите 223 кг, готова за каране!

M Performance частите са допълнителна опция за персонализиране.

+ Прочети още
 • Dynamic ESA Pro (Electronic Suspension Adjustment) предлага втора настройка на окачването, както и автоматична компенсация на позицията. ROAD режимът се фокусира върху комфорта, а допълнителния Dynamic - изостря мотоциклета.

 • Shift Assistant Pro системата позволява на каращия да сменя предавките изключително бързо, без да ползва лостчето на съединителя. Тя позволява превключвания, както във възходяща посока, така и в низходяща. Резултатът е намалено време за смяна и почивка на ръката.

 • С черно анодизирано покритие, летите и ковани М колела намаляват жироскопния ефект, което прави мотоциклета още по-лесен/бърз за насочване. При тях спирачната система идва с 5-милиметрови накладки, предлагащи максимална спирачна сила.

 • Висококачественият карбонов пакет подчертава динамичните качества на адвенчър-спортиста. Той включва преден и заден калник, интегриран предпазител за веригата, както и панели за двете страни.

 • Адаптивните светлини за завиване осигуряват значително по-добро осветяване на завоя. Системата е част от фаровете Pro и се активира при наклон на мотоциклета от 10 градуса, при което късите светлини се насочват и към банкета.

ЛОВЕЦЪТ НА КИЛОМЕТРИ.

Никоя дестинация не е прекалено далеч.

Искаш още повече удоволствие от карането, което идва с всеки километър? Искаш да карате и да не спирате? Тогава пакетите Tour и Dynamic са точно за теб. От круиз контрола до ръкохватките с подгрев, през централната стойка, до системата ECALL – имаш всичко за големите ти пътувания. А благодарение на топкейса, имаш и достатъчно място за багаж.

+ Прочети още
 • Висококачествен топкейс с вместимост от около 30 литра, предоставящ достатъчно място за багаж или дори каска. Той е водонепромокаем, с черна долна част и механизъм за заключване.

 • Многофункционален, подходящ както за дълги пътувания, така и за градска употреба. Топкейсът се прикрепя изключително лесно за системата за куфари.

 • Висококачествената M карбонова защита за двигателя е здрава, като стомана, но тежи едва 620 грама (за всяка страна). Технологичният композит позволява постигането на елегантен дизайн и не ограничава максималният ъгъл на наклоняване на машината.

 • Контролът на сцеплението в гумите (TPC) дава информация за моментното състояние на гумите и информира водача при опасна промяна. Стойностите могат да бъдат извиквани на централния дисплей, като жълта или червена светлинна сигнализация, предупреждават в случай на отклонения.

 • Комфортната седалка е осезаемо по-подплатена (+10 мм), като същевременно контурът на пасажерската седалка е по-широк. Горният и слой е изработен от специален топлоотблъскващ материал, който може да доведе до намаляване на температурата с до 15 градуса, в сравнение с тази на повърхност с обикновена тапицерия.

 • Тя е незаменима по отношение на практичността. Значително улеснява товаренето, зареждането и сервизирането на мотоциклета, като в допълнение разтоварва гумите и окачването.

ТЪРСАЧЪТ НА ГЛЕДКИ

В огледалото на града.

Обичаш наредените в редица къщи, тесните алеи и просторните площади? Тогава този S 1000 XR е за теб. Благодарение на фаровете Pro, дневните светлини и допълнителните LED фарчета, определено ще бъдеш забелязан. Keyless Ride значително улеснява в ежедневието, а ECALL системата допринася за твоето спокойствие.

+ Прочети още
 • Фарвете Pro могат да бъдат разпознати и по DRL светлините, които работят, освен като такива, също и като паркинг светлини. Адаптивните основни светлини пък допринасят за видимостта, а оттам и за сигурността на водача.

 • Мощните допълнителни LED светлини имат характерен, качествен вид. Корпусите им са алуминиеви, а начинът по който работят, категорично ще те отличава в трафика. Светодиодната техника е почти вечна, а типът на самата светлина се доближава много до дневната.

 • Подчертава спортния вид на байка. Затъненото стъкло е със специално покритие против надраскване, като се предлага и в по-високо със 70 мм изпълнение.

 • Тази система остава ключа в джоба ти, защото можеш да запалиш мотор си само с натискане на бутон. Същият позволява и да заключиш кормилото му, като капачката за резервоара също не изисква ключ.

 • В случай на инцидент, интелигентната система за автоматично аварийно обаждане, се свързва със специален център на BMW. Оттам аварийните екипи получават местоположението на машината и са в състояние да реагират максимално бързо. Системата може да бъде активирана и ръчно, например за оказване на помощ на друг участник в движението.

ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ BMW MOTORRAD.

Искаш твоето BMW S 1000 XR да по-различно от останалите? Персонализирай визията му с избор на части от разнообразния каталог за аксесоари BMW Motorrad.

+ Прочети още
Свали каталога за аксесоари
 • Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
  PDF   |   3.27 MB   |   Deutsch

S 1000 XR

Adventure

Научи повече
spinner