ПРЕСЛЕДВАЧЪТ НА ВРЕМЕНА.

Идеалната линия с всяка крива.

Вие не познавате компромиси и всеки метър трябва да е изминат в идеална линия? Този вариант на S 1000 XR осигурява идеална ефективност. Оптимизираната за триенето верига M Endurance осигурява още мощност за задното колело, а спортните шумозаглушители от титан осигуряват подходящия за целта звук. Лаковото покритие в комбинация с късия спортен ветрозащитен щит е най-доброто оптическо доказателство – вече е време за следващия завой.

+ Прочети още

Очакващият шампион

Най-добрите времена, твоите времена.

Съревнованието е в кръвта ти? Търсиш най-доброто време? Тогава Dynamic пакетът е изключително подходящ за твоя S 1000 XR. Той включва M ковани колела, олекотен акумулатор и дори карбонов пакет. С тях можеш да смъкнеш масата на машината до впечатляващите 223 кг, готова за каране!

M Performance частите са допълнителна опция за персонализиране.

+ Прочети още
Dynamic ESA Pro

Dynamic ESA Pro (Electronic Suspension Adjustment) предлага втора настройка на окачването, както и автоматична компенсация на позицията. ROAD режимът се фокусира върху комфорта, а допълнителния Dynamic - изостря мотоциклета.

Shift assistant Pro

Shift Assistant Pro системата позволява на каращия да сменя предавките изключително бързо, без да ползва лостчето на съединителя. Тя позволява превключвания, както във възходяща посока, така и в низходяща. Резултатът е намалено време за смяна и почивка на ръката.

M ковани колела

С черно анодизирано покритие, летите и ковани М колела намаляват жироскопния ефект, което прави мотоциклета още по-лесен/бърз за насочване. При тях спирачната система идва с 5-милиметрови накладки, предлагащи максимална спирачна сила.

Карбонов пакет

Висококачественият карбонов пакет подчертава динамичните качества на адвенчър-спортиста. Той включва преден и заден калник, интегриран предпазител за веригата, както и панели за двете страни.

Адаптивни светлини за завиване

Адаптивните светлини за завиване осигуряват значително по-добро осветяване на завоя. Системата е част от фаровете Pro и се активира при наклон на мотоциклета от 10 градуса, при което късите светлини се насочват и към банкета.

ЛОВЕЦЪТ НА КИЛОМЕТРИ.

Никоя дестинация не е прекалено далеч.

Искаш още повече удоволствие от карането, което идва с всеки километър? Искаш да карате и да не спирате? Тогава пакетите Tour и Dynamic са точно за теб. От круиз контрола до ръкохватките с подгрев, през централната стойка, до системата ECALL – имаш всичко за големите ти пътувания. А благодарение на топкейса, имаш и достатъчно място за багаж.

+ Прочети още
Топкейс Touring

Висококачествен топкейс с вместимост от около 30 литра, предоставящ достатъчно място за багаж или дори каска. Той е водонепромокаем, с черна долна част и механизъм за заключване.

Система за куфари и топкейс

Многофункционален, подходящ както за дълги пътувания, така и за градска употреба. Топкейсът се прикрепя изключително лесно за системата за куфари.

М карбонова защита за двигателя

Висококачествената M карбонова защита за двигателя е здрава, като стомана, но тежи едва 620 грама (за всяка страна). Технологичният композит позволява постигането на елегантен дизайн и не ограничава максималният ъгъл на наклоняване на машината.

Контрол на сцеплението в гумите (TPC)

Контролът на сцеплението в гумите (TPC) дава информация за моментното състояние на гумите и информира водача при опасна промяна. Стойностите могат да бъдат извиквани на централния дисплей, като жълта или червена светлинна сигнализация, предупреждават в случай на отклонения.

Комфортна седалка

Комфортната седалка е осезаемо по-подплатена (+10 мм), като същевременно контурът на пасажерската седалка е по-широк. Горният и слой е изработен от специален топлоотблъскващ материал, който може да доведе до намаляване на температурата с до 15 градуса, в сравнение с тази на повърхност с обикновена тапицерия.

Централна стойка

Тя е незаменима по отношение на практичността. Значително улеснява товаренето, зареждането и сервизирането на мотоциклета, като в допълнение разтоварва гумите и окачването.

ТЪРСАЧЪТ НА ГЛЕДКИ

В огледалото на града.

Обичаш наредените в редица къщи, тесните алеи и просторните площади? Тогава този S 1000 XR е за теб. Благодарение на фаровете Pro, дневните светлини и допълнителните LED фарчета, определено ще бъдеш забелязан. Keyless Ride значително улеснява в ежедневието, а ECALL системата допринася за твоето спокойствие.

+ Прочети още
Фарове Pro и дневни светлини (DRL)

Фарвете Pro могат да бъдат разпознати и по DRL светлините, които работят, освен като такива, също и като паркинг светлини. Адаптивните основни светлини пък допринасят за видимостта, а оттам и за сигурността на водача.

Допълнителни LED светлини

Мощните допълнителни LED светлини имат характерен, качествен вид. Корпусите им са алуминиеви, а начинът по който работят, категорично ще те отличава в трафика. Светодиодната техника е почти вечна, а типът на самата светлина се доближава много до дневната.

Затъмнено стъкло

Подчертава спортния вид на байка. Затъненото стъкло е със специално покритие против надраскване, като се предлага и в по-високо със 70 мм изпълнение.

Keyless Ride

Тази система остава ключа в джоба ти, защото можеш да запалиш мотор си само с натискане на бутон. Същият позволява и да заключиш кормилото му, като капачката за резервоара също не изисква ключ.

ECALL

В случай на инцидент, интелигентната система за автоматично аварийно обаждане, се свързва със специален център на BMW. Оттам аварийните екипи получават местоположението на машината и са в състояние да реагират максимално бързо. Системата може да бъде активирана и ръчно, например за оказване на помощ на друг участник в движението.

ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ BMW MOTORRAD.

Искаш твоето BMW S 1000 XR да по-различно от останалите? Персонализирай визията му с избор на части от разнообразния каталог за аксесоари BMW Motorrad.

+ Прочети още

Свали каталога за аксесоари

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
PDF   |   3.27 MB   |   Deutsch

Create your own S 1000 XR

S 1000 XR

spinner