R nineT

от 30.200,00 лв*
386 лв на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R nineT.

Неповторим. Оригинален. С въздушно охлаждане.

Мотоциклетизмът е символ на истинската свобода: пейзажът, завоите, правите. Всеки метър е от значение. Точно това е вашият път. R nineT е идеалният спътник, който почти не познава ограничения, що се отнася до вашите желания – благодарение също и на неговите безбройни възможности за персонализиране. По този начин характерът на неговия боксерен двигател ви задвижва неустоимо напред по начин, който може да се усети много добре с цялата му крива на въртящ момент, заедно с най-новите технологии. Още от самото начало, R nineT очарова мотоциклетните ентусиасти по света. Той стимулира, вдъхновява и заразява.

Дизайнът на R nine T

Изберете своя стил.

Нови са двата цвята на Spezial опция 719 Blackstorm металик/Vintage и опция 719 Blue planet металик/алуминий от офертата за индивидуализация от BMW Motorrad Spezial. Тук вашият R nineT получава като добавка към резервоара подходящата гърбица на седалката и преден калник в избран от вас цвят. Освен това стандартната задна седалка също е включена в обхвата на доставката, а моторът се доставя със стандартната пасажерска подрамка и степенки, които могат да се отделят. С цвят на Spezial опция 719 blackstorm металик/vintage, вашият R nineT ще получи уникален и индивидуален „захабен“ вид благодарение на покритието с четка на ръка.

  Black storm металик

  Лъскав и класически: R nineT се показва по изчистен и неповторим начин и с цветовата си схема.

  Опция 719 Black storm металик/Vintage

  Обединеното жълто покритие с начален номер „21“ е с покритие с четка на ръка, също както и подплатените страни: абсолютна ретро консистенция.

  Опция 719 Blue planet металик/Aluminium

  Покритието с боя допринася към загатването за класически елегантно излъчване на машината. Златните ленти комбинират резервоара с гърбицата на седалката по визуално обединяващ начин.

  R nineT, който не може да се сбърка.

  R nineT има минимализиран стил и въпреки това абсолютно разпознаваемо присъствие. Той въплъщава страстта и иновацията от повече от 90 години производство на мотоциклети – заедно с класическите пропорции на BMW Motorrad: поразителен боксерен двигател, компактен резервоар, тънка задница. Всички материали са с непроменливо високо качество; повърхностите са внимателно обработени. Към това можем да добавим и изключително внимание към детайлите и истинско майсторство. Капакът на предното колело например е завит към вилката с помощта на лети скоби. А самата поставка за фара е направена от алуминий.
  + Прочети още

  Създаден за персонализиране.

  Създаден за персонализиране.

  Фокусът при разработването на R nineT беше неговата модулна концепция още от самото начало: за най-висока степен на възможности за персонализиране. Безброй професионални и любителски модификации доказват високия потенциал на R nineT. Отворените интерфейси и електроники подпомагат монтажа на електрически компоненти. Към това добавяме и интелигентно проектираната подвижна рама. Крайната част на задната рама може лесно да се разглоби: за изчистен и стилен соло изглед или за други опции за седалка. 

  + Прочети още

  Двуцилиндров боксерен двигател

  119
  Нм при 6000 об/мин
  1.170
  куб. см
  222
  кг маса без товар, готов за път
  805
  мм височина на седалката
  R nineT четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

  Класически боксерен двигател.

  Класически боксерен двигател.

  Мощният двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с 1170 ccm и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамичен пренос на мощност, дори и при ниски скорости. Резултатът: всяко пътешествие е специално преживяване. Както в града, така и по междуградския път. Същевременно R nineT отговаря на изискванията на приложимия стандарт EU-4. Стандартният BMW Motorrad ABS и опционалният ASC Automatic Stability Control ви позволяват винаги безопасно да използвате неповторимата му динамичност на пътя. Обърнатата вилка може да се регулира на ръка за индивидуално координиране: предварителното натоварване на пружината, натискът и сгъстяването могат да отговарят на вас и на вашия стил на шофиране. Новоразработеният двоен инструмент със скоростомер и оборотомер ви информира надеждно за всичко, което трябва да знаете, освен че се наслаждавате на шофирането.

  + Прочети още

  Изживейте звука на R nine T

  Основните акценти на R nine T

  Отпусната поза, шофиране без напрягане.

  Отпусната поза, шофиране без напрягане.

  Дори и ергономиката на R nineT е съобразена с общия му непринуден вид и динамичната му характеристика. Звучи почти като парадокс, но въпреки производителността на двигателя му, целта тук е релаксираното намаляване на скоростта – с пълното удоволствие. Балансираният ергономичен триъгълник и донякъде плоският наклон на предната вилка ви позволяват да откривате нови маршрути, в седнало положение и без да се напрягате. Това означава, че ергономиката и изключителните характеристики вървят буквално ръка за ръка с R nineT.

  + Прочети още

  Повече индивидуалност

  Абсолютно R nineT. Абсолютно вие.

  Всеки мотоциклетист е уникален. Тогава защо не и всеки мотоциклет? R nineT ви предоставя множество начини за персонализиране: първокласен набор от фрезовани части на BMW Motorrad Spezial или например с оригиналните аксесоари на BMW Motorrad.

  Научете повече

  BMW Motorrad Spezial

  Покажете характера си на пътя.
  Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

  В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

  Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

  Научете повече

  R Nine T персонализирани мотоциклети

  Уникални образци.

  Преобразувания на R nineT.

  Аксесоари за новия R nineT

  Стилът: привлекателно чист и опростен

  Още модели на Heritage

  Съвпадащи събития

  Pure&Crafted Festival 2017

  Ново място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

  Към събитието