* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW R nineT.

Неповторим. Оригинален. С въздушно охлаждане.

Мотоциклетизмът е символ на истинската свобода: пейзажът, завоите, правите. Всеки метър е от значение. Точно това е вашият път. R nineT е идеалният спътник, който почти не познава ограничения, що се отнася до вашите желания – благодарение също и на неговите безбройни възможности за персонализиране. По този начин характерът на неговия боксерен двигател ви задвижва неустоимо напред по начин, който може да се усети много добре с цялата му крива на въртящ момент, заедно с най-новите технологии. Още от самото начало, R nineT очарова мотоциклетните ентусиасти по света. Той стимулира, вдъхновява и заразява.

ДИЗАЙНЪТ НА R NINE T

Изберете своя стил.

Нови са двата цвята на Spezial опция 719 Blackstorm металик/Vintage и опция 719 Blue planet металик/алуминий от офертата за индивидуализация от BMW Motorrad Spezial. Тук вашият R nineT получава като добавка към резервоара подходящата гърбица на седалката и преден калник в избран от вас цвят. Освен това стандартната задна седалка също е включена в обхвата на доставката, а моторът се доставя със стандартната пасажерска подрамка и степенки, които могат да се отделят. С цвят на Spezial опция 719 blackstorm металик/vintage, вашият R nineT ще получи уникален и индивидуален „захабен“ вид благодарение на покритието с четка на ръка.

  Black storm металик

  Лъскав и класически: R nineT се показва по изчистен и неповторим начин и с цветовата си схема.

  Опция 719 Black storm металик/Vintage

  Обединеното жълто покритие с начален номер „21“ е с покритие с четка на ръка, също както и подплатените страни: абсолютна ретро консистенция.

  Opt. 719 Pollux metallic/Aluminium

  Option 719 Pollux metallic/Aluminum creates a successful interplay of light and dark on your tank.

  Opt. 719 Mars red metallic matt/Cosmic blue metallic matt

  The Spezial colour Option 719 Mars red matt/Cosmic blue metallic matt shows a perfect matt colour game, which is accomplished by the Option 719 logo.

  R nineT, който не може да се сбърка.

  R nineT има минимализиран стил и въпреки това абсолютно разпознаваемо присъствие. Той въплъщава страстта и иновацията от повече от 90 години производство на мотоциклети – заедно с класическите пропорции на BMW Motorrad: поразителен боксерен двигател, компактен резервоар, тънка задница. Всички материали са с непроменливо високо качество; повърхностите са внимателно обработени. Към това можем да добавим и изключително внимание към детайлите и истинско майсторство. Капакът на предното колело например е завит към вилката с помощта на лети скоби. А самата поставка за фара е направена от алуминий.
  + Прочети още

  Създаден за персонализиране.

  Създаден за персонализиране.

  Фокусът при разработването на R nineT беше неговата модулна концепция още от самото начало: за най-висока степен на възможности за персонализиране. Безброй професионални и любителски модификации доказват високия потенциал на R nineT. Отворените интерфейси и електроники подпомагат монтажа на електрически компоненти. Към това добавяме и интелигентно проектираната подвижна рама. Крайната част на задната рама може лесно да се разглоби: за изчистен и стилен соло изглед или за други опции за седалка. 

  + Прочети още

  Двуцилиндров боксерен двигател

  116
  Нм при 6000 об/мин
  1.170
  куб. см
  222
  кг маса без товар, готов за път
  805
  мм височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

  Класически боксерен двигател.

  Класически боксерен двигател.

  Мощният двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с 1170 ccm и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамичен пренос на мощност, дори и при ниски скорости. Резултатът: всяко пътешествие е специално преживяване. Както в града, така и по междуградския път. Същевременно R nineT отговаря на изискванията на приложимия стандарт EU-4. Стандартният BMW Motorrad ABS и опционалният ASC Automatic Stability Control ви позволяват винаги безопасно да използвате неповторимата му динамичност на пътя. Обърнатата вилка може да се регулира на ръка за индивидуално координиране: предварителното натоварване на пружината, натискът и сгъстяването могат да отговарят на вас и на вашия стил на шофиране. Новоразработеният двоен инструмент със скоростомер и оборотомер ви информира надеждно за всичко, което трябва да знаете, освен че се наслаждавате на шофирането.

  + Прочети още

  Изживейте звука на R nine T

  Основните акценти на R nine T

  Двуцилиндров боксерен двигател.
  R nine T боксерен двигател
  Кормилни амортисьори.
  Кормилни амортисьори.
  Табела за произход.
  Табела за произход
  Регулируема задница.
  Регулируема задница
  Поддръжки на седалката.
  Поддръжки на седалката
  Чист алуминий.
  Чист алуминий
  ABS.
  ABS
  Скоба Fender.
  Скоба Fender

  Отпусната поза, шофиране без напрягане.

  Отпусната поза, шофиране без напрягане.

  Дори и ергономиката на R nineT е съобразена с общия му непринуден вид и динамичната му характеристика. Звучи почти като парадокс, но въпреки производителността на двигателя му, целта тук е релаксираното намаляване на скоростта – с пълното удоволствие. Балансираният ергономичен триъгълник и донякъде плоският наклон на предната вилка ви позволяват да откривате нови маршрути, в седнало положение и без да се напрягате. Това означава, че ергономиката и изключителните характеристики вървят буквално ръка за ръка с R nineT.

  + Прочети още

  Повече индивидуалност

  Абсолютно R nineT. Абсолютно вие.

  Всеки мотоциклетист е уникален. Тогава защо не и всеки мотоциклет? R nineT ви предоставя множество начини за персонализиране: първокласен набор от фрезовани части на BMW Motorrad Spezial или например с оригиналните аксесоари на BMW Motorrad.

  Научете повече

  BMW Motorrad Spezial

  Покажете характера си на пътя.
  Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

  В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

  Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

  Научете повече

  R Nine T персонализирани мотоциклети

  Уникални образци.

  Преобразувания на R nineT.

  R nineT е идеалната начална точка за поръчково тунинговане. Само с няколко стъпки, той може да бъде конвертиран от мотоциклет с две седалки в такъв с една, и благодарение на отделната електроника за превозното средство и двигателя, той предлага почти безкрайни възможности за ентусиастите.

  Няколко от най-известните лица, занимаващи се е поръчкови модели, се вихрят по R nineT. С непогрешим почерк, те показват какво може да се постигне с експертни познания, креативност и модерен класически боксер.

  Прочети още

  Аксесоари за новия R nineT

  Стилът: привлекателно чист и опростен

  Още модели на Heritage

  Съвпадащи събития

  Pure&Crafted Festival 2017

  Ново място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

  Към събитието
  spinner