* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW R nine T pure.

Чист. Редуциран. С въздушно охлаждане.

BMW R nineT Pure е перфектен за всеки, който обича класическия роудстър дизайн и търси истинско мотоциклетно преживяване. Дизайнът черпи вдъхновение направо от първите мотоциклети. Той напомня на ерата на 70-те и 80-те. Но корените му стигат по-дълбоко. Дори и най-първият мотоциклет на BMW е бил опростен, изчистен и динамичен. През 1923 в сърцето на цялата концепция е бил срещуположният двигател на BMW. В същото време той ви предлага множество опции за персонализиране на мотоциклета. Можете да реализирате мечтите си: за вашия мотоциклет и вашия лайфстайл. Ще усетите откъде идва, независимо дали го персонализирате или се наслаждавате на тръпката от отварянето на дросела.

The design of the R nine T Pure

Choose your style.

In addition to the Catalano grey paint finish, there are now two paint finishes from the individualisation offer of BMW Motorrad: Option 719 Black storm metallic/Aurum and Option 719 Black storm metallic/Light white.

  Catalano grey uni

  Pure pleasure: Catalano grey emphasizes the pure character.

  Opt. 719 Black storm metallic/Aurum

  An elegant play of colours is created by the combination of rich black and the shiny gold colour.

  Opt. 719 Black storm metallic/Light white

  The accentuation of the lines in Blackstorm metallic on Light white gives the tank an unique look.

  Редуциран до най-важното

  Дизайнът на R nineT Pure напомня на типичния роудстър. Кръглият фар с пръстен от хром, гланцираният корпус и новият кръгъл тахометър допринасят към вида отпред. Пропорциите се определят от мостовата рама от три части, заедно с новата телескопична вилка с класически вид. А като поддържащ елемент, срещуположният двигател чака да изреве. Стоманеният резервоар и традиционно тясната задница са финалните елементи от силует, който е стилен и елегантен: за ловък и самоуверен вид – и всичко това върху впечатляващите лети джанти с 5 спици.
  Максимално опростеният дизайн обаче изобщо не е поради модерна носталгия. Целта е всъщност R nineT Pure да позволява пълно персонализиране: можете да го оборудвате, модифицирате, проектирате – вашият мотоциклет, вашият стил. В основата на мотоциклета стои доказана концепция и, разбира се, задължителното качество на BMW Motorrad.
  + Прочети още

  Двуцилиндров боксерен двигател

  116
  Нм макс. върт. момент
  219
  кг собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар
  1.170
  куб. см
  805
  мм височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

  Доказан срещуположен двигател за напълно индивидуално шофиране.

  Доказан срещуположен двигател за напълно индивидуално шофиране.

  Двигателят и електрическата инсталация на R nineT Pure развълнуваха мотоциклетните фенове в R nineT. Въздушно/маслено охлажданият двуцилиндров срещуположен двигател с неговите 110 hp (81 kW) обещава за чувствено и жизнено усещане при шофиране и спазва обещанието си – нормално за боксерен двигател. Изпускателната система „2 в 1“ с типичен роудстър вид подчертава този самоуверен стил с плътен и силен звук. Благодарение на стандартната ABS и опционалния ASC вие можете безопасно да използвате тази мощ на улицата.

  + Прочети още

  Основните акценти на R nine T Pure

  Кръгли фарове с логото на BMW.
  Кръгли фарове на R nineT Pure
  Капак на предното колело.
  Капак на предното колело на R nineT Pure.
  Класически кръгъл скоростомер.
  Кръгъл инструмент на R nineT Pure
  "nineT" лого върху въздушния вход.
  Букви "nineT" на R nineT Pure
  Лято алуминиево едностранно люлеещо се рамо
  R nineT Pure лято алуминиево едностранно люлеещо се рамо
  Регулируема задница.
  Задницата на R nineT Pure
  Модерен заден светодиоден фар.
  R nineT Pure заден светодиоден фар
  Изпускателна система „2 в 1“.
  Изпускателна система „2 в 1“ на R nineT Pure

  Ергономиката: стилен и самоуверен.

  Ергономиката: стилен и самоуверен.

  R nineT Pure ви позволява да реализирате мечтата си за персонализиран мотоциклет. Напълно според вашите идеи. Създайте своя мотоциклет – по свой стил. Благодарение на сравнително ниската височина на седалката, мотоциклетът е подходящ за хора с най-различни размери. Можете също да свалите още повече своя R nineT Pure със заводската опция за ниско прилепване. Дълбок, тесен и здраво подплатен, ще карате по най-добрия роудстър начин – самоуверено, недвусмислено и безпогрешно.

  + Прочети още

  Преглед на техническите характеристики.

  Включена безопасност – благодарение на ABS и опционалния ASC.

  R nineT Pure е отворен към вашите идеи. Когато става въпрос за безопасност, тя съвсем ясно отразява нашите идеи: затова BMW Motorrad ABS е стандартна опция. А опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността) предотвратява превъртането на задното колело и гарантира по-ефективна електрическа трансмисия: за по-активна безопасност при шофиране в екстремни ситуации. Той дори може да се поръча по време на пътешествието.
  Варианти за седалка – точно както ви харесва.

  R NineT Pure предлага следните три възможности – което изберете: пътническа седалка със стандартна пътническа рама. Можете също бързо да разглобите пътническата седалка, ако ще карате сами. Това освобождава и малко повече място за съхранение под малката гърбица. Можете също и да карате R nineT Pure по много спортен и стилистично изчистен начин: без пътническа седалка и пътническа рама.

  Повече индивидуалност

  Точно както ви харесва.

  Завършете своя R nineT Pure както искате, лесно, част по част. Например с ексклузивното и първокласно опционално оборудване и аксесоари от BMW Motorrad Spezial и оригинални аксесоари от BMW Motorrad.

  Научете повече

  BMW Motorrad Spezial

  Покажете характера си на пътя.
  Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

  В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

  Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

  Научете повече

  Аксесоари за новия R nineT Pure

  Стилът: привлекателно чист и опростен

  Други модели на heritage

  Съвпадащи събития

  Pure&Crafted Festival 2017

  Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

  Към събитието
  spinner