* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R nine T pure.

Чист. Редуциран. С въздушно охлаждане.

BMW R nineT Pure е перфектен за всеки, който обича класическия роудстър дизайн и търси истинско мотоциклетно преживяване. Дизайнът черпи вдъхновение направо от първите мотоциклети. Той напомня на ерата на 70-те и 80-те. Но корените му стигат по-дълбоко. Дори и най-първият мотоциклет на BMW е бил опростен, изчистен и динамичен. През 1923 в сърцето на цялата концепция е бил срещуположният двигател на BMW. В същото време той ви предлага множество опции за персонализиране на мотоциклета. Можете да реализирате мечтите си: за вашия мотоциклет и вашия лайфстайл. Ще усетите откъде идва, независимо дали го персонализирате или се наслаждавате на тръпката от отварянето на дросела.

The design of the R nine T Pure

Choose your style.

In addition to the Catalano grey paint finish, there are now two paint finishes from the individualisation offer of BMW Motorrad: Option 719 Black storm metallic/Aurum and Option 719 Black storm metallic/Light white.

  */-->

  Catalano grey uni

  Pure pleasure: Catalano grey emphasizes the pure character.

  */-->

  Opt. 719 Black storm metallic/Aurum

  An elegant play of colours is created by the combination of rich black and the shiny gold colour.

  */-->

  Opt. 719 Black storm metallic/Light white

  The accentuation of the lines in Blackstorm metallic on Light white gives the tank an unique look.

  Редуциран до най-важното

  Дизайнът на R nineT Pure напомня на типичния роудстър. Кръглият фар с пръстен от хром, гланцираният корпус и новият кръгъл тахометър допринасят към вида отпред. Пропорциите се определят от мостовата рама от три части, заедно с новата телескопична вилка с класически вид. А като поддържащ елемент, срещуположният двигател чака да изреве. Стоманеният резервоар и традиционно тясната задница са финалните елементи от силует, който е стилен и елегантен: за ловък и самоуверен вид – и всичко това върху впечатляващите лети джанти с 5 спици.
  Максимално опростеният дизайн обаче изобщо не е поради модерна носталгия. Целта е всъщност R nineT Pure да позволява пълно персонализиране: можете да го оборудвате, модифицирате, проектирате – вашият мотоциклет, вашият стил. В основата на мотоциклета стои доказана концепция и, разбира се, задължителното качество на BMW Motorrad.
  + Прочети още

  Двуцилиндров боксерен двигател

  116
  Нм макс. върт. момент
  219
  кг собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар
  1.170
  куб. см
  805
  мм височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

  Доказан срещуположен двигател за напълно индивидуално шофиране.

  Доказан срещуположен двигател за напълно индивидуално шофиране.

  Двигателят и електрическата инсталация на R nineT Pure развълнуваха мотоциклетните фенове в R nineT. Въздушно/маслено охлажданият двуцилиндров срещуположен двигател с неговите 110 hp (81 kW) обещава за чувствено и жизнено усещане при шофиране и спазва обещанието си – нормално за боксерен двигател. Изпускателната система „2 в 1“ с типичен роудстър вид подчертава този самоуверен стил с плътен и силен звук. Благодарение на стандартната ABS и опционалния ASC вие можете безопасно да използвате тази мощ на улицата.

  + Прочети още

  Основните акценти на R nine T Pure

  Ергономиката: стилен и самоуверен.

  Ергономиката: стилен и самоуверен.

  R nineT Pure ви позволява да реализирате мечтата си за персонализиран мотоциклет. Напълно според вашите идеи. Създайте своя мотоциклет – по свой стил. Благодарение на сравнително ниската височина на седалката, мотоциклетът е подходящ за хора с най-различни размери. Можете също да свалите още повече своя R nineT Pure със заводската опция за ниско прилепване. Дълбок, тесен и здраво подплатен, ще карате по най-добрия роудстър начин – самоуверено, недвусмислено и безпогрешно.

  + Прочети още
  Преглед на техническите характеристики.
  • R nineT Pure е отворен към вашите идеи. Когато става въпрос за безопасност, тя съвсем ясно отразява нашите идеи: затова BMW Motorrad ABS е стандартна опция. А опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността) предотвратява превъртането на задното колело и гарантира по-ефективна електрическа трансмисия: за по-активна безопасност при шофиране в екстремни ситуации. Той дори може да се поръча по време на пътешествието.
  • R NineT Pure предлага следните три възможности – което изберете: пътническа седалка със стандартна пътническа рама. Можете също бързо да разглобите пътническата седалка, ако ще карате сами. Това освобождава и малко повече място за съхранение под малката гърбица. Можете също и да карате R nineT Pure по много спортен и стилистично изчистен начин: без пътническа седалка и пътническа рама.

  Точно както ви харесва.

  Завършете своя R nineT Pure както искате, лесно, част по част. Например с ексклузивното и първокласно опционално оборудване и аксесоари от BMW Motorrad Spezial и оригинални аксесоари от BMW Motorrad.

  Научете повече

  BMW Motorrad Spezial

  Покажете характера си на пътя.
  Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

  В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

  Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

  Научете повече

  Аксесоари за новия R nineT Pure

  Стилът: привлекателно чист и опростен

  Други модели на heritage

  Pure&Crafted Festival 2017

  Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

  Към събитието