R nineT Pure

от 24.450,00 лв*
312 лв на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R nine T pure.

Чист. Редуциран. С въздушно охлаждане.

BMW R nineT Pure е перфектен за всеки, който обича класическия роудстър дизайн и търси истинско мотоциклетно преживяване. Дизайнът черпи вдъхновение направо от първите мотоциклети. Той напомня на ерата на 70-те и 80-те. Но корените му стигат по-дълбоко. Дори и най-първият мотоциклет на BMW е бил опростен, изчистен и динамичен. През 1923 в сърцето на цялата концепция е бил срещуположният двигател на BMW. В същото време той ви предлага множество опции за персонализиране на мотоциклета. Можете да реализирате мечтите си: за вашия мотоциклет и вашия лайфстайл. Ще усетите откъде идва, независимо дали го персонализирате или се наслаждавате на тръпката от отварянето на дросела.

Дизайнът на R nine T Pure

Редуциран до най-важното

Дизайнът на R nineT Pure напомня на типичния роудстър. Кръглият фар с пръстен от хром, гланцираният корпус и новият кръгъл тахометър допринасят към вида отпред. Пропорциите се определят от мостовата рама от три части, заедно с новата телескопична вилка с класически вид. А като поддържащ елемент, срещуположният двигател чака да изреве. Стоманеният резервоар и традиционно тясната задница са финалните елементи от силует, който е стилен и елегантен: за ловък и самоуверен вид – и всичко това върху впечатляващите лети джанти с 5 спици.
Максимално опростеният дизайн обаче изобщо не е поради модерна носталгия. Целта е всъщност R nineT Pure да позволява пълно персонализиране: можете да го оборудвате, модифицирате, проектирате – вашият мотоциклет, вашият стил. В основата на мотоциклета стои доказана концепция и, разбира се, задължителното качество на BMW Motorrad.
+ Прочети още

Двуцилиндров боксерен двигател

116
Нм макс. върт. момент
219
кг собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар
1.170
куб. см
805
мм височина на седалката
R nineT Pure четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

Доказан срещуположен двигател за напълно индивидуално шофиране.

Доказан срещуположен двигател за напълно индивидуално шофиране.

Двигателят и електрическата инсталация на R nineT Pure развълнуваха мотоциклетните фенове в R nineT. Въздушно/маслено охлажданият двуцилиндров срещуположен двигател с неговите 110 hp (81 kW) обещава за чувствено и жизнено усещане при шофиране и спазва обещанието си – нормално за боксерен двигател. Изпускателната система „2 в 1“ с типичен роудстър вид подчертава този самоуверен стил с плътен и силен звук. Благодарение на стандартната ABS и опционалния ASC вие можете безопасно да използвате тази мощ на улицата.

+ Прочети още

Основните акценти на R nine T Pure

Ергономиката: стилен и самоуверен.

Ергономиката: стилен и самоуверен.

R nineT Pure ви позволява да реализирате мечтата си за персонализиран мотоциклет. Напълно според вашите идеи. Създайте своя мотоциклет – по свой стил. Благодарение на сравнително ниската височина на седалката, мотоциклетът е подходящ за хора с най-различни размери. Можете също да свалите още повече своя R nineT Pure със заводската опция за ниско прилепване. Дълбок, тесен и здраво подплатен, ще карате по най-добрия роудстър начин – самоуверено, недвусмислено и безпогрешно.

+ Прочети още
Преглед на техническите характеристики.
  • R nineT Pure е отворен към вашите идеи. Когато става въпрос за безопасност, тя съвсем ясно отразява нашите идеи: затова BMW Motorrad ABS е стандартна опция. А опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността) предотвратява превъртането на задното колело и гарантира по-ефективна електрическа трансмисия: за по-активна безопасност при шофиране в екстремни ситуации. Той дори може да се поръча по време на пътешествието.
  • R NineT Pure предлага следните три възможности – което изберете: пътническа седалка със стандартна пътническа рама. Можете също бързо да разглобите пътническата седалка, ако ще карате сами. Това освобождава и малко повече място за съхранение под малката гърбица. Можете също и да карате R nineT Pure по много спортен и стилистично изчистен начин: без пътническа седалка и пътническа рама.

Повече индивидуалност

Точно както ви харесва.

Завършете своя R nineT Pure както искате, лесно, част по част. Например с ексклузивното и първокласно опционално оборудване и аксесоари от BMW Motorrad Spezial и оригинални аксесоари от BMW Motorrad.

Научете повече

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

Научете повече

Аксесоари за новия R nineT Pure

Стилът: привлекателно чист и опростен

Други модели на heritage

Съвпадащи събития

Pure&Crafted Festival 2017

Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

Към събитието