R nineT /5

от 28 493 лв*
364 лв на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Новото BMW R nineT / 5

Легендарен. С въздушно охлаждане.

BMW R nineT /5 е създаден по случай 50-ата годишнина от представянето на серията /5 от края на 60-те и началото на 70-те. Този мотоциклет е интерпретира перфектно, по съвременен начин, дизайна от онова време, съчетавай ги го с най-новите технологии на BMW Motorrad. R NineT /5 е символ на свободата, на отношението към живота и – далеч не на последно място – е израз на индивидуалността на човека, който го кара. Определения, които обединяваме в нашето мото: Make Life A Ride.

3 години гаранция.

Безгрижно каране с допълнителна година гаранция.

Вече всички наши мотоциклети идват с 3-годишна гаранция.

Флорални мотиви? Няма начин. R nineT /5 демонстрира какво означава съвременен ретро дизайн. Базиран на визията на R nineT, но развита за да почете подобаващо серията /5. Висококачествено изпълнение на боята с опушен ефект, вилка със сребристи ботуши и черни маншони, кожена седалка с декоративни хромирани елементи и бял кант и още отличителни решения, специално подбрани за една стилна и завършена класически визия. Визия, която не е изкуствено постигната, заради някаква тенденция, а естествено дестилирана от историята на 70-те.

+ Прочети още

МЕЧТАНА КЛАСИКА. ПРЕТВОРЕНА.

1969
начало на производството на серията /5
2019
започва производството на ексклузивния R nineT /5
750
куб. см е работният обем на боксера R 75/5
1.170
куб. см е работният обем на двигателя на R nineT /5
Четиритактов боксер, 2 цилиндъра, въздушно-маслено охлаждане

Мощният двуцилиндров боксер с въздушно охлаждане на BMW R NineT /5 е с работен обем от 1170 куб. см и мощност от 110 к.с. Високият му въртящ момент позволява безгрижни ускорения, независимо от предавката, а наборът от електронни системи осигурява комфорт и стабилност. Моторът идва серийно с BMW Motorrad ABS, ASC и подгрев на ръкохватките. R nineT /5 дефинира свободата от карането, която BMW Motorrad „проповядват“ през 70-те.

+ Прочети още

Наслади се на звука на R nineT /5

Покажи своя #Wunderbike

Твоя боксер

Тествай R nineT /5.

Преди 50 години карането на мотоциклет бе израз на индивидуалната свобода, а инструментът за това изразяване бе серията /5. Днес? Тествай R NineT /5 и усети това чувство, още с първото завъртане на газта. Наслади се на всеки завой, на всяка права. R nineT /5 е тук за да ти даде незабравими моменти на безкрайна радост.

Насрочи тестово каране

Мощността на боксера и ‘flower power’.

Серията /5 бе изцяло нова разработка за времето си. С електрически стартер и, за пръв път, Bing карбураторите с постоянно налягане при R 75/5. Техническите решения, заедно с широката гама от цветове, завинаги променят мотоциклетния сегмент. Радикалните промени в него се пренасят и в други житейски сфери. Карането на мотоциклет най-накрая се превръща в това, което трябва да бъде: отношение към живота. Серията /5 създава усещане за спорт, изтънченост, престиж и индивидуалност.

+ Прочети още

Berlin – always something new.

Berlin – always something new.

Серията /5 се произвежда и на ново място – фабриката в Берлин отваря врати в в края на 60-те, където работят 400 специалисти. В началото, през 1969, в заводът се сглобяват по 30 мотоциклета на ден, като при спирането на серията през 1973-та, броят произведени мотори е 68 956. Поради статуса си на машина, с която човек изразява своята индивидуалност и стремеж към свободата, производство на машините от серията /5, оставят трайна следа в разделения Берлин. Индивидуалността все още е основен белег на нашите мотоциклети. Програмата Option 719 предлага изключително разнообразие от възможности за персонализация, която да е демонстрира точно твоя стил. От ексклузивните фрезовани компоненти, през специалните ковани колела, до висококачествените седалки, можеш да поръчаш всичко директно от завода.

+ Прочети още

Други модели от семейство Heritage