R nineT /5

от 26.517,00 лв*
339 лв на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Новото BMW R nineT / 5

Легендарен. С въздушно охлаждане.

BMW R nineT /5 е създаден по случай 50-ата годишнина от представянето на серията /5 от края на 60-те и началото на 70-те. Този мотоциклет е интерпретира перфектно, по съвременен начин, дизайна от онова време, съчетавай ги го с най-новите технологии на BMW Motorrad. R NineT /5 е символ на свободата, на отношението към живота и – далеч не на последно място – е израз на индивидуалността на човека, който го кара. Определения, които обединяваме в нашето мото: Make Life A Ride.

3 години гаранция.

Безгрижно каране с допълнителна година гаранция.

Вече всички наши мотоциклети идват с 3-годишна гаранция.

Флорални мотиви? Няма начин. R nineT /5 демонстрира какво означава съвременен ретро дизайн. Базиран на визията на R nineT, но развита за да почете подобаващо серията /5. Висококачествено изпълнение на боята с опушен ефект, вилка със сребристи ботуши и черни маншони, кожена седалка с декоративни хромирани елементи и бял кант и още отличителни решения, специално подбрани за една стилна и завършена класически визия. Визия, която не е изкуствено постигната, заради някаква тенденция, а естествено дестилирана от историята на 70-те.

+ Прочети още

МЕЧТАНА КЛАСИКА. ПРЕТВОРЕНА.

1969
начало на производството на серията /5
2019
започва производството на ексклузивния R nineT /5
750
куб. см е работният обем на боксера R 75/5
1.170
куб. см е работният обем на двигателя на R nineT /5
Четиритактов боксер, 2 цилиндъра, въздушно-маслено охлаждане

Мощният двуцилиндров боксер с въздушно охлаждане на BMW R NineT /5 е с работен обем от 1170 куб. см и мощност от 110 к.с. Високият му въртящ момент позволява безгрижни ускорения, независимо от предавката, а наборът от електронни системи осигурява комфорт и стабилност. Моторът идва серийно с BMW Motorrad ABS, ASC и подгрев на ръкохватките. R nineT /5 дефинира свободата от карането, която BMW Motorrad „проповядват“ през 70-те.

+ Прочети още

Наслади се на звука на R nineT /5

Покажи своя #Wunderbike

Твоя боксер

Тествай R nineT /5.

Преди 50 години карането на мотоциклет бе израз на индивидуалната свобода, а инструментът за това изразяване бе серията /5. Днес? Тествай R NineT /5 и усети това чувство, още с първото завъртане на газта. Наслади се на всеки завой, на всяка права. R nineT /5 е тук за да ти даде незабравими моменти на безкрайна радост.

Насрочи тестово каране

Мощността на боксера и ‘flower power’.

Серията /5 бе изцяло нова разработка за времето си. С електрически стартер и, за пръв път, Bing карбураторите с постоянно налягане при R 75/5. Техническите решения, заедно с широката гама от цветове, завинаги променят мотоциклетния сегмент. Радикалните промени в него се пренасят и в други житейски сфери. Карането на мотоциклет най-накрая се превръща в това, което трябва да бъде: отношение към живота. Серията /5 създава усещане за спорт, изтънченост, престиж и индивидуалност.

+ Прочети още

Berlin – always something new.

Berlin – always something new.

Серията /5 се произвежда и на ново място – фабриката в Берлин отваря врати в в края на 60-те, където работят 400 специалисти. В началото, през 1969, в заводът се сглобяват по 30 мотоциклета на ден, като при спирането на серията през 1973-та, броят произведени мотори е 68 956. Поради статуса си на машина, с която човек изразява своята индивидуалност и стремеж към свободата, производство на машините от серията /5, оставят трайна следа в разделения Берлин. Индивидуалността все още е основен белег на нашите мотоциклети. Програмата Option 719 предлага изключително разнообразие от възможности за персонализация, която да е демонстрира точно твоя стил. От ексклузивните фрезовани компоненти, през специалните ковани колела, до висококачествените седалки, можеш да поръчаш всичко директно от завода.

+ Прочети още

Други модели от семейство Heritage