* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW R nine T Racer.

Силен характер. Динамичен. С въздушно охлаждане.

BMW R nineT Racer ви позволява да изживеете ерата на легендарните супербайкове. Далеч от ретро романтизъм, върху персонализиран мотоциклет с иновативна технология и пословичното качество на BMW Motorrad. Свит зад впечатляващия полуобтекател, с двете ръце здраво хванали ниските ръкохватки, можете да усетите работата на мощния боксерен двигател и да чуете характерния му рев. И както вече знаете: само силен характер може да удържи състезателната линия. Както на пътя, така и в живота.

Дизайнът на R nine T Racer

Стил в бързата лента

Дизайнът на R nineT Racer безпогрешно черпи вдъхновение от моторните спортове на 70-те. Удължените пропорции продължават по целия дизайн и обещават истинско ускорение. Отличителният полуобтекател, резервоарът и формата на седалката оформят тънкия силует. Дългото междуосие и ниските ръкохватки, позиционирани далеч напред, довършват ниската, спортна позиция на седене. А високите и изтеглени назад степенки: като шофьор, вие буквално лежите върху мотоциклета. Заобиколени от бял корпус, който ясно се отличава на фона на тъмните подвижни части и технологични елементи. Дори и лентата по продължение от предната до задната част в цветовете на моторен спорт на BMW сякаш постоянно влече към следващото ускорение.
+ Прочети още

Двуцилиндров боксерен двигател

116
Нм макс. върт. момент
220
кг собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар
1.170
куб. см
805
мм височина на седалката
Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

Мощен боксерен двигател за преследване на състезателната линия.

Мощен боксерен двигател за преследване на състезателната линия.

Технологията на R nineT Racer е също толкова уверена и силна, като дизайна: возията и електрическата система на мотоциклета са вълнуващи още от BMW R nineT. R nineT Racer отговаря също на текущия стандарт EU-4 благодарение на съвременната си технология. Мощният двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с 1170 ccm и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамичен пренос на мощност, дори и при ниски скорости. Просто един типичен боксерен двигател.

Благодарение на полуобтекателя и ниската позиция на седене, можете дори да се наслаждавате на продължително високи скорости. Стандартната ABS и опционалният ASC гарантират, че винаги сте в безопасност, когато използвате пълната мощност на пътя. Освен това изпускателната система „2 в 1“ в типичния дизайн на café racer показва, че технологията няма нужда да се скрива.

+ Прочети още

Основните акценти на R nine T Racer

Каска Half shell в типичния Racer вид.
Черупка на лагера на R nineT Racer
Лента в типичните цветове за моторен спорт на BMW.
Лента R nineT Racer
Скоростомер и оборотомер.
Тахометър на R nineT Racer
Спортна гърбица на седалката с малко багажно отделение.
Гърбица на седалката на R nineT Racer
Лети сплавни колела.
Спицови лети колела на R nineT Racer
Различим стил на линията.
Стил на линията на R nineT Racer
"nineT" лого върху въздушния вход.
Лого на R nineT Racer
Изпускателна система от неръждаема стомана
Изпускателна система на R nineT Racer

Шофирането зависи от позицията ви.

Шофирането зависи от позицията ви.

Спортен и динамичен: ръкохватките на R nineT Racer са поставени ниско върху горния мост на вилката. Лекият наклон предпазва китките. Степенките от друга страна са отишли по-назад и по-нагоре, за да подпомогнат спортната позиция. Освен това, опционалната седалка за шофьора е с намалена височина от 805 mm на 795 mm.

Възглавницата на седалката на шофьора е леко повдигната отзад. Това гарантира осезаемо облекчение на гръбнака при дълги пътешествия. Също като динамично проектирания полуобтекач – особено при скорости над 90 km/h.

+ Прочети още

Преглед на техническите характеристики.

Старата класика се среща с модерната технология: ABS и опционалният ASC.

R nineT Racer прави връзката между външния вид от отминалите състезателни дни и модерните технологии. Затова BMW Motorrad ABS е стандартна опция. А опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността) предотвратява превъртането на задното колело и гарантира по-ефективна електрическа трансмисия: за по-активна безопасност при шофиране в екстремни ситуации. Той дори може да се поръча по време на пътешествието.
Варианти за седалка – точно както ви харесва.

R nineT Racer черпи вдъхновение от моторните спортове на отминали години. Затова стандартният му модел е с място само за вас – соло и изчистено. Той е силно фокусиран и това се вижда. Рамата за спътник с възможност за обратна съвместимост може бързо да създаде място за двама. Само една от много възможности да промените вида на мотоциклета както вие искате.

Повече индивидуалност

Персонализиране със стил.

С изчерпателен обхват от ексклузивно оборудване по избор от BMW Motorrad Spezial вие получавате повече от вашия Racer – например с класическия дизайнерски комплект фрезовани части от опция 719. Получавате повече мощ с HP Parts. А за всичко останало са оригиналните аксесоари на BMW Motorrad.

Научете повече

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

Научете повече

R nine T Racer в Япония

Аксесоари за R nine T Racer

Стилът: привлекателно чист и опростен

Други модели на heritage

Съвпадащи събития

Pure&Crafted Festival 2017.

Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

Към събитието
spinner