* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R nine T Racer.

Силен характер. Динамичен. С въздушно охлаждане.

BMW R nineT Racer ви позволява да изживеете ерата на легендарните супербайкове. Далеч от ретро романтизъм, върху персонализиран мотоциклет с иновативна технология и пословичното качество на BMW Motorrad. Свит зад впечатляващия полуобтекател, с двете ръце здраво хванали ниските ръкохватки, можете да усетите работата на мощния боксерен двигател и да чуете характерния му рев. И както вече знаете: само силен характер може да удържи състезателната линия. Както на пътя, така и в живота.

Дизайнът на R nine T Racer

Стил в бързата лента

Дизайнът на R nineT Racer безпогрешно черпи вдъхновение от моторните спортове на 70-те. Удължените пропорции продължават по целия дизайн и обещават истинско ускорение. Отличителният полуобтекател, резервоарът и формата на седалката оформят тънкия силует. Дългото междуосие и ниските ръкохватки, позиционирани далеч напред, довършват ниската, спортна позиция на седене. А високите и изтеглени назад степенки: като шофьор, вие буквално лежите върху мотоциклета. Заобиколени от бял корпус, който ясно се отличава на фона на тъмните подвижни части и технологични елементи. Дори и лентата по продължение от предната до задната част в цветовете на моторен спорт на BMW сякаш постоянно влече към следващото ускорение.
+ Прочети още

Двуцилиндров боксерен двигател

116
Нм макс. върт. момент
220
кг собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар
1.170
куб. см
805
мм височина на седалката
Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

Мощен боксерен двигател за преследване на състезателната линия.

Мощен боксерен двигател за преследване на състезателната линия.

Технологията на R nineT Racer е също толкова уверена и силна, като дизайна: возията и електрическата система на мотоциклета са вълнуващи още от BMW R nineT. R nineT Racer отговаря също на текущия стандарт EU-4 благодарение на съвременната си технология. Мощният двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с 1170 ccm и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамичен пренос на мощност, дори и при ниски скорости. Просто един типичен боксерен двигател.

Благодарение на полуобтекателя и ниската позиция на седене, можете дори да се наслаждавате на продължително високи скорости. Стандартната ABS и опционалният ASC гарантират, че винаги сте в безопасност, когато използвате пълната мощност на пътя. Освен това изпускателната система „2 в 1“ в типичния дизайн на café racer показва, че технологията няма нужда да се скрива.

+ Прочети още

Основните акценти на R nine T Racer

Шофирането зависи от позицията ви.

Шофирането зависи от позицията ви.

Спортен и динамичен: ръкохватките на R nineT Racer са поставени ниско върху горния мост на вилката. Лекият наклон предпазва китките. Степенките от друга страна са отишли по-назад и по-нагоре, за да подпомогнат спортната позиция. Освен това, опционалната седалка за шофьора е с намалена височина от 805 mm на 795 mm.

Възглавницата на седалката на шофьора е леко повдигната отзад. Това гарантира осезаемо облекчение на гръбнака при дълги пътешествия. Също като динамично проектирания полуобтекач – особено при скорости над 90 km/h.

+ Прочети още
Преглед на техническите характеристики.
  • R nineT Racer прави връзката между външния вид от отминалите състезателни дни и модерните технологии. Затова BMW Motorrad ABS е стандартна опция. А опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността) предотвратява превъртането на задното колело и гарантира по-ефективна електрическа трансмисия: за по-активна безопасност при шофиране в екстремни ситуации. Той дори може да се поръча по време на пътешествието.
  • R nineT Racer черпи вдъхновение от моторните спортове на отминали години. Затова стандартният му модел е с място само за вас – соло и изчистено. Той е силно фокусиран и това се вижда. Рамата за спътник с възможност за обратна съвместимост може бързо да създаде място за двама. Само една от много възможности да промените вида на мотоциклета както вие искате.

Персонализиране със стил.

С изчерпателен обхват от ексклузивно оборудване по избор от BMW Motorrad Spezial вие получавате повече от вашия Racer – например с класическия дизайнерски комплект фрезовани части от опция 719. Получавате повече мощ с HP Parts. А за всичко останало са оригиналните аксесоари на BMW Motorrad.

Научете повече

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

Научете повече

R nine T Racer в Япония

Радостно състезание

R nine T Racer в Япония

При състезанията не става въпрос само за скорост и представяне. Става въпрос и за забавление и стил, приятелства и свобода. Ретро състезателите в Япония отбелязват точно този дух на състезанието. В мегаполиса Токио, Джой Люис се среща със създателя на поръчкови модели Дайсуке Мукаса и неговия Curry Speed Club. Тя кара нейния R nineT Racer през огромния град и се насочва към самотните пътища, в близост до планината Фуджи и състезание с ретро мотоциклети на Fuji Speedway.  

Прочети още

Аксесоари за R nine T Racer

Стилът: привлекателно чист и опростен

Други модели на heritage

Pure&Crafted Festival 2017.

Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

Към събитието