R nineT Scrambler

от 25 700 лв*
328 лв на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R nine T Scrambler.

ИСТИНСКИ. НЕОПИТОМЕН. С ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ.

Откъснете се и ускорете към свободата, усетете нови неща и се насладете на връхлитащия вятър – всичко това с BMW R nineT Scrambler. Здрав мотоциклет с автентичния вид на Scrambler, комбиниран с иновативната технология и добре познатото качество на BMW Motorrad.

Независимо дали в града, на виещи се междуградски пътища или на плажа, мощният срещуположен двигател и дойните шумозаглушители на висока позиция предоставят мощно ускорение и неповторим звук. Дори дългите пътешествия с двама души са неусетни, благодарение на удобната позиция на седене. И само с няколко стъпки можете да придадете на R nineT Scrambler своя личен почерк.

Дизайнът на R nine T Scrambler

Типичен Scrambler.

R nineT Scrambler ви връща назад към легендарната ера на Scrambler и носи всички отличителни белези на този необикновен тип мотоциклет: телескопична вилка със силфони, отличителен повдигнат ауспух и голямо 19-инчово предно колело. Компактният стоманен резервоар в монолитна металикова матова боя подчертава изчистения стил. В добавка към това колелата с кръстосани спици с гуми с шипове за офроуд дават да се разбере от пръв поглед, че пътят не свършва там, където свършва асфалтът. Седалката в кожен стил и скоростомерът с аналогов дисплей също грабват окото. Висококачествените детайли като например кръглите фарове с емблемата на BMW придават перфектен вид на класическия heritage.
+ Прочети още

Двуцилиндров боксерен двигател

116
Нм макс. върт. Момент
220
кг собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар
1.170
куб. см
820
мм височина на седалката
Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

Мощен боксерен двигател за динамично забавление при шофиране.

Мощен боксерен двигател за динамично забавление при шофиране.

Двигателят и електрическата инсталация са вече доказали се компоненти на BMW R nineT. Якият двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с капацитет от 1170 cc и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамично усещане при шофиране. И благодарение на стандартната ABS и опционалния ASC вие можете безопасно да използвате тази мощ на улицата.

+ Прочети още

Изживейте звука на R nine T Scrambler

Основните акценти на R nine T Scrambler

Небрежно Scrambler усещане.

Небрежно Scrambler усещане.

Отпуснатата изправена позиция на седене е една от ключовите характеристики на Scrambler. Той не само изглежда безгрижен, но и има приятно усещане при шофиране. Дори дългите пътешествия до най-близкия плаж са неусетни благодарение на по-високите ръкохватки на мотоциклета в сравнение с R nineT, леко намалената подплата на седалката и степенките, които се намират малко по-ниско и далеч назад.

+ Прочети още
Преглед на техническите характеристики.
  • Типичен Scrambler. Типичен BMW Motorrad. Когато става въпрос за безопасност, надеждност и качество, BMW R nineT Scrambler е сред най-добрите. R nineT Scrambler е стандартно оборудван с BMW Motorrad ABS. Опционалният ASC също гарантира увеличена безопасност при ускоряване.
  • Зашитата седалка в кожен стил е непромокаема и има високо качество на обработката, с фокус върху автентичната повърхност и външния вид.

Повече индивидуалност

Без ограничения.

Без ограничения.

Безкрайна персонализация: R nineT Scrambler предоставя множество начини за промяна на вида си и поради това характерът на динамичния боксер е напълно по вашия вкус. С пригодена гама от ексклузивно дизайнерско опционално оборудване от BMW Motorrad Spezial и оригинални аксесоари на Original BMW Motorrad, вие можете да направите така, че вашият мотоциклет да отговаря идеално на личните ви предпочитания. Дори и професионалните персонализатори могат да отпуснат креативната си мисъл: благодарение на високата степен на възможност за персонализиране, на практика няма ограничения, когато се отнася до R nineT Scrambler. 

+ Прочети още

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес на производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

Научете повече

Истории за Scrambler

На пътя.

На пътя с R nineT Scrambler.

Аксесоари за R nine T Scrambler

Усещане за облекло Scrambler

Още модели на Heritage

Съвпадащи събития

Pure&Crafted Festival 2017.

Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

Към събитието