R nineT Scrambler

от 25.700,00 лв*
328 лв на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R nine T Scrambler.

ИСТИНСКИ. НЕОПИТОМЕН. С ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ.

Откъснете се и ускорете към свободата, усетете нови неща и се насладете на връхлитащия вятър – всичко това с BMW R nineT Scrambler. Здрав мотоциклет с автентичния вид на Scrambler, комбиниран с иновативната технология и добре познатото качество на BMW Motorrad.

Независимо дали в града, на виещи се междуградски пътища или на плажа, мощният срещуположен двигател и дойните шумозаглушители на висока позиция предоставят мощно ускорение и неповторим звук. Дори дългите пътешествия с двама души са неусетни, благодарение на удобната позиция на седене. И само с няколко стъпки можете да придадете на R nineT Scrambler своя личен почерк.

Дизайнът на R nine T Scrambler

Типичен Scrambler.

R nineT Scrambler ви връща назад към легендарната ера на Scrambler и носи всички отличителни белези на този необикновен тип мотоциклет: телескопична вилка със силфони, отличителен повдигнат ауспух и голямо 19-инчово предно колело. Компактният стоманен резервоар в монолитна металикова матова боя подчертава изчистения стил. В добавка към това колелата с кръстосани спици с гуми с шипове за офроуд дават да се разбере от пръв поглед, че пътят не свършва там, където свършва асфалтът. Седалката в кожен стил и скоростомерът с аналогов дисплей също грабват окото. Висококачествените детайли като например кръглите фарове с емблемата на BMW придават перфектен вид на класическия heritage.
+ Прочети още

Двуцилиндров боксерен двигател

116
Нм макс. върт. Момент
220
кг собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар
1.170
куб. см
820
мм височина на седалката
R nineT Scrambler четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

Мощен боксерен двигател за динамично забавление при шофиране.

Мощен боксерен двигател за динамично забавление при шофиране.

Двигателят и електрическата инсталация са вече доказали се компоненти на BMW R nineT. Якият двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с капацитет от 1170 cc и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамично усещане при шофиране. И благодарение на стандартната ABS и опционалния ASC вие можете безопасно да използвате тази мощ на улицата.

+ Прочети още

Изживейте звука на R nine T Scrambler

Основните акценти на R nine T Scrambler

Небрежно Scrambler усещане.

Небрежно Scrambler усещане.

Отпуснатата изправена позиция на седене е една от ключовите характеристики на Scrambler. Той не само изглежда безгрижен, но и има приятно усещане при шофиране. Дори дългите пътешествия до най-близкия плаж са неусетни благодарение на по-високите ръкохватки на мотоциклета в сравнение с R nineT, леко намалената подплата на седалката и степенките, които се намират малко по-ниско и далеч назад.

+ Прочети още
Преглед на техническите характеристики.
  • Типичен Scrambler. Типичен BMW Motorrad. Когато става въпрос за безопасност, надеждност и качество, BMW R nineT Scrambler е сред най-добрите. R nineT Scrambler е стандартно оборудван с BMW Motorrad ABS. Опционалният ASC също гарантира увеличена безопасност при ускоряване.
  • Зашитата седалка в кожен стил е непромокаема и има високо качество на обработката, с фокус върху автентичната повърхност и външния вид.

Повече индивидуалност

Без ограничения.

Без ограничения.

Безкрайна персонализация: R nineT Scrambler предоставя множество начини за промяна на вида си и поради това характерът на динамичния боксер е напълно по вашия вкус. С пригодена гама от ексклузивно дизайнерско опционално оборудване от BMW Motorrad Spezial и оригинални аксесоари на Original BMW Motorrad, вие можете да направите така, че вашият мотоциклет да отговаря идеално на личните ви предпочитания. Дори и професионалните персонализатори могат да отпуснат креативната си мисъл: благодарение на високата степен на възможност за персонализиране, на практика няма ограничения, когато се отнася до R nineT Scrambler. 

+ Прочети още

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес на производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

Научете повече

Истории за Scrambler

На пътя.

На пътя с R nineT Scrambler.

Аксесоари за R nine T Scrambler

Усещане за облекло Scrambler

Още модели на Heritage

Съвпадащи събития

Pure&Crafted Festival 2017.

Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

Към събитието