* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW R nine T Scrambler.

ИСТИНСКИ. НЕОПИТОМЕН. С ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ.

Откъснете се и ускорете към свободата, усетете нови неща и се насладете на връхлитащия вятър – всичко това с BMW R nineT Scrambler. Здрав мотоциклет с автентичния вид на Scrambler, комбиниран с иновативната технология и добре познатото качество на BMW Motorrad.

Независимо дали в града, на виещи се междуградски пътища или на плажа, мощният срещуположен двигател и дойните шумозаглушители на висока позиция предоставят мощно ускорение и неповторим звук. Дори дългите пътешествия с двама души са неусетни, благодарение на удобната позиция на седене. И само с няколко стъпки можете да придадете на R nineT Scrambler своя личен почерк.

ДИЗАЙНЪТ НА R NINE T SCRAMBLER

Choose your style.

Your motorcycle, your choice: There are three different paintworks for the R nineT Scrambler. Make a decision between Stereo metallic matt or the two finishes from the individualisation offer of BMW Motorrad - Option 719 Black storm metallic/Aurum and Option 719 Black storm metallic/Light white.

  Stereo metallic matt

  The matt paintwork underlines the pure character.

  Opt. 719 Black storm metallic/Aurum

  An elegant play of colours is created by the combination of rich black and the shiny gold colour.

  Opt. 719 Black storm metallic/Light white

  The accentuation of the lines in Blackstorm metallic on Lightwhite uni gives the tank an unique look.

  Типичен Scrambler.

  R nineT Scrambler ви връща назад към легендарната ера на Scrambler и носи всички отличителни белези на този необикновен тип мотоциклет: телескопична вилка със силфони, отличителен повдигнат ауспух и голямо 19-инчово предно колело. Компактният стоманен резервоар в монолитна металикова матова боя подчертава изчистения стил. В добавка към това колелата с кръстосани спици с гуми с шипове за офроуд дават да се разбере от пръв поглед, че пътят не свършва там, където свършва асфалтът. Седалката в кожен стил и скоростомерът с аналогов дисплей също грабват окото. Висококачествените детайли като например кръглите фарове с емблемата на BMW придават перфектен вид на класическия heritage.
  + Прочети още

  Двуцилиндров боксерен двигател

  116
  Нм макс. върт. Момент
  220
  кг собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар
  1.170
  куб. см
  820
  мм височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

  Мощен боксерен двигател за динамично забавление при шофиране.

  Мощен боксерен двигател за динамично забавление при шофиране.

  Двигателят и електрическата инсталация са вече доказали се компоненти на BMW R nineT. Якият двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с капацитет от 1170 cc и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамично усещане при шофиране. И благодарение на стандартната ABS и опционалния ASC вие можете безопасно да използвате тази мощ на улицата.

  + Прочети още

  Изживейте звука на R nine T Scrambler

  Основните акценти на R nine T Scrambler

  Внимание към детайла.
  Кръгли фарове на R nineT Scrambler
  Телескопична вилка със силфони.
  Телескопична вилка на R nineT Scrambler със силфони
  Компактен стоманен резервоар.
  Стоманен резервоар на R nineT Scrambler
  Скоростен индикатор с аналогов дисплей.
  Скоростомер на R nineT Scrambler
  Назъбени степенки.
  Степенки на R nineT Scrambler
  Седалка с патентован кожен стил.
  Седалка на R nineT Scrambler
  Модерен заден светодиоден фар.
  Заден светодиоден фар на R nineT Scrambler
  Повдигната изпускателна система.
  Изпускателна система на R nineT Scrambler

  Небрежно Scrambler усещане.

  Небрежно Scrambler усещане.

  Отпуснатата изправена позиция на седене е една от ключовите характеристики на Scrambler. Той не само изглежда безгрижен, но и има приятно усещане при шофиране. Дори дългите пътешествия до най-близкия плаж са неусетни благодарение на по-високите ръкохватки на мотоциклета в сравнение с R nineT, леко намалената подплата на седалката и степенките, които се намират малко по-ниско и далеч назад.

  + Прочети още

  Преглед на техническите характеристики.

  Включена безопасност – благодарение на ABS и опционалния ASC.

  Типичен Scrambler. Типичен BMW Motorrad. Когато става въпрос за безопасност, надеждност и качество, BMW R nineT Scrambler е сред най-добрите. R nineT Scrambler е стандартно оборудван с BMW Motorrad ABS. Опционалният ASC също гарантира увеличена безопасност при ускоряване.
  Зашита седалка с патентован кожен стил.

  Зашитата седалка в кожен стил е непромокаема и има високо качество на обработката, с фокус върху автентичната повърхност и външния вид.

  Повече индивидуалност

  Без ограничения.

  Без ограничения.

  Безкрайна персонализация: R nineT Scrambler предоставя множество начини за промяна на вида си и поради това характерът на динамичния боксер е напълно по вашия вкус. С пригодена гама от ексклузивно дизайнерско опционално оборудване от BMW Motorrad Spezial и оригинални аксесоари на Original BMW Motorrad, вие можете да направите така, че вашият мотоциклет да отговаря идеално на личните ви предпочитания. Дори и професионалните персонализатори могат да отпуснат креативната си мисъл: благодарение на високата степен на възможност за персонализиране, на практика няма ограничения, когато се отнася до R nineT Scrambler. 

  + Прочети още

  BMW Motorrad Spezial

  Покажете характера си на пътя.
  Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

  В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

  Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес на производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

  Научете повече

  Истории за Scrambler

  На пътя.

  На пътя с R nineT Scrambler.

  На турне с R nineT Scrambler. Посетихме истински мъже, които правят своите си неща и освен това, обожават мотоциклетите. Водени от своята страст, те създават собствени правила, вместо просто да следват тенденциите. Винаги в търсене на вдъхновение и нови преживяване.

  Прочети още

  Аксесоари за R nine T Scrambler

  Усещане за облекло Scrambler

  Още модели на Heritage

  Съвпадащи събития

  Pure&Crafted Festival 2017.

  Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

  Към събитието
  spinner