* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW R nineT Urban G/S.

Пленителен. Мощен. С въздушно охлаждане.

Насладете се на увереното усещане на боксер с изправена и отпусната позиция на седене в комбинация с иновативна технология. Изберете от безброй опции за персонализиране за своите уникални идеи. R nineT Urban G/S прави недвусмислено изявление: той отдава почит на ранните дни на историята на успеха на BMW Motorrad G/S. Само с един поглед става ясно, че R nineT Urban G/S улавя офроуд духа на тази ера. В същото време неговата характеристика на каране го прави истински член на днешното nineT семейство. Тя отразява начина на живот на тези времена: хората знаеха къде искат да отидат и знаеха точно как да стигнат до там. Също както и днес.

THE DESIGN OF THE R NINE T URBAN G/S

Choose your style.

In addition to the Light white paint finish, there are now two paint finishes from the individualisation offer of BMW Motorrad: Option 719 Black storm metallic/Aurum and Option 719 Black storm metallic/Light white.

  Light white

  Light white puts the R nineT Urban G/S in the spotlight.

  Opt. 719 Black storm metallic/Light white

  The accentuation of the lines in Black storm metallic on Light white gives the tank an unique look.

  Opt. 719 Black storm metallic/Aurum

  An elegant play of colours is created by the combination of rich black and the shiny gold colour.

  Източникът на вдъхновение: безпогрешен.

  Дизайнът на R nineT Urban G/S грабва окото. Отличителните стилистични елементи го правят мощен, здрав мотоциклет, който отдава почит на оригиналния дизайн на G/S: 19-инчовото предно колело, телескопичната вилка с добре познатите силфони, маската на фара с ветрозащитното стъкло и повдигнатия калобран определят предната част на мотоциклета. Профилът му се определя от изразени хоризонтални линии. Белите елементи по корпуса и тясната и леко удължена червена седалка съживяват духа на легендарния R 80 G/S от 1980. Черните двигател и рама подчертават този ефект. Новите класически кръгли инструменти също показват, че Urban G/S е част от nineT семейството. R nineT Urban G/S също се представя отлично върху всякакви видове пътища – от черни до чакълени. Опционалните гуми с шипове и спицовани колела, степенките Enduro, занитеният топлинен екран и стоманеният лост за крачна спирачка подчертават този факт, както функционално, така и визуално.
  + Прочети още

  Двуцилиндров боксерен двигател

  116
  Нм макс. върт. момент при 6000 об/мин
  221
  кг собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар
  1.170
  куб. см
  850
  мм височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

  Технология за истинско мотоциклетно забавление.

  Технология за истинско мотоциклетно забавление.

  R nineT Urban G/S е верен на миналото с вида си, но с модерните си технологии отдава същото уважение и към настоящето. Той включва доказаните двигател и електрическа инсталация на BMW R nineT. R nineT Urban G/S отговаря също на текущия стандарт EU-4 благодарение на съвременната си технология. Мощният двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с 1170 ccm и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамичен пренос на мощност, дори и при ниски скорости. Всичко това за едно леко и модерно усещане на шофиране. Стандартната ABS и опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността) гарантират, че винаги ще сте в безопасност, когато шофирате на пътя или по чакъл. Съществува и една последна визуална препратка към Enduro корените на G/S: повдигнатата изпускателна система, направена от полирана неръждаема стомана.

  + Прочети още

  Основните акценти на R nineT Urban G/S

  Отличителна предница.
  Маска на фара на R nineT Urban G/S
  Преден калобран.
  Преден калобран на R nineT Urban G/S
  Перфектна цветова гама.
  Червена цветова гама на R nineT Urban G/S
  Степенки Enduro.
  Enduro степенки на R nineT Urban G/S
  Голямо 19-инчово предно колело.
  19-инчово предно колело на R nineT Urban G/S
  Червена седалка.
  Седалка на R nineT Urban G/S
  Бели индикатори.
  Бели индикатори на R nineT Urban G/S.
  Занитен топлинен екран.
  Занитен топлинен екран на R nineT Urban G/S

  Изправени и в контрол.

  Изправени и в контрол.

  Балансираният ергономичен триъгълник на Urban G/S запазва вашите ловкост и увереност на пътя: леко повдигнатата ръкохватка, дългата повърхност на седалката и малко по-изтеглените назад и разширени задни степенки правят усещането от шофирането по-спокойно и уверено. Стандартната височина на седалката за серията е 850 mm. Благодарение на опционалната по-ниска седалка, R nineT Urban G/S предлага стабилност за всички размери.

  Друг визуален акцент е коженият вид на седалката. Тя е непромокаема с високо качество на изработката и фокус върху автентичната повърхност и цвят. Поради това носенето на дрехи, като например тъмни дънки, може да доведе до оцветяване на седалката. Патинираният ефект обикновено не може да се отстрани и не представлява дефект.

  + Прочети още

  Духът на легендата

  Усещането за Париж-Дакар с R nineT Urban G/S.

  Ралито Париж-Дакар е легендарно, също като хората и машините, които го завършват. Джой Люис изследва ранните дни на епичното пустинно рали, в градовете, в които ралито започва и завършва. Нейните двама спътници са: Хуберт Ауриол, който печели Ралито Париж-Дакар два пъти с BMW; и R nineT Urban G/S, мотоциклет, чийто дизайн е подобен на легендарния R 80 G/S.  

  Прочети още

  Повече индивидуалност

  Персонализиране без каквито и да е ограничения.

  Персонализиране без каквито и да е ограничения.

   

  Независимо дали искате офроуд вид или ретро излъчване, R nineT Urban G/S изразява вашата нагласа. Така че когато стане въпрос за персонализиране, възможностите са безкрайни, както се вижда в множество приключения в историята на G/S. R nineT Urban G/S може бързо да се преобразува в едноместен мотоциклет, благодарение на мобилната рама за спътник.

  Освен това има наличен пригоден набор от оригинални аксесоари на BMW Motorrad и ексклузивно първокласно опционално оборудване от BMW Motorrad Spezial. Накратко: вашата индивидуалност е също толкова неограничена, като удоволствието ви от шофирането.   

  + Прочети още

  BMW Motorrad Spezial

  Покажете характера си на пътя.
  Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

  В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

  Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес на производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

  Научете повече

  Аксесоари за новия R nine T Urban G/S

  Стилът: привлекателно чист и опростен

  Още модели на Heritage

  Съвпадащи събития

  Pure&Crafted Festival 2017.

  Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

  Към събитието
  spinner