* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R nineT Urban G/S.

Пленителен. Мощен. С въздушно охлаждане.

Насладете се на увереното усещане на боксер с изправена и отпусната позиция на седене в комбинация с иновативна технология. Изберете от безброй опции за персонализиране за своите уникални идеи. R nineT Urban G/S прави недвусмислено изявление: той отдава почит на ранните дни на историята на успеха на BMW Motorrad G/S. Само с един поглед става ясно, че R nineT Urban G/S улавя офроуд духа на тази ера. В същото време неговата характеристика на каране го прави истински член на днешното nineT семейство. Тя отразява начина на живот на тези времена: хората знаеха къде искат да отидат и знаеха точно как да стигнат до там. Също както и днес.

THE DESIGN OF THE R NINE T URBAN G/S

Choose your style.

In addition to the Light white paint finish, there are now two paint finishes from the individualisation offer of BMW Motorrad: Option 719 Black storm metallic/Aurum and Option 719 Black storm metallic/Light white.

  */-->

  Light white

  Light white puts the R nineT Urban G/S in the spotlight.

  */-->

  Opt. 719 Black storm metallic/Light white

  The accentuation of the lines in Black storm metallic on Light white gives the tank an unique look.

  */-->

  Opt. 719 Black storm metallic/Aurum

  An elegant play of colours is created by the combination of rich black and the shiny gold colour.

  Източникът на вдъхновение: безпогрешен.

  Дизайнът на R nineT Urban G/S грабва окото. Отличителните стилистични елементи го правят мощен, здрав мотоциклет, който отдава почит на оригиналния дизайн на G/S: 19-инчовото предно колело, телескопичната вилка с добре познатите силфони, маската на фара с ветрозащитното стъкло и повдигнатия калобран определят предната част на мотоциклета. Профилът му се определя от изразени хоризонтални линии. Белите елементи по корпуса и тясната и леко удължена червена седалка съживяват духа на легендарния R 80 G/S от 1980. Черните двигател и рама подчертават този ефект. Новите класически кръгли инструменти също показват, че Urban G/S е част от nineT семейството. R nineT Urban G/S също се представя отлично върху всякакви видове пътища – от черни до чакълени. Опционалните гуми с шипове и спицовани колела, степенките Enduro, занитеният топлинен екран и стоманеният лост за крачна спирачка подчертават този факт, както функционално, така и визуално.
  + Прочети още

  Двуцилиндров боксерен двигател

  116
  Нм макс. върт. момент при 6000 об/мин
  221
  кг собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар
  1.170
  куб. см
  850
  мм височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

  Технология за истинско мотоциклетно забавление.

  Технология за истинско мотоциклетно забавление.

  R nineT Urban G/S е верен на миналото с вида си, но с модерните си технологии отдава същото уважение и към настоящето. Той включва доказаните двигател и електрическа инсталация на BMW R nineT. R nineT Urban G/S отговаря също на текущия стандарт EU-4 благодарение на съвременната си технология. Мощният двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с 1170 ccm и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамичен пренос на мощност, дори и при ниски скорости. Всичко това за едно леко и модерно усещане на шофиране. Стандартната ABS и опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността) гарантират, че винаги ще сте в безопасност, когато шофирате на пътя или по чакъл. Съществува и една последна визуална препратка към Enduro корените на G/S: повдигнатата изпускателна система, направена от полирана неръждаема стомана.

  + Прочети още

  Основните акценти на R nineT Urban G/S

  Изправени и в контрол.

  Изправени и в контрол.

  Балансираният ергономичен триъгълник на Urban G/S запазва вашите ловкост и увереност на пътя: леко повдигнатата ръкохватка, дългата повърхност на седалката и малко по-изтеглените назад и разширени задни степенки правят усещането от шофирането по-спокойно и уверено. Стандартната височина на седалката за серията е 850 mm. Благодарение на опционалната по-ниска седалка, R nineT Urban G/S предлага стабилност за всички размери.

  Друг визуален акцент е коженият вид на седалката. Тя е непромокаема с високо качество на изработката и фокус върху автентичната повърхност и цвят. Поради това носенето на дрехи, като например тъмни дънки, може да доведе до оцветяване на седалката. Патинираният ефект обикновено не може да се отстрани и не представлява дефект.

  + Прочети още

  Духът на легендата

  Усещането за Париж-Дакар с R nineT Urban G/S.

  Ралито Париж-Дакар е легендарно, също като хората и машините, които го завършват. Джой Люис изследва ранните дни на епичното пустинно рали, в градовете, в които ралито започва и завършва. Нейните двама спътници са: Хуберт Ауриол, който печели Ралито Париж-Дакар два пъти с BMW; и R nineT Urban G/S, мотоциклет, чийто дизайн е подобен на легендарния R 80 G/S.  

  Прочети още

  Повече индивидуалност

  Персонализиране без каквито и да е ограничения.

  Персонализиране без каквито и да е ограничения.

   

  Независимо дали искате офроуд вид или ретро излъчване, R nineT Urban G/S изразява вашата нагласа. Така че когато стане въпрос за персонализиране, възможностите са безкрайни, както се вижда в множество приключения в историята на G/S. R nineT Urban G/S може бързо да се преобразува в едноместен мотоциклет, благодарение на мобилната рама за спътник.

  Освен това има наличен пригоден набор от оригинални аксесоари на BMW Motorrad и ексклузивно първокласно опционално оборудване от BMW Motorrad Spezial. Накратко: вашата индивидуалност е също толкова неограничена, като удоволствието ви от шофирането.   

  + Прочети още

  BMW Motorrad Spezial

  Покажете характера си на пътя.
  Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

  В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

  Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес на производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

  Научете повече

  Аксесоари за новия R nine T Urban G/S

  Стилът: привлекателно чист и опростен

  Още модели на Heritage

  Pure&Crafted Festival 2017.

  Същото място, старите приятели: след 2 години, прекарани в берлинския Postbahnhof, следващият фестивал Pure&Crafted ще се проведе в историческата електрическа централа Румелсбург на 26 и 27 август 2017 г. С всичкия типичен индустриален чар на Берлин, историческото местоположение на река Шпрее е идеалното място за два дни, изпълнени с ретро култура, музика и персонализирани мотори. Нека няма съмнения след фестивала Pure&Crafted за 2015 г.: музиката и мотоциклетите просто си принадлежат заедно. Името говори само за себе си: любителите на чистата, ясна и без излишни украшения музика на китари е истинска наслада за третия фестивал, който демонстрира поредния международно признат набор от групи. Този път мотоциклетите и новият heritage ще бъдат още повече в центъра на вниманието в неделния ден от фестивала. Мотоциклетният лайфстайл ще е навсякъде, с безброй създатели на персонализирани мотори, езда на мотоциклети и програма за деца. Едно нещо обаче е сигурно: в неделя ще има и много музика. Звучи ли забавно? Тогава бъдете там!

  Към събитието