F 800 R

от 17 600 лв*
225 лв. на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW F 800 R.

Модерният all-rounder.

Този активен roadster е пригоден за всякакъв тип каране. Препускане из града, туризъм или спортно каране, BMW F 800 R е готов за всичко. BMW F 800 R е изключително управляем, практичен в ежедневието, динамичен, предлагащ интелигентен спортен пакет. Благодарение на мощният 90 к.с. двигател, усещате порива на машината всеки път, когато завъртите газта. Превъзходно управление и тотален контрол на пътя. BMW F 800 R обаче предлага много повече от спортна динамика и перфектна управляемост, той също така предлага и иновативни технологии: системата Ride-by-Wire, различни режими на каране, както и стандартната ABS. По желание можете да добавите ASC или Dynamic ESA, които ще гарантират още по-голяма сигурност и удобство.

Дизайнът на F 800 R

Избери своя стил.

Три цвята подчертават динамичния дизайн. F 800 R изглежда изключително спортно и динамично в цветовата гама на BMW Motorsport. Можете да изберете червени кантове по гумите, в чест на легендарният спортен модел S 1000 RR.

  Light white uni / Lupin blue metallic / Racing red uni

  В класическите цветове на BMW motorsport, F 800 R изглежда лек и грациозен.

  Racing Red неметалик

  В тази очарователна комбинация от цветове, F 800 R изглежда особено спортен.

  Black storm металик

  Черният цвят придава на F 800 R особено дръзък и динамичен външен вид.

  Дизайн, който ви радва.

  Визията е красноречива: новият F 800 R е мотоциклет създаден за чисто и неподправено забавление. Прецизните линии и минималистични елементи създават усещане за лекота и маневреност, докато обърнатата вилка и агресивната стойка добавят доза динамика. Усъвършенстваният кокпит предлага нов дизайн, а още по-ясният многофункционален дисплей дава още по-голям набор от информация. Друга забележителност е новият заглушител, който не само изглежда прекрасно, но и допринася за изпълнението на екологичната норма EU-4.
  + Прочети още

  Двуцилиндров редови двигател

  86
  Нм макс. въртящ момент на затягане при 5800 об/мин
  203
  собствено тегло в кг, подготвен за път, с пълен резервоар
  798
  обем в куб. см
  790
  височина на седалката в мм
  F 800 R Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане.

  Мощен двуцилиндров двигател.

  Мощен двуцилиндров двигател.

  Двуцилиндровият редови агрегат с водно охлаждане и обем 798 куб.см гарантира уверено и мощно придвижване. Максималната мощност от от 90 к.ц. се постига при 8000 об/мин, като моторът е изключително отзивчив и икономичен и отговаря на новият EU-4 стандарт. Предлага се и във версия с редуцирана на 48 к.с. мощност, за клиенти на възраст от под 25 години.

  + Прочети още

  Изживейте звука на F 800 R

  Основни акценти при F 800 R

  Сигурно придвижване напред.

  Сигурно придвижване напред.

  F 800 R е създаден да предлага чисто удоволствие от карането, но сигурността също е приоритет: всички модификации идват серийно с BMW Motorrad ABS и стабилно и балансирано окачване, гарантиращи абсолютна динамика и контрол на пътя. Като опции се предлагат и ASC ( Automatic Stability Control) и Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) за още по-голяма сигурност, динамика и комфорт. Ride-by-Wire системата осигурява много по-фин и прецизен контрол. Благодарение на серийните Rain и Road режими, F 800 R е прекрасно приспособим към всякакви пътни условия и стил на каране.

  + Прочети още

  Персонализация без граници.

  Персонализация без граници.

  Благодарение на стандартните регулиращи се лостчета на спирачката, както и чрез богатия избор на височина на седалката, вие можете да адаптирате мотоциклета така, че да пасне идеално на вашата физика, навици и стил на каране. BMW Motorrad предлага широка избор на допълнително оборудване и аксесоари за персонализация на вашият F 800 R. Например, можете да изберете новото повдигнато кормило. В комбинация с по-ниска седалка, този избор гарантира по-удобна позиция за мотоциклетисти с по-нисък ръст.

  + Прочети още

  Повече индивидуалност.

  Специално оборудване и аксесоари.

  С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате F 800 R, за да отговаря напълно на вашите индивидуални предпочитания.

  Научете повече

  Портрет на Крис Пфайфър

  От учител до легенда в каскадите.

  Крис Пфайфър и революцията в каскадьорството.

  Аксесоари за F 800 R

  Твоят роудстър, твоето облекло

  Още модели roadster