* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW F 800 R.

Модерният all-rounder.

Този активен roadster е пригоден за всякакъв тип каране. Препускане из града, туризъм или спортно каране, BMW F 800 R е готов за всичко. BMW F 800 R е изключително управляем, практичен в ежедневието, динамичен, предлагащ интелигентен спортен пакет. Благодарение на мощният 90 к.с. двигател, усещате порива на машината всеки път, когато завъртите газта. Превъзходно управление и тотален контрол на пътя. BMW F 800 R обаче предлага много повече от спортна динамика и перфектна управляемост, той също така предлага и иновативни технологии: системата Ride-by-Wire, различни режими на каране, както и стандартната ABS. По желание можете да добавите ASC или Dynamic ESA, които ще гарантират още по-голяма сигурност и удобство.

Дизайнът на F 800 R

Избери своя стил.

Три цвята подчертават динамичния дизайн. F 800 R изглежда изключително спортно и динамично в цветовата гама на BMW Motorsport. Можете да изберете червени кантове по гумите, в чест на легендарният спортен модел S 1000 RR.

  Light white uni / Lupin blue metallic / Racing red uni

  В класическите цветове на BMW motorsport, F 800 R изглежда лек и грациозен.

  Racing Red неметалик

  В тази очарователна комбинация от цветове, F 800 R изглежда особено спортен.

  Black storm металик

  Черният цвят придава на F 800 R особено дръзък и динамичен външен вид.

  Дизайн, който ви радва.

  Визията е красноречива: новият F 800 R е мотоциклет създаден за чисто и неподправено забавление. Прецизните линии и минималистични елементи създават усещане за лекота и маневреност, докато обърнатата вилка и агресивната стойка добавят доза динамика. Усъвършенстваният кокпит предлага нов дизайн, а още по-ясният многофункционален дисплей дава още по-голям набор от информация. Друга забележителност е новият заглушител, който не само изглежда прекрасно, но и допринася за изпълнението на екологичната норма EU-4.
  + Прочети още

  Двуцилиндров редови двигател

  86
  Нм макс. въртящ момент на затягане при 5800 об/мин
  203
  собствено тегло в кг, подготвен за път, с пълен резервоар
  798
  обем в куб. см
  790
  височина на седалката в мм
  Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане.

  Мощен двуцилиндров двигател.

  Мощен двуцилиндров двигател.

  Двуцилиндровият редови агрегат с водно охлаждане и обем 798 куб.см гарантира уверено и мощно придвижване. Максималната мощност от от 90 к.ц. се постига при 8000 об/мин, като моторът е изключително отзивчив и икономичен и отговаря на новият EU-4 стандарт. Предлага се и във версия с редуцирана на 48 к.с. мощност, за клиенти на възраст от под 25 години.

  + Прочети още

  Изживейте звука на F 800 R

  Основни акценти при F 800 R

  Отличителна предница.
  F 800 R Отличителна предница
  Обърната вилка.
  F 800 R Обърната вилка
  Мултифункционално инструментално табло.
  F 800 R Мултифункционално инструментално табло
  Регулиращи лостчета на съединителя и спирачките.
  F 800 R регулиращи лостчета на съединителя и спирачките
  Минималистична облицовка.
  F 800 R Минималистична облицовка
  Гуми с динамичен дизайн.
  F 800 R гуми с динамичен дизайн
  Широк избор на позиции на седалката.
  Широк избор на позиции на седалката
  Ауспух с нов дизайн.
  F 800 R Ауспух

  Сигурно придвижване напред.

  Сигурно придвижване напред.

  F 800 R е създаден да предлага чисто удоволствие от карането, но сигурността също е приоритет: всички модификации идват серийно с BMW Motorrad ABS и стабилно и балансирано окачване, гарантиращи абсолютна динамика и контрол на пътя. Като опции се предлагат и ASC ( Automatic Stability Control) и Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) за още по-голяма сигурност, динамика и комфорт. Ride-by-Wire системата осигурява много по-фин и прецизен контрол. Благодарение на серийните Rain и Road режими, F 800 R е прекрасно приспособим към всякакви пътни условия и стил на каране.

  + Прочети още

  Персонализация без граници.

  Персонализация без граници.

  Благодарение на стандартните регулиращи се лостчета на спирачката, както и чрез богатия избор на височина на седалката, вие можете да адаптирате мотоциклета така, че да пасне идеално на вашата физика, навици и стил на каране. BMW Motorrad предлага широка избор на допълнително оборудване и аксесоари за персонализация на вашият F 800 R. Например, можете да изберете новото повдигнато кормило. В комбинация с по-ниска седалка, този избор гарантира по-удобна позиция за мотоциклетисти с по-нисък ръст.

  + Прочети още

  Повече индивидуалност.

  Специално оборудване и аксесоари.

  С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате F 800 R, за да отговаря напълно на вашите индивидуални предпочитания.

  Научете повече

  Портрет на Крис Пфайфър

  От учител до легенда в каскадите.

  Крис Пфайфър и революцията в каскадьорството.

  Той издигна каскадите с мотоциклет на изцяло ново ниво: Крис Пфайфър впечатли публиката със своите спиращи дъха трикове и е идол за безброй каскадьори, които се стремят да станат като него. В продължение на десет години Крис се състезава успешно за BMW Motorrad на две колела – макар че през повечето време само на едно.

  Всичко започна в градината. Тук Кристиан Пфайфър прескачаше корените на дърветата и караше на задна гума около лехите със зеленчуци. Първите състезания не закъсняха. На десетгодишна възраст той се записа за първото си състезание. Когато беше на 20, вече имаше 300 трофея на полицата си вкъщи. А все още не беше професионалист. Вместо това учеше за учител по физическо възпитание и биология. След като взе първия си университетски изпит, той бързо промени плановете си. И стана каскадьор.

  Прочети още

  Аксесоари за F 800 R

  Твоят роудстър, твоето облекло

  Още модели roadster

  spinner