R 1200 R

от 25.850,00 лв*
330 лв на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R 1200 R.

Съвършеното усещане за роудстър.

BMW R 1200 R ви дава точно това, което очаквате от боксера роудстър: комфорт, динамика и удобство при пътуване. Неподражаем, той ви движи напред - физически и акустично. Неговият поразителен външен вид е истинско удоволствие за мотоциклетите. Обърнатата телескопична вилка подчертава динамичната външност и осигурява стабилност и прецизно управление. Докато превъзходният двуцилиндров боксер двигател с мощност от 92 кВт (125 к.с.) уверено ускорява този мощен пакет. Предлаганата като опция, Dynamic ESA ще увеличи динамиката, а режимите Pro shift assistant и Pro riding с DTC показват това, което стои зад пуристичната външност: съвършеното усещане за роудстър.

Дизайнът на R 1200 R

Избери своя стил.

R 1200 R се предлага в три варианта: Light white/Cordoba blue, Iced chocolate metallic, Racingred. Избраните повърхности и специално проектираните компоненти след това определят съответния характер на мотора.

  R 1200 R Light white / Cordoba blue

  Спортното light white / Cordoba blue дръзко подчертават спортните гени.

  Iced chocolate металик

  Стилът "Exclusive" с Iced chocolate металик се фокусира върху забележителния външен вид на R 1200 R и по този начин осигурява визуално и привлекателно усещане за роудстър.

  Racing red

  Класическото Racing Red подчертава динамичните пропорции на R 1200 R.

  Истински роудстър.

  R 1200 R е роудстър, най-чистият смисъл на думата - редуциран до най-важното: двигател, две колела и тяло, състоящо се от резервоара и седалката. R 1200 R има твърд и мускулест дизайн, чиито линии се движат динамично към ниско разположената предна част и на предното колело. Обърнатата телескопична вилка на базата на S 1000 RR не само придава удивителен външен вид, но и осигурява стабилност и прецизно управление. Също толкова поразително: съвременната интерпретация на класическите кръгли задни фарове. Ако желаете може да ги оборудвате с дневни светлини с LED технология.
  С острите линии на резервоара и безупречния преход между седалката и задната част, роудстърът изглежда точно така, както и се управлява. Целият силует е подсилен и въпреки това е строен: за едно модерно и съвременно комфортно преживяване при каране. Тръбната рамка на багажника е в центъра на дизайна Тя е обещание за чисто удоволствие от карането.
  + Прочети още

  Двуцилиндров боксер двигател

  92
  kW (125 к.с.) при 7750 об/мин
  3,3
  ускорение от 0 до 100 км/ч в сек.
  125
  Нм макс. въртящ момент на затягане при 6,500 об/мин
  790
  височина на седалката в мм
  Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане

  Мощността се среща със страстта.

  Мощността се среща със страстта.

  Мощният двуцилиндров бокер двигател с охлаждаща течност е вълнуващ. Неговите 92 кВт (125 к.с.) при 7 750 об/мин и максималният въртящ момент от 125 Нм при 6500 об/мин осигуряват чисто удоволствие от ездата по целия диапазон на оборотите на двигателя. Независимо дали просто пътувате, показвате спортно-динамично ускорение по извънградски път или по време на спокойна почивка с пътник, куфар и багажник. Вашият спътник през цялото време е уникалният, мощен звук на боксера: това е мястото където мощността среща страстта.

  + Прочети още

  Изживейте звука на R 1200 R

  Основни акценти при R 1200 R

  Опционален LED дневен фар.
  Обърната телескопична вилка.
  Мултифункционално инструментално табло.
  Висококачествен стабилизатор на вилката.
  Облицовка на резервоара от неръждаема стомана.
  Леки, лети колела с 10 спици.
  Опционална задна LED светлина.
  Ауспух в петоъгълен дизайн.

  Уверено представяне, уверено управление.

  Уверено представяне, уверено управление.

  R 1200 R е впечатляващ - както визуално, така и технически. Заедно с режимите на управление, до които имате достъп с натискането на един бутон, допълнителната система за контрол на сцеплението (DTC) пренася ефективно мощта върху асфалта. Допълнително системата Pro shift систент осигурява повече комфорт и динамика. Накратко с големия набор от специално оборудване R 1200 R ви дава дори повече от очакваното от роудстера.

  + Прочети още
  Преглед на техническите характеристики.
  • За оптимално адаптиране към вашите изисквания, S 1200 R има два режима на каране: "Rain" и "Road". Заедно със стандартния BMW Motorrad ABS, разполагате и с автоматичен контрол на стабилността ASC за по-голяма безопасност при ускоряване.
  • Режим Pro riding включва динамичен и персонален режим на каране, динамичен контрол на сцеплението DTC с ъглов сензор за скорост и ABS Pro за оптимизиран наклон в комбинация с динамична спирачна светлина (в зависимост от законодателството в съответната държава на продажба).
  • Предлаганият като опция shift assistant Pro в R 1200 R ви дава възможност да превключвате към по-висока и по-ниска предавка без съединителя или ръкохватката на газта с почти никакво натоварване и практически всякаква скорост на двигателя: за повишаване на комфорта и увеличаване на динамиката.
  • С избираемата динамична ESA (Електронно регулиране на окачването) допълнително увеличавате динамиката при управление на R 1200 R . Dynamic ESA регулира автоматично окачването в зависимост от състоянието на каране и маневрите, за да отговаря на условията: за още по-голяма безопасност, мощност и комфорт.

  Повече индивидуалност

  Специално оборудване и аксесоари.

  С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате F 1200 R, за да отговаря напълно на вашите индивидуални предпочитания.

  Научете повече

  Аксесоари за вашия R 1200 R

  Твоят роудстър, твоето облекло

  Облекло от BMW Motorrad.

  Висококачествено облекло за мотоциклетисти и оборудване за следващата ви екскурзия, голяма или малка.

  Търсене на дилър

  Още модели roadster