R 1200 RS

26 950 лв.*
344 лв. на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R 1200 RS.

Най-добрият спортен туринг.

Скорост, спортен стил и възможност за пътешествия на дълги разстояния, всичко това е BMW RS. Благодарение на мощният си двигател и прецизно окачване, този спортно-туристически мотоциклет предлага много повече, от самото удоволствие от карането. Благодарение на удобната позиция на тялото при седене и перфектната защита от вятър и атмосферни условия, моторът предлага напълно ново усещане при бързо спортно каране по извънградски пътища.

Дизайнът на R 1200 RS

Избери своя стил.

С вашите собствени варианти на цвят и стил, можете да придадете още по-голяма индивидуалност на вашия R 1200 RS.

  Light grey металик / Magellan grey металик мат

  Цветовата гама от Светло сив металик / Magellan сив матов металик и рамката в контрастиращо червено подсилват офанзивния характер.

  Frozen Bronze металик / Blackstorm металик

  Комбинацията придава на R 1200 RS динамичен вид на пътя.

  Black storm металик

  Визуалният израз по отношение на ефективността е цветът Black storm металик.

  Мощността се среща със страстта.

  Модерната концепция за динамично съчетание от спортен и туринг мотоциклет се демонстрира и визуално от симетричните фарове, които произлизат от две поколения на RR. Елегантните ръкохватки със секция от кован алуминий съчетават перфектно функционалност и ергономия.
  + Прочети още

  Двуцилиндров боксер двигател

  92
  kW (125 к.с.) при 7750 об/мин
  125
  Nm макс. въртящ момент на затягане при 6500 об/мин
  3,3
  сек. ускорение от 0 до 100 км/ч
  820
  мм височина на седалката
  Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/течно охлаждане

  Динамично разгръщане на мощността

  Динамично разгръщане на мощността

  Новият спортен туринг мотоциклет извлича изключителната си мощ от 92 кВт (125 к.с.) от 2-цилиндров 4-тактов опозитен (боксер) двигател с въздушно/течно охлаждане с два горно разположени разпределителни вала и един балансиращ вал. За да осигури стабилност на всички пътища, изключително активното окачване с електронно регулиране с Автоматичен контрол на стабилността (ASC) е стандартно оборудване. Системата разполага с режими като "Rain" и "road", за да предостави върховно изживяване на две колела.

  + Прочети още

  Изживейте звука на R 1200 RS

  Основни акценти при R 1200 RS

  Динамичен цялостен вид.
  Привлекателен външен вид.
  Вид на кованите ръкохватки
  Настройващо се ветрозащитно стъкло.
  Удобство на седалките
  Дефлектор за подхлъзване
  Обърната телескопична вилка.
  Чанта и централен куфар

  Оборудването и аксесоарите придават перфектен завършен вид

  Оборудването и аксесоарите придават перфектен завършен вид

  Голямото разнообразие от фабрично оборудване от стойки за куфар и багаж, до круиз контрол и удобното "Keyless Ride". С допълнителната багажна система и практичния куфар, спортният турер е напълно завършен: перфектно и ергономично хармонизиран и интегриран в цялостния вид на мотоциклета,който както винаги, предлага комфорт при пътуването, който обикновено не очаквате от спортния турер.

  Специалното оборудване Pro riding mode основно включва два режима на езда, както и ABS Pro и динамичната спирачна светлина (специфична за страната).

  + Прочети още

  Повече индивидуалност

  Специално оборудване и аксесоари.

  Богатият избор от аксесоари на BMW Motorrad , гарантира още по-голяма индивидуалност. По този начин R 1200 RS може да бъде пригоден още по-прецизно към вашите изисквания.

  Научете повече

  Гледката зад кулисите

  Създаване на чувство.

  Процесът на дизайн в BMW Motorrad.

  В дизайнерския екип на BMW Motorrad работят забележителни характери. Всеки дизайнер има собствен стил и се чувства у дома си в собствената си мотоциклетна сцена. И всеки един от тях добавя своето вдъхновение и страст. След това, тези различни форми се комбинират в дизайнерския процес: те се проявяват във всяко ново създание на BMW Motorrad. Едгар Хейнрич, главен дизайнер в BMW Motorrad, представя дизайнерския екип на BMW Motorrad и процеса на дизайн.

  Прочети още

  Аксесоари за вашия R 1200 RS

  Облекло за следващите ви турове