* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW F 800 GT.

Качи се и потегляй. Пътуването започва.

Просто се качете и излезте да карате, оставете ежедневието зад себе си и се насладете на пътя. Обновеният като дизайн BMW F 800 GT ви дава дори повече спортен дух и динамика при всяко пътуване - за идилични пътища в провинцията, алпийски проходи и безкрайни магистрали. Благодарение на мощния редови двуцилиндров двигател с впечатляваща мощност 66 Кв (90 к.с.), всеки турер ще се движи бързо и ще сте в съответствие със стандарта EU-4 в същото време. Байкът идва също с технология Ride-by-Wire, различни режими на каране и ABS като стандартни функции. Повишен комфорт с помощта на широка защита от вятър и атмосферни влияния. И двигателят също така допринася за качественото каране с тиха и същевременно мощна плавност при движение - идеална за вашето пътуване. Като опции се предлагат и ASC (Automatic Stability Control) и доказаната система за адаптивно окачване Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment). Накратко: Всичко, което трябва да направите е да се качите и пътуването да започне. Classic GT. Неудържимият турер.

Дизайнът на F 800 GT

Избери своя стил.

Предлага се в три цвята за различен външен вид. Всеки придава на F 800 GT различен характер, от елегантен до супер спортен. Вие решавате кой пасва най-добре на вас и вашия стил на каране.

  Gravity син металик, матов

  За по-елегантен вид.

  Light white неметалик

  Особено забележителен и спортен.

  Цвят: Black storm металик

  Дава на спортния турер още по-динамичен външен вид.

  Мощно лек и елегантен.

  Тялото е с динамичен дизайн и е идеално за туринг по всяко време. Изчистените линии обещават чисто удоволствие от карането още от самото начало - обещание, което спазваме. Таблото разполага с нов дизайн и предлага по-широк спектър от информация. Красиви детайли като новото ветрозащитно стъкло с матово лого GT или галванизирания страничен панел с надпис F 800 GT акцентират върху новия дизайн. Друг привличащ вниманието детайл е новият заден шумозаглушител, който не само е привлекателен, но и отговаря на стандарта EU-4.
  + Прочети още

  Двуцилиндров редови двигател

  66
  kW (90 к.с.) при 8000 об/мин
  86
  макс. въртящ момент на затягане при 5800 об/мин
  206
  кг товар (със специално оборудване)
  83
  литра място за съхранение
  Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане

  Мощен двуцилиндров двигател за динамичен туринг.

  Мощен двуцилиндров двигател за динамичен туринг.

  Завъртането на дросела и мощността от 90 к.с. (66 кВт) гарантират, че рутината няма да ви настигне скоро. Двуцилиндровият редови двигател с водно охлаждане и работен обем 798 куб. см. предлага забележителна динамика по време на всяко пътуване, постигайки върхова мощност посредством почти ненуждаещия се от обслужване зъбен ремък на главното предаване. По-дълго рамо на задното окачване и стегнати настройки осигуряват стабилност при каране и гарантират невероятни преживявания по време на ездата.

  + Прочети още

  Изживейте звука на F 800 GT

  Основни акценти при F 800 GS

  Ново ветрозащитно стъкло.
  Ветрозащитно стъкло на F 800 GT
  Различни режими на каране.
  Различни режими на каране на F 800 GT.
  Инструменти с нов дизайн.
  F 800 GT Инструментално табло
  Множество атрактивни детайли.
  F 800 GT Атрактивни детайли
  Ограничени вибрации на кормилото.
  F 800 GT Ръкохватки
  Гуми с динамичен дизайн.
  F 800 GT Гуми
  Широк избор на позиции на седалката.
  F 800 GT Варианти за седалка
  Стандартен шумозаглушител с нов дизайн.
  Стандартен ауспух

  Комфортът и безопасността са най-добрите спътници.

  Комфортът и безопасността са най-добрите спътници.

  Включително топлинен щит за пътника. Широкият избор от седалки и регулируемите лостове на съединителя и спирачките ви позволяват да приспособите мотоциклета към вашите индивидуални ергономични нужди. Динамичната система ESA (Electronic Suspension Adjustment) ви позволява да регулирате отскока на стъпалото отзад за оптимално демпфериране и комфорт при каране. Благодарение на системата Ride-by-Wire, сега имате много по-фин контрол на газта. Благодарение на стандартните режими Rain и Road и опционалния динамичен режим, F 800 GT може да бъде идеално пригоден за всяка пътна настилка и стил на каране.

  ABS системата на BMW Motorrad също е включена като стандартна функция, която да ви помогне при всяка маневра за спиране. Допълнителният контрол на тягата ASC осигурява още по-голяма сигурност - особено при мокри пътища.

  + Прочети още

  Повече индивидуалност: допълнително оборудване и принадлежности.

  Повече индивидуалност: допълнително оборудване и принадлежности.

  Стандартният F 800 GT вече наподобява Gran Turismo идеално, съчетавайки спортния комфорт и комфорта при пътуване. BMW Motorrad също така предлага широка гама от допълнително оборудване и аксесоари за персонализиране на F 800 GT според вашите нужди. Например ние предлагаме разнообразие от практични решения за съхранение. С тези решения можете да вземете всичко, което искате с вас, независимо дали на дълги пътувания, кратки екскурзии или ежедневно пътуване до работното място.

  + Прочети още

  Гледката зад кулисите

  Създаване на чувство.

  Процесът на дизайн в BMW Motorrad.

  В дизайнерския екип на BMW Motorrad работят забележителни характери. Всеки дизайнер има собствен стил и се чувства у дома си в собствената си мотоциклетна сцена. И всеки един от тях добавя своето вдъхновение и страст. След това, тези различни форми се комбинират в дизайнерския процес: те се проявяват във всяко ново създание на BMW Motorrad. Едгар Хейнрич, главен дизайнер в BMW Motorrad, представя дизайнерския екип на BMW Motorrad и процеса на дизайн.

  Прочети още

  Аксесоари за вашия F 800 GT

  Облекло, подходящо за туринг

  Облекло от BMW Motorrad.

  Функционално мотоциклетно облекло и оборудване за ежедневните ви пътувания или следващата голяма екскурзия.

  Към дилър
  spinner