* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW F 800 GT.

Качи се и потегляй. Пътуването започва.

Просто се качете и излезте да карате, оставете ежедневието зад себе си и се насладете на пътя. Обновеният като дизайн BMW F 800 GT ви дава дори повече спортен дух и динамика при всяко пътуване - за идилични пътища в провинцията, алпийски проходи и безкрайни магистрали. Благодарение на мощния редови двуцилиндров двигател с впечатляваща мощност 66 Кв (90 к.с.), всеки турер ще се движи бързо и ще сте в съответствие със стандарта EU-4 в същото време. Байкът идва също с технология Ride-by-Wire, различни режими на каране и ABS като стандартни функции. Повишен комфорт с помощта на широка защита от вятър и атмосферни влияния. И двигателят също така допринася за качественото каране с тиха и същевременно мощна плавност при движение - идеална за вашето пътуване. Като опции се предлагат и ASC (Automatic Stability Control) и доказаната система за адаптивно окачване Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment). Накратко: Всичко, което трябва да направите е да се качите и пътуването да започне. Classic GT. Неудържимият турер.

Дизайнът на F 800 GT

Избери своя стил.

Предлага се в три цвята за различен външен вид. Всеки придава на F 800 GT различен характер, от елегантен до супер спортен. Вие решавате кой пасва най-добре на вас и вашия стил на каране.

  */-->

  Gravity син металик, матов

  За по-елегантен вид.

  */-->

  Light white неметалик

  Особено забележителен и спортен.

  */-->

  Цвят: Black storm металик

  Дава на спортния турер още по-динамичен външен вид.

  Мощно лек и елегантен.

  Тялото е с динамичен дизайн и е идеално за туринг по всяко време. Изчистените линии обещават чисто удоволствие от карането още от самото начало - обещание, което спазваме. Таблото разполага с нов дизайн и предлага по-широк спектър от информация. Красиви детайли като новото ветрозащитно стъкло с матово лого GT или галванизирания страничен панел с надпис F 800 GT акцентират върху новия дизайн. Друг привличащ вниманието детайл е новият заден шумозаглушител, който не само е привлекателен, но и отговаря на стандарта EU-4.
  + Прочети още

  Двуцилиндров редови двигател

  66
  kW (90 к.с.) при 8000 об/мин
  86
  макс. въртящ момент на затягане при 5800 об/мин
  206
  кг товар (със специално оборудване)
  83
  литра място за съхранение
  Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане

  Мощен двуцилиндров двигател за динамичен туринг.

  Мощен двуцилиндров двигател за динамичен туринг.

  Завъртането на дросела и мощността от 90 к.с. (66 кВт) гарантират, че рутината няма да ви настигне скоро. Двуцилиндровият редови двигател с водно охлаждане и работен обем 798 куб. см. предлага забележителна динамика по време на всяко пътуване, постигайки върхова мощност посредством почти ненуждаещия се от обслужване зъбен ремък на главното предаване. По-дълго рамо на задното окачване и стегнати настройки осигуряват стабилност при каране и гарантират невероятни преживявания по време на ездата.

  + Прочети още

  Изживейте звука на F 800 GT

  Основни акценти при F 800 GS

  Комфортът и безопасността са най-добрите спътници.

  Комфортът и безопасността са най-добрите спътници.

  Включително топлинен щит за пътника. Широкият избор от седалки и регулируемите лостове на съединителя и спирачките ви позволяват да приспособите мотоциклета към вашите индивидуални ергономични нужди. Динамичната система ESA (Electronic Suspension Adjustment) ви позволява да регулирате отскока на стъпалото отзад за оптимално демпфериране и комфорт при каране. Благодарение на системата Ride-by-Wire, сега имате много по-фин контрол на газта. Благодарение на стандартните режими Rain и Road и опционалния динамичен режим, F 800 GT може да бъде идеално пригоден за всяка пътна настилка и стил на каране.

  ABS системата на BMW Motorrad също е включена като стандартна функция, която да ви помогне при всяка маневра за спиране. Допълнителният контрол на тягата ASC осигурява още по-голяма сигурност - особено при мокри пътища.

  + Прочети още

  Повече индивидуалност: допълнително оборудване и принадлежности.

  Повече индивидуалност: допълнително оборудване и принадлежности.

  Стандартният F 800 GT вече наподобява Gran Turismo идеално, съчетавайки спортния комфорт и комфорта при пътуване. BMW Motorrad също така предлага широка гама от допълнително оборудване и аксесоари за персонализиране на F 800 GT според вашите нужди. Например ние предлагаме разнообразие от практични решения за съхранение. С тези решения можете да вземете всичко, което искате с вас, независимо дали на дълги пътувания, кратки екскурзии или ежедневно пътуване до работното място.

  + Прочети още

  Гледката зад кулисите

  Създаване на чувство.

  Процесът на дизайн в BMW Motorrad.

  В дизайнерския екип на BMW Motorrad работят забележителни характери. Всеки дизайнер има собствен стил и се чувства у дома си в собствената си мотоциклетна сцена. И всеки един от тях добавя своето вдъхновение и страст. След това, тези различни форми се комбинират в дизайнерския процес: те се проявяват във всяко ново създание на BMW Motorrad. Едгар Хейнрич, главен дизайнер в BMW Motorrad, представя дизайнерския екип на BMW Motorrad и процеса на дизайн.

  Прочети още

  Аксесоари за вашия F 800 GT

  Облекло от BMW Motorrad.

  Функционално мотоциклетно облекло и оборудване за ежедневните ви пътувания или следващата голяма екскурзия.

  Към дилър