* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW C 650 GT.

СЪС САМОЧУВСТВИЕ ПРЕЗ ГРАДСКАТА ДЖУНГЛА.

BMW C 650 GT е най-новият и най-ексклузивен макси скутер от BMW Motorrad. Стилния и аеродинамичен силует подчертава елегантния му характер. Обширното оформление, удобната седалка и високото стъкло ви позволяват да покривате дълги разстояния в комфорт - независимо от времето. В допълнение, голямото багажно отделение ви осигурява лесно съхранение на вашите покупки, багаж или до две каски. Иновативна функция за безопасност е допълнителният асистент за странично виждане Side View Assist. Това е особено полезна функция в града, защото ви предупреждава за превозни средства, които идват от „мъртвата" ви точка със скорост от 80 км/ч.

ДИЗАЙНЪТ НА C 650 GT

Избери своя стил.

Имате избор - C 650 GT се предлага в три атрактивни цветови варианта: океански син металически мат, черна буря и светло бяло.

  Hockenheim сребрист металик

  Специално създаден за градската джунгла: новият Hockenheim сребрист металик придава на вашия C 650 GT изключително атрактивен вид в градска среда.

  Black storm metallic

  Цветовият вариант Black storm металик подчертава елегантния характер на вашия C 650 GT.

  Привлича погледа на преминаващите.

  Новият C 650 GT има отличителен и модерен заден сегмент с привлекателен външен вид и нова задна светлина. Детайли, като логото "GT", зашито на седалката и новите дръжки на кормилото с гланцирана централна част и хромирани акценти подчертават особено изисканият и изключителен характер на C 650 GT. По-високите огледала вибрират по-малко и осигуряват по-добра видимост назад.
  + Прочети още

  Двуцилиндров редови двигател

  44
  kW (60 к.с.) при 7750 об/мин
  180
  km/h максимална скорост
  647
  cc обем
  4,6
  Разход в литри на 100 км по стандарт WMTC
  Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане

  Мощно изработен.

  Мощно изработен.

  Динамичният и мощен двуцилиндров двигател с водно охлаждане с мощност от 63 Нм, 44 кВт (60 к.с.) и максимална скорост от 180 км/ч прави скутера гъвкав автомобил за града и мощен спътник за дълги пътувания.

  Благодарение на преработения съединител и CVT, скутерът сега ускорява по-бързо при по-ниски скорости, като примерно на светофари.

  Налична е и версия с ограничена мощност, 35 kW (48 к.с.) – така е гарантирано, че и притежателите на ЕС шофьорски книжки под 25 години могат да се насладят на карането на истински C 650 GT.

  + Прочети още

  Нов дизайн. Мощен звук.

  C 650 GT има нова изпускателна система, изработена от висококачествена неръждаема стомана. Изглежда изключително блестящ, много по-лек е от предшественика си и има по-ниски нива на шума и емисиите. В допълнение, той осигурява по-съвършен, по-мощен звук.

  + Прочети още

  Изживейте звука на C 650 GT

  Акцентите на C 650 GT

  Скъсена предница.
  C 650 GT Предница
  Нови кормилни ръкохватки с протектори.
  C 650 GT Протектори на ръкохватките
  Висококачествено инструментално табло.
  C 650 GT Инструментално табло
  Множество атрактивни детайли.
  C 650 GT Детайли
  Оптимизирана централна стойка.
  C 650 GT Централна стойка
  Нов ауспух.
  C 650 GT Ауспух
  Елегантна задна секция.
  C 650 GT Задна секция
  Обширно място за съхранение.
  C 650 GT Багажно пространство

  Комфортно през града.

  Комфортно през града.

  BMW C 650 GT е най-новият и най-ексклузивен макси скутер от BMW Motorrad. Сега можете да се возите в допълнителен комфорт благодарение на електрически регулируемото предно стъкло и допълнителните аксесоари като нагреваеми дръжки и седалка. Скутерът разполага и с най-голямото отделение за съхранение в своя клас, интегрирано невидимо в издължения силует.

  + Прочети още

  Преглед на техническите характеристики.

  Подпомагане на страничния изглед (SVA).

  Вижте какво се случва около вас.
  Иновативна функция за безопасност е допълнителният асистент за странично виждане Side View Assist. Това е особено полезна функция в града, защото ви предупреждава за превозни средства, които идват от „мъртвата" ви точка при скорост от 80 км/ч.
  ABS и ASC като стандарт.

  Най-голямата възможна безопасност при спиране и ускоряване.
  В допълнение към ABS (антиблокираща спирачна система), напълно разработената ASC (противоплъзгащ контрол) вече също е стандартна за C 650 GT. ASC повишава безопасността на водачите, особено когато условията на пътя са непредсказуеми, чрез активна намеса в системата за управление на двигателя, когато е необходимо. Това предотвратява въртенето на задното колело, например при дъжд.
  Нова настройка на пружините и амортисьорите.

  Нова, по-удобна настройка.
  Настройката на шасито и окачването на C 650 GT са изцяло преработени. Твърдостта на пружините на предната вилка и пружината на задното окачване е намалена с 10%. Това дава на автомобила по-прецизно управление, без да намалява неговата стабилност.
  Адаптивен дневен фар.

  Автоматично осигурява най-доброто осветление.
  Ежедневните светлини автоматично се приспособяват към околната светлина. При влизане и излизане от тунел например, те автоматично преминават към къси светлини и обратно. Водачът вече не трябва ръчно да регулира светлините. Това улеснява концентрирането върху трафика.
  Оптимизирана централна стойка.

  По-лесно за повдигане.
  C 650 GT е дори по-лесен за повдигане. Кинематиката на основната стойка е преработена, намалявайки силата, необходима за повдигане на скутера с 30%.

  Интервю с Едгар Хайнрих

  Обратно в Бавария след Индия.

  Интервю с Едгар Хайнрих, ръководител „Дизайн“ в BMW Motorrad

  След кратка спирка в Индия, Едгар Хейнрих се връща в Мюнхен, за да застане начело на отдела за дизайн на BMW Motorrad. Това е щастливо завръщане за мотоциклетния ентусиаст, който започва своята кариера в BMW през 1986 г. Той е ръководил проектирането на много мотоциклети на BMW: състезателният мотоциклет за ралито Париж-Дакар, K 1200 S и R, HP2 Enduro, R 1150 GS, R 1200 GS и най-скоро, S 1000 RR.

  Преди да започне работа при индийския производител на автомобили Bajaj, той е участвал и в проектирането на туринг мотоциклетите K 1600 GT и GTL, както и на макси скутера C 600 Sport и C 650 GT. Всичките те са успешни продукти, които разширяват хоризонтите на този установен пазарен сегмент и привличат много нови клиенти към марката. В ексклузивно интервю за BMW Motorrad, Едгар Хейнрих говори за своята страст за дизайна, събирането и възстановяването на всякакъв вид мотоциклети.

  Прочети още

  Аксесоари за C 650 GT

  Maxi Scooter - чувство, което да облечем.

  Облекло от BMW Motorrad.

  Облекло и оборудване, които перфектно отговарят на характера на макси скутера-така вие сте не само модерни, но и функционални.

  Търсене на дилър

  Други модели за градска мобилност

  spinner