Поръчай предварително своето R 18

BMW R 18.

BMW R 18.

БЪДИ ПРЪВ - ПОРЪЧАЙ ПРЕДВАРИТЕЛНО СВОЕТО R 18.

Световна премиера, която мотоциклетната общност очаква с огромно нетърпение - серийното изпълнение на 'Concept R 18'. Този изключително елегантен и стилен байк подсказва как изглежда новото попълнение на BMW Motorrad в сегмента на крузърите.

Искаш да си сред първите, запалили големия и мощен 1800-кубиков боксер? Да сбъднеш една мечта, преди всички останали? Можеш да го направиш само с няколко кликвания!

+ Прочети още

Бъди сред първите, направи предварителна поръчка на своето R 18. Как?

Бъди сред първите, направи предварителна поръчка на своето R 18. Как?

1. Заяви своето BMW R 18 в дилърството на BMW Motorrad, оставяйки депозит в размер на 1000 евро (можеш да оттеглиш заявката и депозита си по всяко време).

2. Ще получаваш най-актуалната информация, касаеща разработката на модела, включително и покани за първите ексклузивни представяния за отбрани клиенти.

3. Когато моделът бъде наличен за поръчване през 2020-та, ще можеш да конфигурираш мотора си, да завършиш покупката и да си сред първите, които ще го подкарат.

+ Прочети още
Често задавани въпроси (FAQ)
  • Предварителната заявка ти гарантира приоритетност на доставката - така ще си сред първите, поличили този харизматичен мотоциклет. Доставката, рабира се, ще зависи и от финалното конфигуриране на байка, като предварителната поръчка не е крайна - можеш да я откажеш във всеки един момент.

  • Спецификациите и визията на серийния мотоциклет ще бъдат близки до тези на BMW Motorrad Concept R 18. Финалната версия може да се различава леко от концепцията, като окончателните технически данни и визия на заводския мотоциклет, ще бъдат разкрити веднага щом бъдат финализирани.

    Цените и възможностите за конфигуриране на R 18 ще бъдат разпространени непосредствено с отварянето на заявките за модела през 2020-та. Дотогава твоят представител на BMW Motorrad ще се е свързал с теб, за да ти помогне за финалното конфигуриране на твоя байк. Тогава ще разполагаш с всички детайли около новата вълнуваща машина, включително и с крайната цена на твоята лична конфигурация.

  • Дилърството на BMW Motorrad ще се свърже с теб веднага, когато това бъде възможно. Тогава ще можеш да конфигурираш мотора си и да подпишеш договора за поръчка.

  • Предплащането на депозита от 1000 евро става при подписване на ваучера за предварителна поръчка в дилърството. Внасянето на тази сума не е безвъзвратно - можеш да оттеглиш предварителната си заявка по всяко време. Когато BMW Motorrad отвори системата за поръчки на R 18, ще можеш да конфигурираш своята машина и да подпишеш договора за покупка. Депозитът в размер на 1000 евро ще бъде приспаднат от крайната цена на твоя мотоциклет.

  • Можеш да оттеглиш предварителната си заявка по всяко време. Депозитът в размер на 1000 евро не означава задължително обвързване с покупка на мотоциклета. В случай, че решиш да се откажеш, просто пращаш имейл на търговеца от дилърството на BMW Motorrad, след което сумата ти ще ти бъде възстановена в пълен размер.

  • Не, абсолютно никакви. При отказ от предварителна поръчка, BMW Motorrad ще възстанови депозита ти в пълен размер.

  • Не. Когато заявяваш желанието си за предварителна поръчка на R 18, внасяйки депозита от 1000 евро, ти се обвързваш с конкретното дилърство на BMW Motorrad. С други думи, ако в последствие размислиш и желаеш да закупиш своя мотоциклет от друго представителство/дилърство, депозитът не може да бъде прехвърлен. Можеш обаче да закриеш предварителната си поръчка, при което депозитът ти ще бъде възстановен, след което да направиш нова такава, в желаното от теб друго дилърство.

spinner