НАЙ-ДОБРАТА ИЗРАБОТКА

НАЙ-ДОБРАТА ИЗРАБОТКА

Впечатляващата предница и типичната за GS изчистена линия са неподражаеми. Но детайлите на поръчковия вариант 719 и лимитираната емблема за стогодишнината на BMW превръщат мотоциклета в незабравимо честване на една икона. Това е скорост, превъзходство и безопасност в гладко покритие Triple Black, включително жестоки черни предпазни щанги за най-аеродинамичния вариант на корпуса, който GS някога е имал.

+ Прочети още

НАЙ-СИЛНАТА УВЕРЕНОСТ

НАЙ-СИЛНАТА УВЕРЕНОСТ

Усъвършенстваната система от LED светлини създава неповторим външен вид с максимална видимост. Овладейте терена с новото тонирано, регулируемо предно стъкло и аеродинамично оптимизираните огледала с ниски вибрации. Пакетите „Комфорт“ и „Туринг“ ви зареждат с безгранична жажда за приключения, а опцията за първокласна багажна система означава, че ще оставите зад себе си единствено задръжките.

+ Прочети още

НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ

НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ

Вие решавате как да изглежда вашето върховно приключение. Управлявайте по всеки път и по всяко време с превъзходна увереност в седем динамични режима на каране. Усетете мощта на класическия боксерен двигател при всякакви скорости и обороти, докато овладявате машината си с върховно динамично управление на моторната спирачка и богато персонализирано оборудване.

+ Прочети още

ОТКРИЙТЕ ОЩЕ НАЧИНИ

spinner