* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW F 900 XR

БЪРЗO, ПРАКТИЧНО, УНИВЕРСАЛНО.

XR означава безкомпромисна комбинация от атлетизъм, динамика и способности за пътуване на дълги разстояния. Машина за ежедневен адреналин, за постоянна атака на завои. BMW F 900 XR е динамичен авантюрист за изписване на серпентини, и същевременно, удобен и защитаващ те от вятъра мотоциклет.

Благодарение на пълния асортимент оборудване, получаваш всичко необходимо, както за спортно каране и дълги пътешествия, така и за града. F 900 XR е мотор, който винаги пасва на настрoението ти.

#NeverSropChallenging

Ясни дизайнерски линии – мигновено разпознаваем XR.

Мотивацията на F 900 XR личи от пръв поглед. Впечатляващите LED елементи в новоразработения фар, подчертават превъзходството на модела, а обтекателите подсилват неговото самочувствие. Прецизните ръбове дефинират агресивния дизайн отпред, докато източващата се и тънка опашка, загатва за маратонските способности на машината. 

+ Прочети още

Несравнимо приключенски

И трите варианта подчертават използваните на точното място вдлъбнатини и ярките гладки повърхности на F 900 XR. Всички варианти са обединени в едно: желание за успех в най-чист вид.

Спорт

Изпълнен с вълнение и стремеж към действие, F 900 XR Sport в привличащ вниманието Racingblue металик 2 приема всяко ново предизвикателство.

Triple Black

Пълно удоволствие от пътуването и винаги в преследване на следващия завой: Лакът Blackstorm металик подчертава тази производителност на F 900 XR.

Lightwhite, едноцветен лак

Пуристичен, решителен, невероятен: BMW F 900 XR в Lightwhite, едноцветен лак, с черни джанти магически привлича погледите на другите.

3 години гаранция

Карай безгрижно, още и още. Даваме ти още една година гаранция.

Сега вече всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

Изправена и отпусната позиция

Изправена и отпусната позиция

Ергономията на F 900 XR е специално проектирана за динамика на дълги разстояния. За изписване на завои с максимална увереност и комфорт. Спортните обтекатели осигуряват защита, като видимостта е основен добродетел, заради седалката с височина между 775 и 870 мм. Лостчетата на кормилото се настройват, както и стъклото – в две позиции -, а оформлението на седалката и степенките за пасажера ти позволяват да споделиш емоциите от карането на F 900 XR.

+ Прочети още

ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

105
к.с. макс. мощност при 8500 об/мин
92
Нм макс. въртящ момент при 6500 об/мин
895
куб. см работен обем
775
мм до 870 мм височина на седалката

Силата на сърцето ти: 92 Нм

Силата на сърцето ти: 92 Нм

Състезателната линия е пред теб, а ти я следваш със спокойствие и увереност. Завой след завой, отново и отново. В духа на #Never StopChallenging. F 900 XR се чувства добре всеки път, когато завъртиш дясната ръкохватка, благодарение на въртящия си момент от 92 Нм, наличен между 4500 и 8500 об/мин. Управлението е интуитивно, като може да поръчаш своя F 900 XR с опционалната система за електронно регулиране на окачването Dynamic ESA, гарантираща максимален комфорт и стабилност.

+ Прочети още

XR от самото начало: A2 версията на F 900 XR

XR от самото начало: A2 версията на F 900 XR

Тепърва започваш? Това определено не е причина да не можеш да изпиташ насладата от способностите на F 900 XR, благодарение на дефорсираната до 95 к.с. версия за категория А2.

+ Прочети още

Визионер, буквално

Визионер, буквално

F 900 XR поставя нови стандарти по отношение на осветяването на пътя. Можеш да го имаш с адаптивен фар, чиито допълнителни светлинни снопове се задействат автоматично, когато мотоциклетът се наклони на повече от 7°. Допълнителното осветяване на завоя се осъществява от отделни LED сегменти във фара, което прави нощните карания по-сигурни.

+ Прочети още

Систематична сигурност

Систематична сигурност

Машината е снабдена с редица системи за сигурност. Dynamic Brake Control (DBC) и Engine Brake Control (EBC) например, допринасят осезаемо за сигурността при рязко спиране. Тяхната работа елиминира шанса от превъртане задното колело при спонтанно подаване на газ или натискане на съединителя.

+ Прочети още

ЧУЙ ЗВУКА НА F 900 XR

F 900 XR В ДЕТАЙЛИ

Двуцилиндров редови двигател
We see a close-up of the two-cylinder in-line engine.
Dynamic ESA
We see a close-up of the Dynamic ESA.
Адаптивни светлини за завиване
We see the lights of the BMW F 900 XR.
Разнообразие от седалки
We see the seat of the BMW F 900 XR.
Настройващо се по височина стъкло
We see the windshield of the BMW F 900 XR.
TFT дисплей с BMW Motorrad Connectivity
We see the TFT colour display of the BMW F 900 XR
Практични решения за багаж
We see the storage options of the BMW F 900 XR
ECALL за бърза помощ
We see the ECALL switch installed on the vehicle handlebar

Нашите предложения за вашия вкус

F 900 XR не прави компромиси между атлетизъм и представяне на дълги разстояния. Но всеки ездач се фокусира върху различни неща – точно затова разработихме три примерни предложения:

+ Прочети още

ОБЛЕКЛО

ДРУГИ МОДЕЛИ

spinner