Всички собственици на нови мотоциклети BMW могат да разчитат на покритието за Пътна помощ през първите три години от притежанието, което им гарантира спокойствие при непредвидени обстоятелства. Всички одобрени употребявани мотоциклети BMW се предлагат с покритие за Пътна помощ за минимум 24 месеца. Нашият опитен персонал е на разположение за 24-часова асистенция, 365 дни в годината, в случай че имате нужда от помощ. Той ще направи всичко възможно да ви помогне по телефона и да ви върне на пътя възможно най-бързо.

Ние ще организираме помощ, когато мотоциклетът не е в движение. „Не е в движение“ означава случай на електрическа или механична повреда, спукване на гума, пътнотранспортно произшествие, изгубване на ключ, неправилно зареждане, повреда или унищожаване от пожар, кражба или вандализъм.

+ Прочети още

Винаги на ваша страна – Където и да сте

В случай, че ви се наложи пътна помощ, в следствие на инцидент, повреда, пожар или кражба, моля обадете се на екипа на BMW Motorrad:

Телефонен номер: +359 2 80 60 765

Условия и услуги

Условия и услуги

В случай на повреда, нашите квалифицирани специалисти ще ви помогнат бързо и професионално, независимо дали се намирате в страната или чужбина. Денонощно, 365 дни в годината.

Сервизният екип ще координира вашата заявка и ще ви помогне със съвети по телефона. Ако имате нужда от помощ на място, следващият сервизен автомобил на BMW ще бъде насочен към вас.

+ Прочети още

Какво покрива в детайли?

Техническа помощ и ремонт на място

В случай, че се нуждаете от допълнителна помощ и условията позволяват, ще изпратим при вас един от нашите квалифицирани техници, който да ремонтира мотоциклета ви на място.

Всеки наш квалифициран техник ще разполага с най-новата апаратура за диагностика и набор от оригинални части, с цел максимална възможност за извършване на успешен ремонт на пътя. Дори ще ви изпратим линк, чрез който да следите къде точно се намира екипът ни по път към вас.

В скучай, че мотоциклетът ви се нуждае от транспортиране до сервиз, ще се заемем и с това. Ще уредим транспортиране на мотоциклета до оторизиран дилър, сервиз или домашен адрес.

Заместващо превозно средство

Макар не винаги да имаме възможност да ви предоставим заместващ мотоциклет, можем да ви осигурим автомобил, чрез наши партньори, докато вашият мотоциклет бъде ремонтиран. За целта ще е необходимо да предоставите валидна шофьорска книжка и да отговорите на техните условия.

В случай, че автомобил под наем не е най-удачното за вас решение, ще се погрижим да достигнете до желаната дестинация по алтернативен начин, било то с градски транспорт или такси.

Настаняване в хотел

В случай, че повредата е възникнала на разстояние по-голямо от 50 км от домашния ви адрес, можем да се погрижим да бъдете настанени в хотел, ако за вас това е по-доброто решение. Ще покрием разходи в размер на до 100 евро на човек, за нощувка със закуска в страната или до четири нощувки в Европа.

Спукване на гума

В случай на спукване на гума, наш механик ще се опита да я поправи на пътя. Ако това не е възможно, ще се погрижим да ви транспортираме до най-близкия доверен сервиз. Ще ви предоставим превозно средство*, докато сервизът осигури необходимата гума.**

 

*Превозното средство ще бъде автомобил от една от нашите партньорски фирми. Невинаги ще е възможно да ви осигурим заместващ мотоциклет.

**Само за гуми поръчани чрез програмата за гуми на BMW Motorrad. При всякакви други случай ще ви предоставим превозно средство за до 24 часа.

Сервизни партньори на BMW в близост до вас

Нашата световна сервизна мрежа е на ваше разположение, навсякъде и по всяко време. Намерете сервизен партньор на BMW близо до вас и се възползвайте от предложенията.

НАМЕРЕТЕ ДИЛЪР
spinner