* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

R 18 B на BMW

Raw power – pure soul

R 18 B съчетава концентрираната мощност от туринг историята на BMW и емоционалността на семейството на R 18. Още голямата предница с монтирана на кормилото предна обшивка и ниският ветрозащитен щит демонстрират силен характер. А 1802-кубиковият черен боксерен двигател не оставя никакво място за спекулации. Но работният обем не е всичко. R 18 B има нещо много повече. Той е направен за персонализиране. Направете от него точно вашия мотор и изведете #Soulfuel на светло.

Дизайнът на R 18 B

Визия: типичен Bagger

Наклоненият силует се създава от високата впечатляваща предна обшивка, 24-литровият резервоар с форма на капка и издължената до задната част седалка с неподвижно инсталиран куфар с вградени задни светлини. Типичен BMW Motorrad: последователен и лаконичен дизайн. Типичен Bagger: характерната обтекаема форма.

Racingblue metallic

Лаковото покритие Racing blue metallic/Black storm metallic придава на R 18 елегантна визия.

Option 719 Black Pearl

Лаковото покритие Black storm metallic 2 с червени линии привлича всички погледи към R 18 B.

Black storm металик

Пуристичният Black storm металик подчертава визията на R 18 B.

Manhattan матов металик

Модерният цвят придава на R 18 B самоуверен външен вид.

Вашият като никой друг

Вие знаете най-добре какво искате. Затова R 18 B е изцяло ориентиран към индивидуализиране. Това се отнася както за конструкцията, така и за предлаганите оригинални аксесоари и оборудване от BMW Motorrad. Проектираните отлично с Roland Sands Design колекции „Machined“ и „2-Tone-Black“, класическата „Option 719“ и изпускателните системи за отработени газове от Vance & Hines са само началото: за един R 18 B изцяло по ваш вкус.

+ Прочети още
Към индивидуализирането external-link-arrow-slim

Акцентите с един поглед

Открийте акцентите в детайли. От класически елементи до модерната технология за производство на мотоциклети – R 18 B ви предлага днес всичко, каквото можете да очаквате от един Bagger. И нещо много повече.

+ Прочети още
Спокойно пътуване с Active Cruise Control
Това е R 18 B със System Active Cruise Control.
Куфар
Куфарите, интегрирани в силуета с обтекаема форма.
Кокпит
Кокпитът показва аналоговите инструменти с кръгла форма и TFT дисплея.
Power Reserve
Индикаторът Power Reserve като класически инструмент с кръгла форма.
TFT дисплей
TFT дисплеят на R 18 B.
Marshall Gold серия Stage 1
Вградени високоговорители на марката Marshall.
Боксерен двигател
Импозантният боксерен двигател на R 18 B.
Предна обшивка
Предната обшивка на R 18 B.

Изживейте двигателя на R 18 B

1802 куб. м. – но без място за горещ въздух

Толкова голям работен обем досега не е имало. Можете да видите, да чуете, да усетите това. От 2000 до 4000 min-1 можете по всяко време да вдигнете над 150 Nm. За мощно удоволствие и последователно висок въртящ момент с типичен за боксерен двигател ход. При 4750 min-1 мощният задвижващ механизъм осигурява 67 kW (91 к. с.). Отвореният карданен вал от гланциран никел според историческия образец е само още един акцент на тези 1802 кубика.

+ Прочети още
1802
1802 куб.м. работен обем
720
720 mm височина на седалката
158
Въртящ момент 158 Nm при 3000 об/мин
24
24 литра обем на резервоара (прибл.)
Двуцилиндров четиритактов боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

Комфорт и безопасност

Рокендрол в дъжда

Рокендрол в дъжда

Двата режима на каране на R 18 B предлагат стандартно удоволствие от карането и безопасност. Към това се прибавят автоматичният контрол на стабилността (ASC) и управлението на въртящия момент на двигателя (MSR). Помощта при движение назад и Hill Start Control за лесно потегляне по склонове добавят допълнителен комфорт. А в класическата форма на фаровете се крие най-модерна LED светотехника. Допълнително адаптивната светлина при завиване осветява завоите почти изцяло и поддържа дългите светлини с постоянна далечина на осветяване.

+ Прочети още

3 години гаранция

Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

Повече на тема #Soulfuel

spinner