Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW R 18.

САМО ДУШАТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ.

 

Новият R 18 е съвременна интерпретация на ценностите на нашата марка, които сме утвърждавали във времето. Резултатът: крузър с неподражаем характер и най-големият боксерен двигател в историята ни. Непреходен дизайн и класически елементи, като двойната бяла лента при R 18 First Edition.

ДИЗАЙНЪТ НА R 18

Специалното изпълнение се отличава с двойната бяла лента на резервоара и задния калник, както и по множеството хромирани елементи. Мотоциклетът носи и означение R 18 First Edition.

Безпогрешен крузър.

Издължен, нисък профил, стоманена рама в черно, изваян като скулптора мощен боксер, всичко това генерира внушителното присъствие на мотоциклета. А с изключително богатото допълнително оборудване и оригинални аксесоари BMW Motorrad, всеки може да придаде индивидуалност на своя R 18.

+ Прочети още
Конфигуратор external-link-arrow-slim
Вилка.
Фезована капачка за резервоара
Площадки за стъпалата
Площадки за стъпалата.
Двуцветни капаци.
Двуцветни капаци.
Елегантни ауспуси.
Елегантни ауспуси.
Фрезована капачка на резервоара.
Фрезована капачка на резервоара.
Боксер с повдигачи на клапаните.
Боксер с повдигачи на клапаните.
Видим кардан и двукомпонентна рама.
Видим кардан и двукомпонентна рама.
Тройник.
Тройник.

Изживейте звука на R 18

ЧУЙ ЗВУКА НА МОГЪЩИЯ БОКСЕР НА R 18

Разчитаме на боксера от 1923-та, заради качествата на неговата концепция. Новият двуцилиндров мотор на R 18 е с обем 1802 куб. см – най-големият боксер, който някога сме създавали. Той генерира максимален въртящ момент от 158 Нм между 3000 об/мин и 4000 об/мин, като 150 Нм от тях са налични още от 2000 об/мин. Максималната мощност е 91 к.с. и се постига при 4750 об/мин. Показатели, предпоставка за безусилност, без значение от предавката.

+ Прочети още
1802
куб. см работен обем
158
върт. момент при 3000 об/мин
690
мм височина на седалката
290
км максимален пробег (средно)

КОЙ Е ПРАВИЛНИЯТ ПЪТ? ТВОЯТ СОБСТВЕН

#soulfuel означава да бъдеш винаги готов за приключения, да поддържаш огъня на своята страст. Дори когато не си на мотора.

+ Прочети още
spinner