* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW R 18

Soul is all that matters

R 18 представя нашата история и това, което ни отличава от останалите и което продължаваме да развиваме без прекъсване. Наследство, което изживяваме ежедневно в духа на #SoulFuel. Резултатът: круизер със силен характер, боксерен двигател с най-големия работен обем, който сме създавали досега, и вечни акценти в дизайна.

ДИЗАЙНЪТ НА R 18

Вашият стил се брои

Бъдете един от първите и си вземете R 18. Изборът е ваш.

  Black storm металик матов

  Основната версия на R 18 в черен бурен металик настоява за чистота.

  Black storm metallic/Vintage

  Индивидуалист като теб: лаковото покритие Blackstorm metallic и Marsrot metallic на BMW R 18.

  Option 719 Olivine

  Лаковото покритие Velvet green metallic подчертава емблематичната визия на BMW R 18.

  Manhattan матов металик

  Двигателят и скоростната кутия в Nürburg silver, полираните алуминиеви части и хромираното до блясък кормило придават модерни акценти на R 18.

  Класически хром

  Лимитираният Edition модел за 100-годишния юбилей на BMW Motorrad с включена дизайнерска опция хром и много други акценти.

  Безпогрешен крузър

  Издължен, нисък профил, стоманена рама в черно, изваян като скулптора мощен боксер, всичко това генерира внушителното присъствие на мотоциклета. А с изключително богатото допълнително оборудване и оригинални аксесоари BMW Motorrad, всеки може да придаде индивидуалност на своя R 18.

  + Прочети още
  Конфигуратор external-link-arrow-slim
  Вилка.
  Фезована капачка за резервоара
  Площадки за стъпалата
  Площадки за стъпалата.
  Двуцветни капаци.
  Двуцветни капаци.
  Елегантни ауспуси.
  Елегантни ауспуси.
  Фрезована капачка на резервоара.
  Фрезована капачка на резервоара.
  Боксер с повдигачи на клапаните.
  Боксер с повдигачи на клапаните.
  Видим кардан и двукомпонентна рама.
  Видим кардан и двукомпонентна рама.
  Тройник.
  Тройник.

  Превърнете мотоциклета в свой

  Превърнете мотоциклета в свой

  R 18 в моделен вариант Olivine включва висококачествен и ексклузивен пакет Option 719. Компонентите на пакета включват устойчива на атмосферни влияния седалка с декоративни шевове във формата на диамант и фини стоманени джанти. Разбира се, в допълнение към тази специална визия имаш и други опции за персонализиране на мечтания от теб мотоциклет.

  + Прочети още

  Изживейте звука на R 18

  Разчитаме на боксера от 1923-та, заради качествата на неговата концепция. Новият двуцилиндров мотор на R 18 е с обем 1802 куб. см – най-големият боксер, който някога сме създавали. Той генерира максимален въртящ момент от 158 Нм между 3000 об/мин и 4000 об/мин, като 150 Нм от тях са налични още от 2000 об/мин. Максималната мощност е 91 к.с. и се постига при 4750 об/мин. Показатели, предпоставка за безусилност, без значение от предавката.

  + Прочети още
  1802
  куб. см работен обем
  158
  върт. момент при 3000 об/мин
  690
  мм височина на седалката
  290
  км максимален пробег (средно)

  КОЙ Е ПРАВИЛНИЯТ ПЪТ? ТВОЯТ СОБСТВЕН

  spinner