Международно състезание GS Trophy 2024

Добре дошли в Намибия

Мястото на провеждане на Международното състезание GS Trophy 2024 е определено: Офроуд приключението ни насочва към Намибия. След като Международното състезание GS Trophy вече обиколи всички континенти по света, се връща там, където започна всичко – в Африка. Намибия вдъхновява, наред с другото, с прекрасни пейзажи, „Big Five“ – петте най-големи африкански животни, и много други животински видове. Горещите дни се прекратяват от тъмночервени залези. През нощта можете да съзерцавате впечатляващо звездно небе. Пътуването до Намибия става уникално преживяване с много #SpiritOfGS. Нямаме търпение да започне.

Once in a Lifetime

Разбира се, точните маршрути на Международното състезание GS Trophy 2024 остават в строга тайна до старта си. Но има нещо, което можем да обещаем още сега: Ще бъде незабравимо изживяване, което ще позволи на участниците да докажат уменията и знанията си при изключително трудните предизвикателства. 

При това се касае преди всичко за ловкост и екипен дух. Освен през множество пясъчни проходи, маршрутът ни води и в планините на Намибия, а с това и през каменисти проходи. Дори за опитните ендуро водачи Намибия ще е неповторимо приключение, което няма да забравят бързо.

Квалификацията за жени на международно ниво

Чиста женска сила в Испания

Чиста женска сила в Испания

От 26 до 27/01/24 г., 14-те международни женски отбори използваха своя талант, каращи R 1300 GS в Малага. 28 жени от 17 държави отново показаха своите умения карайки ендуро мотоциклети на Int. GS Trophy 2024 Female Qualifier в Испания. В общо осем различни специални предизвикателства състезателите се съревноваваха за да се класира за Int. GS Trophy 2024 и да направят пътуването до Намибия. Сега са определени окончателните отбори, които ще се борят за титлата в Африка. Поздравяваме ги за успеха, който постигнаха!

+ Прочети още

Следвай пътеките на Намибия

Целта на Международното състезание GS Trophy 2024 е ясна – но точните маршрути все още са тайна. Въпреки това трябва да планираш пътуването си до Виндхук сега, защото веднага щом Международното състезание GS Trophy 2024 приключи, Ендуро парк Андалусия започва своето пътешествие до склоновете на Намибия. Очакват те пътувания през диви каньони, речни корита и през пустинята и постоянно променящи се пейзажи. Това издание на „Следвай пътеките“ ще бъде епично офроуд приключение. И така, какво чакаш? Приключението те зове.

Научи повече external-link-arrow-slim

Международно състезание GS Trophy 2022

spinner