* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW K 1600 B.

ОТПРАВЕТЕ СЕ НА РЕЛАКСИРАЩО ПЪТЕШЕСТВИЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.

Нямате търпение да поемете на път. За всеки километър. Към нови хоризонти. Тогава новият багър е мотоциклетът за вашето пътешествие. Шестте цилиндъра, изключително плавното движение и поразителната мощ на двигателя, не оставят съмнения - пътешествието започва сега. Вие и вашият мотоциклет ще се превърнете в едно цяло на пътя с типичния силует на багър: скъсеното предно стъкло и страхотно оформената задна част придават на мотора уникален вид. Зад неговия добър вид се крият модерни технологии и изключителен комфорт. Защото онези, които карат багър, се наслаждават небрежно на вятъра по лицето си. Круизингът тук е част от стандартното оборудване. Така че, тръгнете и се наслаждавайте на вятъра по лицето си - с K 1600 B.    

Дизайнът на K 1600 B

Изберете вашия стил.

Новото лаково покритие Hockenheim сребрист металик подчертава по най-добрия начин типичния мощен характер на вашия K1600. Към това се добавят и познатите, но също толкова впечатляващи цветове Black storm металик, както и Mars red metallic.

  Hockenheim сребрист металик

  Новият цвят Hockenheim сребрист металик е успешно съчетание със спортния и елегантен характер на K1600 B.

  Mars red metallic

  Благородно и елегантно: Лаковото покритие Mars red metallic кара вашия Bagger да искри в центъра на вниманието.

  Black storm металик

  За впечатляващо и екстравагантно присъствие с Bagger.

  Забележителен багър. Забележително различен.

  Както би следвало за един багър, той е изпълнен с присъствие и е направен да лети. Наклонената линия на силуета прави K 1600 B да изглежда гладък и аеродинамичен. Цветът "Blackstorm Metallic" в комбинация с различни черни тонове придава на багъра неговата форма и го кара да изглежда внушителен и надежден в същото време. Изрязаното предно стъкло и зашеметяващата задница с LED индикатори и спирачни светлини, вградени в куфарите, подчертават стила. Черният 6-цилиндров двигател завършва цялостния характерен имидж. И със стандартните цилиндрични ръкохватки Bagger може лесно да се управява към хоризонта.
  + Прочети още

  Шестцилиндров редови двигател

  1649
  обем в куб. см
  750
  височина на седалката в мм
  175
  Нм макс. въртящ момент на затягане при 5250 об/мин
  125
  Нм от 1500 об/мин, което представлява 70% от макс. въртящ момент
  Редови шестцилиндров, 4-тактов двигател с водно-маслено охлаждане.

  Никое разстояние не е голямо.

  Никое разстояние не е голямо.

  6-цилиндровият редови двигател гарантира желаната динамика с неповторима плавност на движение и мощност. На обиколка с момчетата си ще влезеш във всеки завой динамично и с лекота. Максималният му въртящ момент от 175 Нм и 118 кВт (160 к.с.) развива несравнима и тяга. И 70% от максималния въртящ момент са вече достигнат още при 1500 об/мин. И това означава, че дори най-малкото движение на китката ви кара да усетите ускорението на K 1600 B по впечатляващ начин. След като сте пристигнали на вашето местоназначение, асистентът за завиване осигурява безпроблемно маневриране. Чрез избора на Keyless Ride добавяте друг технически акцент, който перфектно завършва целия пакет.  

  + Прочети още

  ИЗВЕЙТЕ ЗВУКА НА K 1600 B

  Основни акценти при FK 1600 B

  Шестцилиндров редови двигател.
  K 1600 B
  Хромирани детайли.
  K 1600 B
  LED индикатори и спирачни светлини, вградени в кутиите.
  K 1600 B
  Тръбни ръкохватки.
  K 1600 B
  Система асистент за маневриране назад.
  K 1600 B
  Ниска седалка за повече комфорт.
  K 1600 B
  Стъпенки.
  K 1600 B
  Изрязано предно стъкло.
  K 1600 B

  Безкрайно удоволствие от карането.

  Безкрайно удоволствие от карането.

  Който седне върху багъра, ще пожелае да го подкара. Благодарение на високото ниво на комфорт на този специален велосипед, времето за каране е неограничено. Тъй като стандартната динамична ESA осигурява оптимално управление и динамика на каране. В допълнение, настройката "DYNAMIC" осигурява мек комфорт на амортисьорите. Багерите тип Bagger осигуряват спокойна поза и чисто удоволствие от ездата. С допълнителни, предлагани като опция стандартни аксесоари, като предните високоговорители, Hill Start Control (HSC), pro shift assistant или допълнителните отделения за съхранение, вие можете да подобрите комфорта по напълно персонализиран начин. Със спокойна поза и безпогрешно присъствие, вие гарантирано ще привлечете погледите на останалите ездачи.  

  + Прочети още

  Преглед на техническите характеристики.

  "Интелигентно спешно повикване": бързо откликване в случай на инцидент или спешна ситуация благодарение на системата за спешно повикване на BMW Motorrad.

  Приятното усещане e винаги с вас.

  BMW Motorrad е първият производител, който предлага „интелигентно спешно повикване", пример за това как работи: система монтирана здраво в дръжката, която в случай на произшествие може самостоятелно или автоматично да задейства спасителната система, като по този начин осигурява по-бърза помощ от спешните центрове. „Интелигентното спешно повикване" се активира автоматично след лек или тежък инцидент. Но водачът може също ръчно да активира спешно повикване с натискането на бутон, например ако тя/той стане свидетел на инцидент. След активиране на системата, независимо автоматично или ръчно, GPS данните за местонахождението и посоката на пътуване на мотоциклета се изпращат през връзката на мобилния телефон към телефонния център на BMW. От тук, спасителната верига е активирана. За бърза, прецизна помощ. И прекрасно усещане при всяко пътуване.

  Динамичен ESA: неравностите стават гладки.

  За най-добър контакт с пътната настилка.

  Стандартната система Dynamic ESA отново значително повишава първокласния комфорт от карането на K 1600 GTL. Гарантира най-добро сцепление, безопасност и най-високо ниво на контрол: електронно управляемата система ESA регулира окачването, като автоматично се настройва към пътната настилка в зависимост от пътните условия и маневрите. Правейки това, гарантира значително подобрен контакт между пътната настилка и гумите дори в наклон. Осигуряване на стабилни характеристики на каране и допълнително повишаване на комфорта и безопасността - особено при тези дълги пътешествия.

  Асистент за маневриране: лесно маневриране и излизане от паркоместа.

  Лесно обръщане.

  Стръмни пътища или тесни пространства за маневриране в популярни туристически дестинации и места за паркиране, не са проблем с удобната система-асистент за маневриране (TCA). Оставяйки ви само с усмивка при паркиране и маневриране. Активирайте асистента за маневриране с поставяне на мотоциклета на неутрална скорост и активирайте функцията използвайки бутона на лявата дръжка на кормилото. Веднага при появата на R на дисплея и натискането му, можете да излезете плавно от вашето място за паркиране и да се отправите на момента към вашата следваща дестинация.

  Повече индивидуалност

  Специално оборудване и аксесоари.

  С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате K 1600 B, за да отговари напълно на вашите индивидуални предпочитания на скутер.

  Открийте повече

  American Touring

  Облекло, подходящо за туринг

  Още турер модели

  spinner