* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW CE 04

The Silent Revolution

Пътувате из градовете и градските региони на света. Точно там, където всеки проект е първата стъпка към следващата нова идея. Не познавате покой. Познаваме тази завладяваща динамика. Тъй като благодарение на нея развиваме от повече от 10 години насам решения и концепции за градска мобилност на базата на електроенергия, която днес означава много повече от това да стигнем от точка А до точка Б. От тази дългогодишна иноваторска позиция BMW CE 04 стартира нова ера в дизайна и се интегрира плавно в ежедневието ви – от навигацията до облеклото – благодарение на своите интелигентни решения за Connectivity. Просто #PluggedToLife.

Оформление за ново време

Дизайнът обединява

Двете цветови концепции са прецизно съгласувани с модерното и уникално оформление на BMW CE 04. Те подчертават насочения към бъдещето дизайн и поставят впечатляващи акценти.

  Avantgarde

  Изразителен и самоуверен: BMW CE 04 Avantgarde в имперско синьо металик.

  Light white uni

  Бялото отразява динамично и открито пулсиращия голям град и го представя като модерно пространство за интерпретации.

  Изпреварващ времето си и същевременно вечен

  Дизайнът на BMW CE 04 се базира на  плоския акумулатор на енергия в основата и компактното задвижване. Свободата и решенията при оформлението създават нова естетика. Като например отварящото се настрани отделение за багаж или седалката с „летящ“ вид. Друго предимство е ниският център на тежестта: за лесно управление, изненадваща динамки и удоволствие от карането без край. Така дизайнът и иновацииите образуват едно цяло. Големите, спокойни и минималистични повърхности оформят цялостния дизайн. При това предната част е изпълнена с напрежение, докато задната част разкрива типични за мотоциклетите части на техниката.

  + Прочети още

  Бъдете винаги информирани

  Винаги навреме, винаги с възможност за извикване: всички новини за BMW CE 04 директно в пощенската ви кутия.

  Абониране за бюлетина

  Зареден с енергия, ефективен и без емисии

  31
  kW (42 PS) максимална мощност
  2.6
  секунди от 0 до 50 km/h
  130
  km пробег съгласно WMTC
  65
  минути от 0% до 80% с опционално зарядно устройство за бързо зареждане при максимален заряден ток
  Synchronous machine with liquid cooling

  В бъдеще ще изчисляваме в километри почивките за кафе.

   “

  Флориан Рьомхилд

  Ръководител проект за BMW CE 04

  Получава енергията там, където сте вие

  Получава енергията там, където сте вие

  Това наричаме удобство: когато започвате деня, заредени с енергия, вашият BMW CE 04 ви очаква вече със зареден акумулатор. Зарежда се лесно от битов контакт на 220 V или от вашия BMW Wallbox. А с опционалното зарядно устройство за бързо зареждане получавате нещо повече от зареждането – повече време. С него зареждате вашия BMW CE 04 с BMW Wallbox или по път с максимален заряден ток от 0% до 80% само за 65 минути.

  + Прочети още

  С BMW CE 04 вече със свидетелство за правоуправление А2

  Ао имате свидетелство за правоуправление с категория А2, можете да се насладите на удоволствието от карането на BMW CE 04 във вариант с намалена мощност, чиято номинална мощност е 11 kW (15 PS). Цялата информация за това е на разположение при партньорите на BMW Motorrad.

  Към търсенето на търговци

  Акценти за градска естетика

  Стилни комплекти от декоративни стикери
  BMW CE 04 с оранжеви ивици в профил.
  Голям TFT цветен дисплей
  TFT дисплей с начална анимация на BMW Motorrad.
  Електрическо задвижване
  Задвижващ блок на BMW CE 04.
  Практично отделение за багаж
  Отворено отделение Side Loading на BMW CE 04.
  Иконичен дизайн на светлините
  BMW CE 04 отпред с фокус върху светодиодния фар.
  Впечатляващо дисково колело
  Дисково колело на BMW CE 04 със стикер.
  Интегрирани странични облегалки
  Интегрирани странични облегалки на BMW CE 04.
  Удобна седалка Pro
  Седалка с „летящ вид“ в черно-оранжево.

  Мобилни и свързани по най-добрия начин

  Мобилни и свързани по най-добрия начин

  Не пропускайте нищо, наслаждавайте се на всичко. BMW CE 04 ви предоставя ефективно нова свързаност благодарение на BMW Motorrad Connectivity и на приложението BMW Motorrad Connected. 10,25-инчовия TFT дисплей с възможност за разделяне на екрана е мястото, където се срещат дигиталния и аналоговия свят. Независимо дали става въпрос за данни за мощността, пробег, време за зареждане, любимия плейлист, следващата цел, или телефонен разговор: мобилността и комуникациите се обединяват в едно. Вашето ежедневие също. При това смартфонът ви е защитен от намокряне в отделението с вентилация, като същевременно и се зарежда благодарение на USB C връзката.

  + Прочети още

  Революцията среща еволюцията

  Революцията среща еволюцията

  По отношение на комфорта и безопасността с BMW CE 04 залагате на изпитаната и доказаната техника на BMW Motorrad. ABS, ASC и интелигентният авариен асистент ECALL са стандартни функции, докато по желание можете да получите DTC и ABS Pro. Допълнителните варианти на седалката с интегрирана облегалка и отопление, както и електрическата помощ при движение назад ви осигуряват комфорт в големия град. А с Keyless Ride започвате плавната интеграция на BMW CE 04 в мобилния си живот – в истинския смисъл на думата. Просто сядате и потегляте – ключът остава в джоба ви.

  + Прочети още

  3 години свобода от грижи и сервизно обслужване

  Ride on & on & on. Даваме ви една екстра година.

  От този момент при покупката на мотоциклет получавате една екстра година безгрижие допълнително към законово регламентираната гаранция. И сте на път през повечето време. Тъй като препоръчаният първоначален интервал за сервизно обслужване на BMW CE 04 е цели 24 месеца или съответно 10 000 километра.

  Яке Tokyo Connect GTX

  Създадена за целта, небрежна или модерна: парката има много лица. А нашата парка Urban е дори нещо повече. Със свободна форма и гъвкави протектори тя е напълно пригодена за ежедневието. Но в никакъв случай не изглежда ежедневно. Тъй като тя е вашата връзка с приложението BMW Motorrad Connected. Така можете да управлявате любимите си функции удобно чрез сензорния панел в ръкава.  Освен това в нея можете да зареждате своя смартфон или допълнителна външна батерия. А светлоотразителните ивици ви осигуряват по-добра видимост през нощта или при лошо време.

  + Прочети още

  Още по-близо до вас

  Вашите идеи са важни

  Вашите идеи са важни

  Повече място за багаж, повече комфорт, по-добър външен вид? Няма значение какво планирате за скутера си: С нашата богата програма за специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad ви предлагаме

  разнообразни възможности за персонализиране. Поставяте покупките си на сигурно място във Vario топ кадата или в страничната чанта от Urban Collection. Времето е хладно, но слънцето се усмихва? С отопляемите ръкохватки и отоплението на седалката от пакета Комфорт пътуването се превръща в истинско забавление.  А опционалните комплекти стикери добавят още акценти към дизайна.

  + Прочети още

  Още повече #PluggedToLife

  Моля, имайте предвид, че някои от цветовете, показани във видеото, вече не са налични в актуалната цветова палитра за моделите.

  + Прочети още
  spinner