*За нови мотоциклети, поръчани и закупени от наличните на склад, в периода 15 януари – 31 март. Офертата е налична във всички дилъри на BMW Motorrad, само за индивидуални клиенти и не може да се комбинира с други промоции от същия период. За повече информация относно промоционалните условия и наличните модели, моля, свържи се с дилър на BMW Motorrad.
* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW CE 02

Move your way

Time to get up! Новият ден чака да го планираш. Но днес е различно. Не ставаш просто, за да свършиш нещата си за деня. Ставаш, за да направиш нещо голямо. Какво правиш за това? Качваш се на ново превозно средство, което те катапултира в нова реалност. За едва няколко секунди. Изцяло електрически. През малки улички и широки булеварди. През твоя град, който толкова много обичаш. Усещаш го: Ти си #PluggedToLife, докато променяш мобилността, не – света, на твоя CE 02. И изглеждаш много добре, докато правиш това.

Time to move

Hop on

CE 02 е лесен за управление за почти всеки. Подобно на мотопед 50 ccm можете да започнете да шофирате с шофьорска книжка AM от 15-годишна възраст. Можеш също така да се качиш на него с шофьорска книжка за лек автомобил или шофьорска книжка А1.

Enter the playground

CE 02 нарушава правилата. Закачливите елементи го карат да привлича вниманието – така изглежда удоволствието от шофирането. Силна визия и тих благодарение на електрическото задвижване. Революционен. Емблематичен. Опазването на околната среда може да бъде стилно.

Explore the city

Електрическа тротинетка? Електрически мотопед? Електрически скутер? Nope! eParkourer е иконата на новата Urban Mobility сцена. Той се движи през града като паркур бегач. Бърз, гъвкав, креативен. И го превзема на бегом.

Непогрешимият eParkourer

„ 

Create the day. Explore the city.

 “

Дизайн от ново поколение

Ideas nonstop

Ти планираш деня, твоят eParkourer превзема средата. Където и да отидеш, ще те видят. Прогресивният стил си личи: Вече си напът към следващото голямо нещо. Time to move on.

Cosmic black едноцветен лак

Black, bold – твоята заявка. CE 02 се доставя стандартно с Cosmic black едноцветен лак и едноцветна черна седалка. Granite grey металик създава страхотни контрасти, дизайнът на ленти е свеж.

Cosmic black едноцветен лак 2

Оборудван с пакета Highline, CE 02 става още по-екстровертен: с ексклузивен Cosmic black едноцветен лак 2, 3-цветна седалка и 22 ленти, включително комплект ленти за джанти. Златната вилка се откроява още повече.

A Piece of Street-Art

Дългата дълбока седалка сякаш се носи над емблематичните дискови колела. Този впечатляващ силует се разпознава веднага. Ако ти харесва нещо по-ексклузивно, избери опционалния пакет Highline. В допълнение към по-изразителния дизайн това включва между другото държач за смартфон SP Connect с високо ниво на интеграция. Допълнителният трети режим на каране ускорява пулса, отопляемите ръкохватки осигуряват допълнителен комфорт при управление при вятър. Външното устройство за бързо зареждане с мощност 1500 W за варианта с мощност 11 kW те подготвя за път по-бързо. А бекенд свързаността улеснява ежедневието ти.

+ Прочети още

Jump on and Run

Jump on and Run

Всичко в CE 02 е проектирано за лесно управление и максимално удоволствие от шофирането. С Keyless Ride просто се качваш и потегляш. Благодарение на ниското му тегло от 120 kg винаги държиш всичко под контрол. С ремъчната предавка, която почти не изисква поддръжка, пътуваш ефикасно. С многобройни акценти по отношение на технологиите, комфорта и свързаността eParkourer ти осигурява максимална подкрепа по пътя ти към следващото местоположение.

+ Прочети още

Оборудване от висок клас

Държач за смартфон с високо ниво на интеграция с технология SP Connect
Държачът за смартфон с високо ниво на интеграция за eParkourer CE 02 от BMW Motorrad
Перфектно настроени режими за шофиране
3-те режима на изживяване при шофиране SURF, FLOW и FLASH на BMW Motorrad eParkourer CE 02
Стилна седалка Pro
Седалката Highline на eParkourer CE 02 от BMW Motorrad
Най-новата LED технология за осветление
LED светлината на eParkourer CE 02 от BMW Motorrad
Електрическа задна предавка
Електрическата задна предавка на eParkourer CE 02 от BMW Motorrad
Емблематична кобилица за задното колело
Кобилицата за задното колело на eParkourer CE 02 от BMW Motorrad
Интелигентни функции за свързване
Използване на кормилото на eParkourer CE 02 от BMW Motorrad
3,5“ микро TFT дисплей
TFT дисплеят на eParkourer CE 02 от BMW Motorrad
„ 

Най-доброто транспортно средство от ново поколение.

 “

Time to have fun

Използвай бутоните на кормилото, за да избереш един от режимите на изживяване при шофиране и да определиш изживяване си при шофиране. SURF се използва за максимално движение по инерция и релаксиращо пристигане до целта. Избираш FLOW, за да се движиш оптимално с трафика. С пакета Highline се добавя и трети режим: FLASH. Името е програма: С бърз старт и максимално възобновяване на енергия печелиш всяко потегляне на светофара, доставяш си ултимативна тръпка и винаги си първи на обяд.

+ Прочети още

3 години спокойствие

Ride on & on & on. Даваме ви една екстра година. 

От този момент при покупката на мотоциклет получаваш една допълнителна година безгрижие допълнително към законово регламентираната гаранция. 

Научете повече

Енергия до късно през нощта

11
kW (15 к.с.) максимална мощност
95
km пробег според WMTC (минимум)
3,0
секунди от 0 до 50 km/h
100
Минути от 20% до 80% с бързо зарядно устройство (пакет Highline или специален аксесоар 11 Kw) при максимален заряден ток
Синхронна машина с въздушно охлаждане

Времето за почивка е време за зареждане

Времето за почивка е време за зареждане

Знаеш точно кога е време да се изключиш и да презаредиш батериите. Това е идеалният момент да презаредиш и CE 02. Просто го зареждаш в битовия контакт също като твоя смартфон. Можеш да заредиш версията с мощност 4 kW от 20% до 80% за 1 час и 25 минути. Вариантът с 11 kW се нуждае от 1 час и 40 минути с опционалното устройство за бързо зареждане. Напълно заредена, версията с 11 kW може да измине до 95 километра, версията с 4 kW – до 50 километра – повече от достатъчно за всички твои задачи.

+ Прочети още

Повече стил. Повече свобода. Повече гъвкавост.

Повече стил. Повече свобода. Повече гъвкавост.

eParkourer се адаптира към начин ти на живот. Искаш ли да привлича вниманието още повече и да е още по-стилен? Или искаш да изпиташ повече свобода и да отидеш на море перфектно екипиран? Или искаш да пътуваш възможно най-често и той трябва да е по-устойчив на атмосферни влияния и по-практичен? Разгледай нашите предложения за персонализиране за твоя CE 02.

+ Прочети още

Stay connected

Не пропускай нищо

Хайде да бъдем имейл приятели. Абонирай се за новините за eParkourer и следи дивите му пътувания из кварталите на големия град.

Абонирай се сега external-link-arrow-slim

Stay #PluggedToLife

spinner