* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.
„ 

ТОЛКОВА СИЛЕН, КОЛКОТО Е ВОЛЯТА ВИ

 “

Вашият BMW R 1300 GS Adventure

Покажете какво умеете

Най-накрая можете да направите обиколките, които винаги сте искали. По най-подходящия за Вас начин. Защото знаете, че технологията е подходяща. Никога досега не сте изпитвали такава плавност и лекота, докато карате туристически ендуро мотоциклет. Никога досега не сте започвали приключението толкова удобно. С R 1300 GS Adventure можете да достигнете до всяка дестинация .

+ Прочети още

Как искате да пътувате по света?

ОБОРУДВАН ЗА ВСИЧКИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

По-добра защита от вятър и атмосферни влияния
Висок ветрозащитен щит/протектор за ръце с вграден индикатор като стандартно оборудване
Range:
Пробег:
Enduro визия:
Задна рамка от алуминиеви решетъчни тръби
За всеки терен
Здрави защитни скоби/добре интегрирани допълнителни фарове
Усъвършенствана ергономичност:
Характеристики за Enduro, като по-голяма защита на двигателя, сгъваем спирачен лост и регулируем крачен скоростен лост, стъпенки Enduro, включително стъпенки за спътника
По-добра видимост:
Матрични LED фарове
Може да става по-голям за Вашите приключения:
Дефинирани точки за свързване на широка гама от аксесоари
Перфектна процедура по превключване:
Автоматизиран асистент за скорости (ASA)

Време е да надскочите себе си

Ако знаете, че разполагате с подходящото оборудване, можете да се справите с всяко предизвикателство. Неумолимият терен, безмилостното време и всичко, което Ви връхлита поради спонтанността на Вашите пътувания, можете да овладеете с пакета Enduro Pro. С Riding Assistant няма неприятни изненади . Когато сте предупредени от най-модерната радарна система, ще се справите с всяко препятствие, защото разполагате със сигурност, спокойствие и технологии за пътуването на живота си.

+ Прочети още

Земята е винаги на една ръка разстояние

Адаптивното регулиране на височината на превозното средство осигурява по-добра достъпност до земята и опростено управление. След потеглянето Вашият R 1300 GS Adventure автоматично се повдига с 30 mm. Малко преди да спрете, той се спуска отново, за да можете удобно да слезете и да поставите R 1300 GS Adventure на опорната стойка посредством помощното средство за повдигане.

+ Прочети още

По-нататъшно усъвършенстване за по-добро изживяване при каране

Автоматизираният асистент за скорости (ASA)

Стартирането и спирането са по-лесни от всякога благодарение на автоматичното задействане на съединителя. Като алтернатива на ръчната смяна на скоростите чрез крачния скоростен лост, процедурата по превключване на скоростите може да бъде и напълно автоматична, за да можете да се концентрирате изцяло върху приключенията си.

Автоматизираният асистент за скорости издига карането на ново ниво чрез прецизната процедура по превключване на скоростите. В зависимост от избрания режим на каране можете да очаквате перфектна смяна на скоростите и по-плавен начин на каране във всяка ситуация.

Вашият стремеж, Вашето приключение

107
kW (145 к.с.) при 7750 об./мин
149
Nm макс. въртящ момент при 6500 об./мин
1.300
ccm работен обем
269
kg собствено тегло
Air/liquid-cooled twin-cylinder four-stroke boxer engine

Препятствията се превръщат във въпрос на нагласа

Карайте по-дълго, отидете по-далеч. Боксерният двигател със 145 к.с. Ви пренася директно в приключението. Съсредоточени сте и сте издръжливи. Защото Вашият R 1300 GS Adventure мисли сам за себе си, генерира сигнал за предстоящия трафик, ако има опасност от сблъсък, и Ви предупреждава за препятствия. Благодарение на комбинацията с Headlight Pro винаги знаете какво да очаквате.

+ Прочети още

Готови за индивидуални приключения

Фиксираните уши за закрепване, докинг елементите и отделенията за съхранение са повече от всякога. R 1300 GS Adventure е основата за Вашите бъдещи пътувания. Изберете подходящото оборудване за индивидуалното си приключение от големия избор от чанти, кошници, калъфи и държачи и го закрепете безпроблемно на мотоциклета си.

+ Прочети още

This is what adventure sounds like

ВСЯКА ПОЯВА Е ОБЩУВАНЕ

Вашето цветно приключение

Изберете правилния дизайн за Вашия R 1300 GS Adventure и варианта, който отговаря на представата Ви за голямо приключение във всяко отношение.

Racing Red uni

Проектиран за приключения – от сребристия горивен резервоар до черно-червената седалка. Тази версия, допълнена от червени удължители на протектора за ръце и черни кормило и джанти, привлича вниманието.

GS Trophy

Спортният характер обхваща много елементи – от цвета на лака Racing Blue metallic до лентите в Light White uni и Racing Red. Високата черно-червена седалка на водача се допълва от червените удължители на протектора за ръце.

Triple Black

Елегантността на тази версия започва от кормилото и продължава до черната лента на джантата. Горивният резервоар с тонирано прозрачно покритие, както и седалката с функции за комфорт в черно-сиво и решетките на двигателя със сребристи гарнитури правят Triple Black забележителен още от първия поглед.

Option 719 Karakorum

Ексклузивният цвят Aurelius Green metallic създава елегантен контраст с линиите в златист цвят и емблемата „Option 719“ върху облицовката на резервоара. Решетката на допълнителните фарове и черно-сивата седалка с функции за комфорт допълват външния вид на варианта.

Постигнете целите си

Може да се види по лицето Ви: Целите Ви са амбициозни. Стоите безопасно на стъпенките, а седалката с функции за комфорт Ви дава време да стигнете до дестинацията си. Защото сте седнали перфектно и имате опора. Коленете Ви обхващат контурите на резервоара като ръкавица. Обемът му Ви позволява да стигнете навсякъде. И то по начина, по който искате. Защото всички видове докинг елементи, като например фиксирани уши за закрепване или отделения за съхранение, служат като интерфейс за Вашето голямо приключение.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim

ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯТА В ЖИВОТА ВИ

Авантюристът

Мотоциклет, който мисли сам? Да. С иновационния пакет Вашият R 1300 GS Adventure е по-интелигентен от всякога. Подготвени сте за всяка ситуация. Но следвайте собствените си инстинкти, защото режимите на каране от динамичния пакет, заедно с асистента за скорости Pro, усъвършенстват стила Ви на каране. Запознайте се с предложението, включващо допълнително оборудване за пътуване, или го конфигурирайте сами!

+ Прочети още
КЪМ КОНФИГУРАТОРА external-link-arrow-slim
Динамичен пакет

С динамичния пакет водачът може да използва напълно спортния потенциал на мотоциклета. Благодарение на асистента за скорости Pro и свободно конфигурируемите режими на шофиране Pro всяко пътуване се превръща в още по-голямо изживяване. Спортната спирачка също впечатлява със спортен външен вид, както и с оптимална управляемост и безопасност.

Иновационен пакет

Иновационният пакет оборудва мотоциклета с интелигентни технологии за безопасност. Riding Assistant наблюдава заобикалящата среда с помощта на радарни сензори и е в основата на функции като активен круиз контрол, предупреждение при смяна на пътната лента и предупреждение при опасност от сблъсък отзад. Усъвършенстваният матричен фар осигурява оптимална осветеност във всяка пътна обстановка.

Колела с кръстосани спици

Колелата с кръстосани спици и черни анодизирани джанти съчетават изключителна проходимост с емблематичен външен вид. Кръстосаните спици от неръждаема стомана създават колело, което е едновременно стабилно и еластично. Тези качества наистина се проявяват при амбициозно използване върху пресечен терен.

Черна раница за резервоара

С полезния си товар до 5 kg, черната 12-литрова раница за резервоара е идеалният спътник за кратки и дълги пътувания. Формоустойчивата раница с водонепропусклива вътрешна чанта може да се фиксира надеждно към резервоара без ремъци и е устойчива на атмосферни условия и на ултравиолетови лъчи.

Черна чанта за блендата на радиатора

Черната чанта за блендата на радиатора предлага практично отделение за съхранение на по-малки предмети, които трябва да са бързо достъпни по време на пътуване. Формоустойчивата чанта се закрепва надеждно към блендата на радиатора без ремъци и е особено устойчива на скъсване, износоустойчива, както и водоотблъскваща, устойчива на атмосферни влияния и на замърсяване.

Алуминиев куфар

Алуминиеви куфари, сребристи, 36,5 л + 37 л, електрифицирани

Здравите алуминиеви куфари предлагат над 73 литра пространство за съхранение. С практични детайли, като интегриран порт за зареждане USB-C, полезен товар до 10 kg на страна и достатъчно място за каска, те са особено впечатляващи при дълги пътувания.

 

Разширение на обема на алуминиевите куфари, сребристо, 20 л

Разширението на обема на алуминиевите куфари в сребрист цвят увеличава обема на куфарите отляво и отдясно с по 10 литра. Разширението на обема се поставя между корпуса и капака на куфарите и е здраво и сигурно свързано с куфарите чрез системата за затваряне на BMW.

Изберете Вашия вариант

СЪЩО ТОЛКОВА ВЪЛНУВАЩО

spinner