S 1000 R

от 27 000 лв*
345 лв. на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW S 1000 R.

Безкомпромисна динамичност

Свързан ли ритъмът на сърцето ви директно с оборотомера? Тогава S 1000 R е роудстърът за вас – изчистен до най-основното, но носещ максимално удоволствие от ездата. Агресивният му двигател с 121 kW (165 к.с.) ще сложи усмивка на лицето ви, всеки път, когато се качите. И мощния звук от новия стандартен HP титанов заден заглушител, не оставят съмнения: така звучи животът в бързата лента .

Дизайнът на S 1000 R

Избери своя стил.

Контрастиращата цветова гама подчертава спортния и динамичен дизайн на S 1000 R и му придава невероятен външен вид. Предлага се в три цветови комбинации: Catalano grey, motorsport and racing red / black storm metallic.

  Catalano grey

  Тъмно сивия цвят S 1000 R определено подчертава динамичния характер.

  Motorsport

  В класическите цветове на BMW motorsport, роудстерът изглежда лек и грациозен.

  Racing red / Black storm металик

  В тази вълнуваща комбинация от цветове, S 1000 R има особено прогресивен и освободен вид.

  Адреналин на две колела.

  Някои го наричат разсъблечен, ние казваме: нека се съсредоточим върху най-необходимото. Общите гени с неговата сестра S 1000 RR са очевидни: Агресивен дизайн с вдигната опашка и ниска предница, характерното „разделено" лице и отличителни отвори отпред. Прецизно редуцираното количество на страничните панели и цветовите схеми не оставят място за съмнение: мощността е без компромисна.
  + Прочети още

  Четирицилиндров редови двигател

  165
  к.с. при 11 000 об/мин
  205
  Тегло зареден догоре с гориво/готов за път
  114
  Нм макс. въртящ момент при 9250 об/мин
  814
  височина на седалката в мм
  S 1000 R Четирицилиндров редови четиритактов двигател, с водно маслено охлаждане

  Източникът на цялата динамика: неговият двигател.

  Източникът на цялата динамика: неговият двигател.

  Високопроизводителният 4-цилиндров двигател, подобно на задната му част, се спуска надолу от RR. Увеличихме отново мощността до 121 кВт (165 к.с.). За изключително линеен въртящ момент и постоянно движение напред през целия диапазон на оборотите на двигателя. E-Gas ви позволява да измервате тази мощност още по-точно. А тестваният на пистата Pro shift assistant ви позволява да преминавате на по-висока и по-ниска предавка без помощта на съединител: за повече динамика и по-кратки времена за реакция - добре дошли в страната на неограничените възможности.

  + Прочети още

  Изживейте звука на S 1000 R

  Основни акценти при S 1000 R

  Възможност за допълнителни настройки.

  Възможност за допълнителни настройки.

  S 1000 R идва с две стандартни режима на каране: "Rain" и "Road". Режимът "Rain" осигурява внимателно разгръщане на тягата, заедно с ABS и ASC системите адаптирани за мокри пътища. В същото време, "Road" оптимизира разгръщането на тягата, ABS и ASC режимите за сух асфалт. Опционално можете да добавите още два режима: Dynamic and Dynamic Pro. Тогава ABC Pro ви осигурява перфектно намаляване на скоростта, дори когато моторът е наклонен, DTC системата, "launch control" и "Pit lane" ограничителят.

  От друга страна Dinamic Pro e най-бързият режим на каране, при който нито една от системите ABS и ABS Pro не са достъпни в задните спирачки. В същото време, вие можете да конфигурирате Dinamic Pro, на ваши собствени "user" настройки. Лимитът е само един, вашият личен.

  + Прочети още
  Преглед на техническите характеристики.
  • За оптимално адаптиране към вашите изисквания, S 1000 R има два режима на каране: "Rain" и "Road". Заедно с частично интегрираната анти блокираща система ABS, вие имате вградена стандартната система за стабилизиране ASC - за повишаване на безопасността и прецизното представяне на пътя. Тази функция, може да бъде включвана и изключвана, по време на пътуването.
  • Със специалните "Pro riding modes" допълнения, можете да увеличите техническият репертоар на S 1000 R с ABS Pro и с два други режима на каране: "Dynamic" и "Dynamic Pro". ABS се превръща в ABS Pro при каране в режимите "Rain", "Road" и "Dynamic". Други функции, които идват с това оборудване са Launch Control за перфектен старт на пистата и конфигурируем pit lane ограничител за точно придържане към скоростите на пистата. Освен това стандартната ASC се заменя с DTC за динамично управление на тягата с ъглов сензор за скорост.
  • Опционалният Pro shift assistant в S 1000 R, е познат от моделите RR и S 1000 XR. Позволява ви да превключвате към по-висока и по-ниска предавка, без да се налага да задействате съединителя и следователно практически без да се налага да прекъсвате движещата тракционна сила: за по-голяма спорт и динамика.

  Повече индивидуалност

  Специално оборудване и аксесоари.

  С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате F 1000 R, за да отговаря напълно на вашите индивидуални предпочитания.

  Научете повече

  Орлано Блум и S 1000 R

  BMW S 1000 R Custom.

  Представен от BMW Motorrad и Орландо Блум.

  Аксесоари за S 1000 R

  Твоят роудстър, твоето облекло

  Още модели роудстър