S 1000 R

от 27 000 лв*
345 лв. на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW S 1000 R.

Безкомпромисна динамичност

Свързан ли ритъмът на сърцето ви директно с оборотомера? Тогава S 1000 R е роудстърът за вас – изчистен до най-основното, но носещ максимално удоволствие от ездата. Агресивният му двигател с 121 kW (165 к.с.) ще сложи усмивка на лицето ви, всеки път, когато се качите. И мощния звук от новия стандартен HP титанов заден заглушител, не оставят съмнения: така звучи животът в бързата лента .

Дизайнът на S 1000 R

Избери своя стил.

Контрастиращата цветова гама подчертава спортния и динамичен дизайн на S 1000 R и му придава невероятен външен вид. Предлага се в три цветови комбинации: Catalano grey, motorsport and racing red / black storm metallic.

  */-->

  Catalano grey

  Тъмно сивия цвят S 1000 R определено подчертава динамичния характер.

  */-->

  Motorsport

  В класическите цветове на BMW motorsport, роудстерът изглежда лек и грациозен.

  */-->

  Racing red / Black storm металик

  В тази вълнуваща комбинация от цветове, S 1000 R има особено прогресивен и освободен вид.

  Адреналин на две колела.

  Някои го наричат разсъблечен, ние казваме: нека се съсредоточим върху най-необходимото. Общите гени с неговата сестра S 1000 RR са очевидни: Агресивен дизайн с вдигната опашка и ниска предница, характерното „разделено" лице и отличителни отвори отпред. Прецизно редуцираното количество на страничните панели и цветовите схеми не оставят място за съмнение: мощността е без компромисна.
  + Прочети още

  Четирицилиндров редови двигател

  165
  к.с. при 11 000 об/мин
  205
  Тегло зареден догоре с гориво/готов за път
  114
  Нм макс. въртящ момент при 9250 об/мин
  814
  височина на седалката в мм
  Четиритактов, четирицилиндров редови двигател с водно/маслено охлаждане

  Източникът на цялата динамика: неговият двигател.

  Източникът на цялата динамика: неговият двигател.

  Високопроизводителният 4-цилиндров двигател, подобно на задната му част, се спуска надолу от RR. Увеличихме отново мощността до 121 кВт (165 к.с.). За изключително линеен въртящ момент и постоянно движение напред през целия диапазон на оборотите на двигателя. E-Gas ви позволява да измервате тази мощност още по-точно. А тестваният на пистата Pro shift assistant ви позволява да преминавате на по-висока и по-ниска предавка без помощта на съединител: за повече динамика и по-кратки времена за реакция - добре дошли в страната на неограничените възможности.

  + Прочети още

  Изживейте звука на S 1000 R

  Основни акценти при S 1000 R

  Възможност за допълнителни настройки.

  Възможност за допълнителни настройки.

  S 1000 R идва с две стандартни режима на каране: "Rain" и "Road". Режимът "Rain" осигурява внимателно разгръщане на тягата, заедно с ABS и ASC системите адаптирани за мокри пътища. В същото време, "Road" оптимизира разгръщането на тягата, ABS и ASC режимите за сух асфалт. Опционално можете да добавите още два режима: Dynamic and Dynamic Pro. Тогава ABC Pro ви осигурява перфектно намаляване на скоростта, дори когато моторът е наклонен, DTC системата, "launch control" и "Pit lane" ограничителят.

  От друга страна Dinamic Pro e най-бързият режим на каране, при който нито една от системите ABS и ABS Pro не са достъпни в задните спирачки. В същото време, вие можете да конфигурирате Dinamic Pro, на ваши собствени "user" настройки. Лимитът е само един, вашият личен.

  + Прочети още
  Преглед на техническите характеристики.
  • За оптимално адаптиране към вашите изисквания, S 1000 R има два режима на каране: "Rain" и "Road". Заедно с частично интегрираната анти блокираща система ABS, вие имате вградена стандартната система за стабилизиране ASC - за повишаване на безопасността и прецизното представяне на пътя. Тази функция, може да бъде включвана и изключвана, по време на пътуването.
  • Със специалните "Pro riding modes" допълнения, можете да увеличите техническият репертоар на S 1000 R с ABS Pro и с два други режима на каране: "Dynamic" и "Dynamic Pro". ABS се превръща в ABS Pro при каране в режимите "Rain", "Road" и "Dynamic". Други функции, които идват с това оборудване са Launch Control за перфектен старт на пистата и конфигурируем pit lane ограничител за точно придържане към скоростите на пистата. Освен това стандартната ASC се заменя с DTC за динамично управление на тягата с ъглов сензор за скорост.
  • Опционалният Pro shift assistant в S 1000 R, е познат от моделите RR и S 1000 XR. Позволява ви да превключвате към по-висока и по-ниска предавка, без да се налага да задействате съединителя и следователно практически без да се налага да прекъсвате движещата тракционна сила: за по-голяма спорт и динамика.

  Повече индивидуалност

  Специално оборудване и аксесоари.

  С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате F 1000 R, за да отговаря напълно на вашите индивидуални предпочитания.

  Научете повече

  Орлано Блум и S 1000 R

  BMW S 1000 R Custom.

  Представен от BMW Motorrad и Орландо Блум.

  Аксесоари за S 1000 R

  Твоят роудстър, твоето облекло

  Още модели роудстър