*За нови мотоциклети, поръчани и закупени от наличните на склад, в периода 15 януари – 31 март. Офертата е налична във всички дилъри на BMW Motorrad, само за индивидуални клиенти и не може да се комбинира с други промоции от същия период. За повече информация относно промоционалните условия и наличните модели, моля, свържи се с дилър на BMW Motorrad.
* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.
„ 

Да зададем ТЕМПОТО заедно

 “

Вашият BMW R 1300 GS

Не следвайте другите – бъдете водещи на пътя.

Заедно ще надскочим себе си. С него ще се превърнете в най-добрата версия, която някога сте били. Карайте смело напред. Преодолявате с лекота всеки наклон и всеки завой. Дори и при офроуд, никой не може да ви подведе. Вашата движеща сила: Вашият кураж, вярата в себе си и силният стремеж. Заедно определяме нови стандарти и живеем в духа на #SpiritOfGS.

+ Прочети още

BMW R 1300 GS
Ненадмината многофункционалност

Никакви компромиси – всичко е съобразено с вас. Как искате да се чувствате, докато изкачвате нови лични висоти? По-високо или по-ниско? Да сте сами? Или да сте двама? Без много багаж и лек или по-скоро с повече багаж? Комфортно пътуване на дълги разстояния или по-скоро в спортно изживяване в офроуд условия? Иновативната модулна концепция на рамата очаква вашите желания. Наречете го перфектното туристическо ендуро – и вероятно ще сте прави.

Оборудван за всички изисквания

Вярвайте в себе си

Тази неочаквана лекота: Всичко е под ваш контрол. Разбира се, защото под вас има само 237 килограма*. Постигането на големите цели изведнъж става много лесно. Получавате едно безпрецедентно изживяване при шофиране на всякакъв терен. Стабилни сте и вървите към целта. При накланяне, спиране и ускоряване – запазвате пълен контрол. Насладете се на новата лекота на шофиране с напълно новото разработено шаси, като например новата задна рама тип монокок, новите EVO Telelever и EVO Paralever, както и новото DSA (динамично регулиране на окачването) и иновативното адаптивно регулиране на височината на превозното средство.

*при тегло без товар по DIN

+ Прочети още

Акценти за високи постижения

Пред вас: Следващата ви дестинация – добре осветена с емблематичните матрични LED фарове. Зад вас: Основни цели. И късата задна част тип монокок с голям потенциал за персонализация. Няма никакво съмнение: Карате топ модела на големите приключенски мотоциклети. Открийте богатата гама стандартно оборудване:

+ Прочети още
Пътеводна светлина: Матричните LED фарове
Матричните LED фарове на R 1300 GS от BMW Motorrad
По-голяма стабилност при шофиране: EVO Paralever
Задвижването на R 1300 GS от BMW Motorrad
Максимална мултифункционалност: концепцията за рамата
Концепцията на рамата на R 1300 GS от BMW Motorrad
Удобство при пътуване: Регулируем ветрозащитен щит
Регулируемият ветрозащитен щит Sport на R 1300 GS от BMW Motorrad
Накратко: задната част
Задна част със седалка за пътника и ръкохватки на R 1300 GS от BMW Motorrad
Отлично управление: EVO Telelever
Вилковият мост с BMW EVO Telelever на R 1300 GS от BMW Motorrad
Отличителен звук: изпускателна система за отработени газове
Стандартният краен шумозаглушител на R 1300 GS от BMW Motorrad
Допълнителна динамика: GS Flyline
Непрекъснатата линия на резервоара и седалката при R 1300 GS от BMW Motorrad

Да достигнете следващото ниво

Да достигнете следващото ниво

Всичко е съобразено с вашите нужди: следващото ниво на комфорт при шофиране. Новият тип телескопично преместване предлага отлично управление. GS Flyline с изключително плоската си линия на седалката и резервоара осигурява изцяло ново ниво на свобода на движение, лесно маневриране и спокойна поза на сядане. Широката ергономична вариация позволява на водачи с най-различни изисквания да се справят с всеки терен. Благодарение на опционалните сензори за заобикалящата среда на асистента за каране Riding Assistant може да следите всичко.

+ Прочети още

Компресиран до същността на GS Spirit

Компресиран до същността на GS Spirit

Към нови приключения. Благодарение на безключовото потегляне, просто се качвате и стартирате. Сядате на удобната стандартна седалка за водача с променлива височина на седалката от 800 до 890 mm. Настройвате мигачите, интегрирани в протектора за ръцете, и поемате неудържимо в посока към свободата. С всеки изминат метър ставате все по-добри: Разполагате с нещо уникално. Възможно е да е така просто – истинското величие не е нужно да бъде по-голямо. Тук няма излишни части, всичко е сведено до същността на управлението на GS: чистото удоволствие от шофирането.

+ Прочети още

Факти за удоволствието от шофирането

107
kW (145 к.с.) при 7750 об./мин
149
Nm макс. въртящ момент при 6500 об./мин
1.300
ccm работен обем
237
kg собствено тегло
Двуцилиндров четиритактов боксерен двигател с въздушно/водно охлаждане

Пред вас няма никакви пречки

От вас зависи всичко да върви добре. Вашата задача е да мечтаете повече. Моята задача е да осигуря достатъчно енергия, за да направя това възможно. Мощният двигател с мощност 145 к.с. в съчетание с ниското тегло на мотоциклета ви осигуряват необходимата мощност. Характерът на боксера от последно поколение се усеща впечатляващо във всеки диапазон на оборотите. Насладете се на изключителна ефективност, впечатляващо контролирана, с повече плавност при ниските обороти.

+ Прочети още

Ето как звучи вашата свобода

3 години спокойствие

Ride on & on & on. Даваме ви една допълнителна година гаранция. 

От този момент, при покупката на мотоциклет получавате още една година спокойствие допълнително към законово регламентираната гаранция. 

Научете повече

По-универсален от всякога

С лекота до върха

Чисто, просто, ясно и точно. В основната версия с динамичната GS Flyline, отчетливо очертани линии и атлетичен външен вид, сме се фокусирали върху най-важното: Вашето преживяване.

Lightwhite uni

Динамика и лекота. Стандартната седалка за водача е с двуцветно покритие, което образува едно функционално цяло в светлосиво, от капачката на резервоара за гориво до задната част на седалката за пътника. Летите джанти в едноцветен лак „нощно черно“ допълват контрастния външен вид.

За да се отличавате

Редуцираният дизайн, уникалната каросерия, лекият алуминиев резервоар – всичко се съчетава ефективно и интегрирано. Подрамата от лят алуминий е база за безкрайни възможности. Стандартните лети джанти и задвижването, проектирано в черен цвят Avus, заедно с основната рама, очертават в тъмно долната част на фона на светлата предна част на каросерията. Компактната ниска предница осигурява отлична видимост на пътя. Забележително дизайнерско прекъсване на традицията с новата симетрична светлинна икона – един неповторим облик.

+ Прочети още

За още по-високи изисквания

Вие по принцип очаквате повече? Добра нагласа. Открийте възможностите за персонализиране. В богатата гама от специално оборудване и оригинални аксесоари от BMW Motorrad може да откриете подходящи предложения за вашите желания. Още от самото начало може да изберете своя собствен характер: GS Trophy за офроуд, Triple Black с максимален комфорт и универсални качества или Tramuntana за изключителност.

+ Прочети още

Изпълнителят

Искате да постигнете повече и по-бързо? Няма проблем. С това предложение за оборудване, вие просто получавате повече от всичко. Преди всичко, повече удоволствие от шофирането – динамичният пакет прави това възможно. Също така се наслаждавате и на повишена безопасност и комфорт при пътуване. Вижте нашето предложение или конфигурирайте свой собствен вариант.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Динамичен пакет

С динамичния пакет можете да се възползвате в пълна степен от спортния потенциал. Благодарение на асистента за смяна на предавките Gearshift Assistant Pro и режима на шофиране Driving Modes Pro всяко шофиране се превръща в динамично събитие с индивидуални възможности за настройка. Спортната спирачка и електронното DSA окачване осигуряват оптимално управление и безопасност.

Headlight Pro

Светлините Headlight Pro впечатляват с подобрена видимост и привлекателен външен вид. Дневните светлини, дългите светлини и светлините за завой са с LED матрица. Разполагате с модерни функции за осветяване на пътя. По този начин пътят може да бъде оптимално осветен в зависимост от пътната обстановка.

Удължен протектор за ръцете

Удълженият протектор за ръцете подобрява защитата на ръцете и предмишниците ви срещу вятър и атмосферни влияния. Това прави пътуването не само по-удобно, но и по-безопасно поради по-малкото смущаващи въздействия.

Плоча за багаж

Багажът може да бъде закрепен здраво към плочата за багаж, изработена от устойчива на удари пластмаса. Плочата използва връзката на седалката на пътника и е лесна за закрепване. В комбинация с куфарите Vario се създава широка и равна товарна площ. Полезният товар е 5 kg, а с прикрепения отстрани багаж може да се добавят още 20 kg.

Оборудван за всички изисквания

Още акценти за вас

spinner