R 1300 GS Option 719 Tramuntana | R 1300 GS

Към конфигуратора
„ 

Необходима е визия, за да разширите границите.

 “

Вашият BMW R 1300 GS Tramuntana

Винаги очаквайте най-доброто

Ако не сте удовлетворени. Ако обичате да надскачате себе си отново и отново. Ако давате всичко от себе си за да постигнете това. То вие заслужавате всичко: първокласни условия. Ниво на комфорт, което трудно може да бъде надминато. Визия, която няма равна на себе си. Впуснете се в пътешествието на живота си и извлечете максимална полза от всеки момент. Твоят R 1300 GS Tramuntana ще бъде винаги до теб.

+ Прочети още

Акценти за най-високите изисквания

Златните акценти отразяват стремежите ви. Вие държите златисто кормило в ръцете си, а златистите колела с кръстосани спици започват да се движат. Всеки следващ миг множество фрезовани части придобиват форма. Когато си поставяте нови цели, вие сияете още повече. Всичко изглежда и се усеща с високо качество. Това оборудване надхвърля очакванията ви:

+ Прочети още
Стилен външен вид: колела с кръстосани спици и златисти джанти
Колелата с кръстосани спици и златисти джанти на BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Повече безопасност: с радара в задната част
BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana с функционално вграден мигач и радар отзад
Уникални акценти: с Option 719
Графичният дизайн на BMW R 1300 GS Tramuntana с оборудване Option 719
Повишена безопасност при каране: асистентът за каране Riding Assist
Асистентът за каране Riding Assistant на BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Максимален комфорт: също и за вашия спътник
BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana със седалка за вашия спътник
Фрезованите части: по-голяма елегантност
Фрезованите части Option 719 на BMW R 1300 GS Tramuntana
Допълнително фрезовани части: елегантно привличане на погледите
Фрезованите части Option 719 на BMW R 1300 GS Tramuntana
Просто ексклузивно: златисто кормило
Златистото кормило Option 719 на BMW R 1300 GS Tramuntana

Посредствеността не е опция

Посредствеността не е опция

Повърхностите и материалите вдъхновяват всеки път по нов начин. Многобройните фрезовани части на оборудването Option 719 издигат ексклузивността на съвсем ново ниво. Ръчните лостове, капаците на резервоарите за течност от арматурата на ръчната спирачка и арматурата на съединителя, щипките на капака на свещите за запалване, на капаците на клапаните и системата от стъпенки за краката на водача, включително лостовете, са изработени от фрезован алуминий с покритие Shadow.

+ Прочети още

Няма граници за вашата зона на комфорт

Няма граници за вашата зона на комфорт

Без съмнение нивото на оборудване е високо, също и по отношение на комфорта и безопасността. Ето защо комфортните седалки, комфортните стъпенки за краката на вашия спътник, опорната стойка и електрически регулируемият ветрозащитен щит не са за изпускане в този вариант на оборудване. Комфортното и безопасно пътуване е осигурено, наред с другото, от новото поколение опционално полуактивно окачване DSA и системата от сензори за заобикалящата среда на опционалния асистент за каране Riding Assistant.

+ Прочети още

Факти за по-взискателните

107
kW (145 к.с.) при 7750 об./мин
149
Nm макс. въртящ момент при 6500 об./мин
1.300
ccm работен обем
850
mm височина на седалката в серийно производство
Двуцилиндров четиритактов боксерен двигател с въздушно/водно охлаждане

Вашите мечти са вашата движеща сила

Каквото и да искате да постигнете, легендарният боксерен двигател го прави възможно. Можете да усетите уникалния му характер още от първата секунда, във всеки диапазон на оборотите. Със своите 145 к.с. той ви предлага изключителна мощност и в същото време плавна работа при ниски обороти. Целият обем от 1300 ccm ви осигурява мощност, която можете да почувствате по всяко трасе и във всяка ситуация на шофиране.

+ Прочети още

Звукът на мощността

3 години спокойствие

Ride on & on & on. Даваме ви една допълнителна година гаранция. 

От този момент, при покупката на мотоциклет получавате още една година спокойствие допълнително към законово регламентираната гаранция. 

Научете повече

Изключителен дизайн

Изживейте своята уникалност

Tramuntana представя духа на GS по свой собствен начин. Всеки детайл е направен така, че да изпъква – независимо дали става дума за анодизираните в златисто части или за ексклузивните фрезовани части. За всички, които търсят не само специални преживявания, но и специален дизайн.

Option 719 Tramuntana

Aureliusgreen metallic е с прозрачно пребоядисана графика GS в златист цвят. Перфектната визуализация се създава и от анодизираните в златисто алуминиево кормило и джанти на колелата с кръстосани спици.

Изключителност

Много златисто, много фрезовани части, много специални функции. Алуминиевият резервоар, също боядисан в Aureliusgreen metallic, и двата капака на въздушната камера с оптично разширение са покрити с матов безцветен лак. По този начин се увеличава контрастът и много фино се подчертава изключителният характер. Специален акцент е и централният капак на резервоара, който служи като продължение на седалката. Той е тапициран с меко сиво-черно покритие с емблемата Option 719 върху него.

+ Прочети още

Желанията стават реалност

Вие знаете какво точно искате? Персонализирайте своя Tramuntana с широката гама от допълнителни екстри и оригинални аксесоари от BMW Motorrad, които отговарят на вашите нужди. Или изберете предварително оборудвания първокласен туристически ендуро с всичко, което винаги сте искали.

+ Прочети още

Първокласният пътешественик

Това оборудване ще надмине очакванията ви. Защото тук е включено всичко, което бихте могли да поискате за вашите пътувания на дълъг път. С иновационния пакет и пакета за туринг увеличавате не само безопасността, но и комфорта си при пътуване. С навигацията на ConnectedRide Navigator ще намерите не само пътя, но и нови преживявания. Също и нещо за окото, например Option 719 пакет фрезовани части Shadow. Запознайте се подробно с оборудването или конфигурирайте свой собствен вариант.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Пакетът Option 719

Ексклузивният Option 719 пакет фрезовани части Shadow включва множество висококачествени компоненти в тъмен вид. Висококачествените повърхности създават особено елегантен и впечатляващ външен вид. Пакетът включва ръчни лостове, капаци на резервоарите за съединителя и спирачката за предното колело, стъпенки за краката на водача, лостове за смяна на предавките и крачна спирачка, както и капак на запалителната бобина.

Динамичен пакет

С динамичния пакет можете да се възползвате в пълна степен от спортния потенциал. Благодарение на асистента за смяна на предавките Gearshift Assistant Pro и режима на шофиране Driving Modes Pro всяко шофиране се превръща в динамично събитие с индивидуални възможности за настройка. Спортната спирачка и електронното DSA окачване осигуряват оптимално управление и безопасност.

Пакетът за туринг

Пакетът за туринг прави GS подходящ за по-кратки и по-дълги пътувания. Поставките за куфари предлагат място за багажа на двама души. С вградената подготовка за навигационен уред: захващането за ConnectedRide Navigator на BMW Motorrad. Централното заключване и удължаването на протектора за ръцете увеличават безопасността и комфорта. Друг акцент е хромираният колектор.

Иновационен пакет

Иновационният пакет оборудва вашия мотоциклет с интелигентна технология и по този начин осигурява по-голяма безопасност. Асистентът за каране Riding Assistant разпознава заобикалящата среда с помощта на радарни сензори и по този начин е в основата на функции като ACC или предупреждение за смяна на лентата. Headlight Pro впечатлява благодарение на матричните основни фарове с оптимална осветеност дори в завоите.

Подгряване на седалката

Подгряването на седалката, което може да се контролира поотделно за водача и пътника, предлага допълнителен комфорт при ниски температури и по този начин неограничено удоволствие от пътуването дори и през по-хладните сезони. То също така повишава подвижността и помага на водача да управлява безопасно мотоциклета си дори и в по-студено време.

ConnectedRide Navigator

С BMW ConnectedRide Navigator всички пътувания и планирания са винаги на разположение. Планираните маршрути и записите могат да се синхронизират с приложението BMW Motorrad BMW Motorrad чрез BMW ID. Големият 5,5-инчов сензорен дисплей се вижда добре и при директна слънчева светлина. Управлението е интуитивно чрез мултиконтролера.

Опаковайте всичко: с куфарите Vario

Опаковайте всичко: с куфарите Vario

Предлаганата като опция система за багаж Vario се състои от два куфара за калниците и съответната топ-каса. С модерния си дизайн багажът се вписва идеално във вашия GS. Абсолютни акценти: Багажната система от последно поколение е електрифицирана: с функция за централно заключване, осветление и електрически контакт в куфара. Друг акцент е безстепенното разширяване на обема от 25 до 32 литра и от 24 до 30 литра. С помощта на капси могат да се прикрепят и други багажи извън багажната система.

+ Прочети още

Оборудван за всички изисквания

Още акценти за вас

spinner