* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW М 1000 RR

ФОКУСИРАН ВЪРХУ ПИСТАТА, КАКТО НИКОГА

Състезателният ти дух е твоята движеща сила? Страстта ти към пистата не спира да те предизвиква? Преследването на най-доброто време е основна цел? Стремежът ти към най-доброто никога не стихва? Искаш да притежаваш, да управляваш най-детайлно проектирания мотоциклет? М RR е твоята машина. Това е първият M мотор на BMW Motorrad, който ползва технологии взети директно от професионалния спорт. Предлага се дори и с M Competition пакет, поставящ този байк почти наравно с професионалните машини. Защото #NeverStopChallenging е повече от обещаните. То изисква да бъдеш посветен.

НЕУСТОИМA СИЛА

ФОКУСИРАН ВЪРХУ ПИСТАТА, КАКТО НИКОГА

ВЗАИМОВРЪЗКА НА КОМПОНЕНТИТЕ

М фрезовани компоненти и M карбонови компоненти
М фрезовани компоненти и M карбонови компоненти
М спирачна система
М спирачна система
М крила и високо стъкло
М крила и високо стъкло
Дизайн: категорично M
Дизайн: категорично M
M карбонови колела
M карбонови колела
Анимация с M лого
Анимация с M лого
Изцяло титаниева изпускателна система
Изцяло титаниева изпускателна система
Чиста проба мощ
Чиста проба мощ

ПАРАДОКС: СТРЕМИШ СЕ КЪМ ПО-МАЛКИ ВРЕМЕНА, НАСЛАЖДАВАЙКИ СЕ НА ВСЯКА СЕКУНДА ЗАД КОРМИЛОТО НА M RR.

 “

Том Сайкс,

Пилот на BMW Motorrad в WorldSBK

РОДЕН НА ПИСТАТА

306
км/ч максимална скорост
156
кВт (212 к.с.) при 14 500 об/мин
315
км/ч максимална скорост с предавателно отношение за писта
3.1
секунди за ускорение от 0-100 км/ч
Четирицилиндров редови четиритактов двигател с водно/маслено охлаждане

Стремеж към победата

M RR е разработен на пистата и усъвършенстван на пътя. За целта увеличихме мощността на агрегата спрямо този на RR и успяхме да постигнем по-висок въртящ момент в средния оборотен диапазон. И увеличихме максималните обороти с 500, като сега вече те са 15 100 об/мин. Титаниевите биели са по-леки, кобилиците са с 1,5 мм по-тънки, фунията на въздушната кутия е скъсена за по-добро пълнене. Буталата също са нови, с по два пръстена, както и геометрията на цилиндровите глави. Резултатът: повишена динамика и намалена инерционна маса. Задният пиньон дори е по е получил зъб в повече, а междуосието е увеличено. Съединителят с ‘anti-hooping’ система е самоусилващ се, за перфектни стартове.

+ Прочети още

ОСТЪР, КАТО БРЪСНАЧ

ГОТОВ ЗА ВСИЧКО. ОСВЕН ЗА КОМПРОМИСИ.

We see the winglets of the M RR.

Допълнителна сила: M крилата

Силата на притискане може да предопредели победителя. M крилата са изработени от карбон и генерират до 16,3 кг допълнителна сила на притискане. В допълнение с по-голямото стъкло, мотоциклетът превръща мощността на двигателя в движение още по-ефективно. Преди завой, във завой и когато ускорява след него. Предното колело минава точно през ейпекса и остава в контакт с асфалта, а DTC системата се налага да работи по-малко. Запазваш уилито за пред карирания флаг.

+ Прочети още

Интуитивна, честна, чиста, директна – такава трябва да бъде обратната връзка

Интуитивна, честна, чиста, директна – такава трябва да бъде обратната връзка

Бързината е усет. Шасито и геометрията на M RR са подбрани за каране на писта. Лекотата на управлението, неговата интуитивност, способността на машината за спиране, усещането за това какво правят двете колела – това прави M RR уникален. Но не само на пистата, но и на междуградските завои. Увеличеното междуосие е направило M RR по-комфортен, задният шарнир е с променен дизайн и позволява лесно настройване, а задната ос позволява бърза смяна на гумата.

+ Прочети още

Безкомпромисно ускорение, но и в обратна посока

Разработихме най-добрия спирачен апарат на пазара за нас. Най-добрият в класа. Оптимизирахме баланса на спирачната течност и устойчивостта на системата при продължително налягане. А освен стандартните накладки, може да изберете и други. Те идват от Световния шампионат по издръжливост и са предназначени само за каране на писта. М спирачния апарат, в комбинация с лостчето и перфектния контакт със седалката, осигуряват максимална спирачна сила и информативност. RACE ABS системата също дава своето.

+ Прочети още

3 години гаранция

Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

ВИЗИЯТА НА ПОБЕДИТЕЛ

Три изпълнения, една цел: неподправена ефективност

Всеки M RR означава пълна преданост и желание за резултат. От базовата версия през оборудването с пакета M Competition с части от M Carbon и фрезовани части до M RR 50 Years M, който се предлага само в юбилейната 2022 година.

  М RR в Light white/M Motorsport

  Роден на пистата. Точно, където M RR ще те води отново и отново. Винаги в търсене на перфектната обиколка. До последния милиметър, до последната милисекудна.

  М RR с M Competition пакет

  Тук особено личи опитът ни в WSBK. Още по-дързък дизайн и наличие на функционално оборудване, като GPS транспондера. Абсолютен магнит за погледи.

  M RR 50 Years M

  M RR 50 Years M в Sao Paulo Yellow и емблемата 50 Years M се открояват, а серийният пакет M Competition ясно показва Race DNA: категоричен M.

  Пистите нямат край, нито съвършенството

  Пистите нямат край, нито съвършенството

  Може ли съвършенството да бъде доразвито? Прецени сам: M RR се предлага в базово изпълнение и с M Competition пакет. В допълнение, предлагаме много M Performance части за модела, с които клиентът да персонализира своя M RR. Списъкът с M Performance Race Parts пък го превръщат в още по-безкомпромисно пистово оръжие.

  + Прочети още

  Вашият перфекционизъм – вашият мотоциклет

  Това е вашето пътуване, вашият мотоциклет. Персонализирайте вашия M RR изцяло според желанията си с богатата ни програма за специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad.

  Към индивидуализирането

  M RR 50 Years M

  От 50 години M е световният символ на желание за резултат и страст, на състезателна техника и състезателни успехи, както и на съвършенство и рекордни постижения в света на автомобилите и на мотоциклетите. M RR 50 Years M обединява в себе си точно тази историческа ДНК на моторните спортове: за всички, които имат високи изисквания за ефективност, ексклузивност и индивидуалност.

  Към M RR 50 Years M

  Най-мощната буква в света

  M - синоним на успехи в състезанията, на максималната динамика и екслузивитет. Научете повече за M RR и M семейството, като кликнете тук.

  ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЕГА

  ДИНАМИКАТА ОТБЛИЗО

  spinner