M RR

Роден на пистата

Чиста динамика и преследване на най-доброто време, до последната милисекунда. Моторспорт гените на M RR се усещат с всеки един метър на пистата. Причината? Този мотор е базиран именно на състезателните машини, много от технологиите при серийния мотоциклет са взаимствани от WorldSBK. Без значение дали сте на пътя или на пистата, стандартното изпълнение на M RR предлага перфектния пакет.

M Competition пакет

В преследване на съвършенството


M RR е израз на отдадеността към динамиката и състезателните технологии. Изберете пакета с M фрезовани части или M Carbon компонентите, за да подчертаете спортната визия на мотора. Специфичните текстури, форми и цветове правят M RR още по-устремен към целта, към удоволствието от карането и сваляне на поредната десета от секунда.

М фрезовани компоненти

М фрезованите части подчертават спортния характер на байка със своето високо качество и ексклузивни М отличителни знаци. Те са изработени от алуминиева сплав, покритието е анодизирано, като гамата включва сгъваеми лостчета за съединителя и спирачката, M предпазители за лостчетата, М система от степенки за каращия и М предпазители за двигателя.

M Carbon компоненти

M Carbon частите придават допълнителна агресия и стил на мотоциклета, завършващи динамичната му визия.

Шарнир с анодизиран завършек, сребрист

Анодизираният алуминиев шарнир е с 220 г по-лек от стандартния. Освен по-добра работа на окачването, той прави и елегантно впечатление.

M Endurance верига

M Endurance веригата е изградена от ролки с DLC покритие, което се отличава със свята изключителна устойчивост на износване и ниско съпротивление при триене.

Пакет за пасажер и капак за втората седалка

Двойно удоволствие – пакетът за пасажер от BMW Motorrad идва с допълнителна седалка и съответстваща система от степенки.

Предлага се и стилно оформен капак за пасажерската седалка, изработен от ударо- и UV-устойчива пластмаса, за моментите, в които карате сами.

M спусък за времена

M спусъкът е изключително полезен при записване на времена на писта. Той автоматично задейства брояча и изобразява данните на дисплея на мотора.

За амбициозните състезатели

Персонален, като времето за обиколка

Част по част, с всяка следваща все по-близо до пистата. Изпипайте мотоциклета си до последния детайл, направете го точно по свой вкус, стил на каране и нужди. M Performance частите и аксесоарите са създадени именно затова, защото вие знаете най-добре какво ви трябва.  

M седалка, висока и ниска

M седалката, ниска или висока, е проектирана за оптимално сцепление и опора при каране на писта.

М капачка за маслената гърловина

М капачката за маслената гърловина е изработена от алуминий и впечатлява с черната си анодизирана повърхност. Тя се характеризира с три отвора, които предотвратяват развиването и по време на каране.

Затъмнена слюда

Тонираното стъкло подчертава спортния характер на мотоциклета. Нанесено е и специално покритие против надраскване, гарантиращо дълготрайна прозрачност.

M дистанционен регулатор на спирачките

Дистанционният М регулатор позволява настройване на налягането на спирачната система в движение.

Подложки за колената при резервоара

Самозалепващите се подложки подобряват сцеплението на каращия с мотоциклета и същевременно предпазват резервоара от износване.

За пистата

Обиколка по обиколка

Само едно време има значение: най-доброто, без място за компромиси. Заради това BMW Motorrad разработи M RR така, че машината да може да се адаптира за пистата само с няколко лесни стъпки.

Имайте предвид обаче, че някои от частите са само за каране на затворено трасе и не са легални за шосейна употреба.

M регистратор с GPS спусък*

М регистраторът позволява автоматично записване на времена за обиколки, благодарение на предварително дефинираните старт и финал за над 300 писти по света. В допълнение може да записва 80 параметъра на каране и да ги съхранява на USB флашка. Така всеки може да анализира сесиите си и да оптимизира карането си.

*Само за каране на писта. Не е легален за ползван по пътищата.

M комплект с капачета

Огледалата и стойката за регистрационната табела не са ви необходими, когато карате на писта. Те се демонтират лесно, като M комплектът с капачета ви позволява да затворите отворите в техните монтажни точки.

*Само за каране на писта. Не е легален за ползване по пътищата.

Радиаторна решетка

Предпазната решетка BMW Motorrad гарантира защита на уязвимия компонент, от летящи камъчета или парчета гума.

М подгряващи калъфи за гуми

M подгряващите калъфи за гуми са подходящи както за шосейни гуми, така и за състезателни сликове. Те позволяват достигане до оптимална работна температура още преди да свалите мотора от стойките. Така получавате максимално сцепление още с първите метри на пистата.

M подгряващите калъфи изискват стойки, както и необходимите за тях крепежни елементи на мотора.

За професионалистите на пистата

Трасето на живота ви

Чиста проба моторен спорт. Ако пистата диктува ритъма на живота ви, то тогава M Performance Race частите ще бъдат в перфектен синхрон с него. Те се предлагат от състезателната дивизия на BMW Motorrad и превръщат M RR в чисто и само пистова машина, която не е легална за каране по улиците.

 

KIT двигател*

KIT-овия двигател се сглобява във фабриката на BMW Motorrad в Берлин, със същите части и от същите специалисти, които асемблират двигателите за WorldSBK и FIM EWC. Те гарантират максимална динамика и се предлагат в различни комплектовки в зависимост от правилата на съответните серии.

*Само за каране на писта. Не е легален за ползване по пътищата.

KIT електроника*

Посрещнете и преборете всички предизвикателства на пистата с този специален пакет от електроника. Той се инсталира изключително бързо и лесно и позволява индивидуални настройки на тракшън контрола, на контрола за повдигане на предната гума, двигателната спирачка и още много параметри. В допълнение получавате и предупредителна информация на дисплея, за максимална сигурност.

*Само за каране на писта. Не е легална за ползване по пътищата.

ВИЕ РЕШАВАТЕ ОТКЪДЕ ЗАПОЧВА ПИТЛЕЙНА

Мотоциклетна постелка

Мотоциклетна постелка

Ексклузивно място за вашия мотоциклет. Специалната постелка не само придава изисканост със своя привлекателен дизайн, но и предпазва земята от масло и други замърсители. Материалът от които е изработена намалява шанса от подхлъзване и е устойчив на огън. Размерът ѝ е 250 x 105 см.

+ Прочети още

Стойка Sport и M крепежни точки за мотора

Стойка Sport и M крепежни точки за мотора

Sport стойката позволява лесно вдигане и осигуряване на мотора. Тя е подходяща както за отзад, така и за отпред.

Фрезованият и двойно анодизиран M обтегач на веригата разполага и с алуминиев крепеж за използване на стойката.

+ Прочети още

Създайте своя M RR

Без значение дали ще карате на пътя или на пистата, направете M RR в своя M RR.

КЪМ КОНФИГУРАТОРА
spinner