*За нови мотоциклети, поръчани и закупени от наличните на склад, в периода 15 януари – 31 март. Офертата е налична във всички дилъри на BMW Motorrad, само за индивидуални клиенти и не може да се комбинира с други промоции от същия период. За повече информация относно промоционалните условия и наличните модели, моля, свържи се с дилър на BMW Motorrad.

BMW F 800 GS

Кратки пътища – големи приключения

Каквото и да се случи по маршрута, на него може да се разчита: Благодарение на новия мощен двигател и много други усъвършенствания, F 800 GS е перфектният спътник за кратки или дълги пътувания извън града. Приготви чантата си, забери приятелите си и напред. Заедно откривайте нови пътища и преживявайте незабравими приключения. Изживейте лично #SpiritOfGS, слушайте пращенето на лагерния огън и оставете ежедневието зад гърба си.

„ 

ЖАЖДА ЗА ПОВЕЧЕ #SPIRITOFGS

 “

Най-съществените характеристики на F 800 GS

Dynamic ESA за чувство за безопасно пътуване
Dynamic ESA на F 800 GS
ABS Pro и DTC в серийно производство
ABS Pro и DTC на F 800 GS
Протектори за ръце в серийно производство
Защита за ръце за F 800 GS
Повече мощност с USB порт в серийно производство
USB порт на F 800 GS
Носач за куфари за монтиране на куфари Vario
Носач за куфари от системата Vario на F 800 GS
TFT дисплей с Connectivity и управление с мултиконтролер в серийно производство
TFT дисплей с Connectivity на BMW F 800 GS
Отопление на ръкохватките с многостепенно регулиране
Отопление на ръкохватките на BMW F 800 GS
Разширен избор при седалките
Много ниска седалка на F 800 GS

Намира не само пътя – намира преживявания: Нашият ConnectedRide Navigator

Намира не само пътя – намира преживявания: Нашият ConnectedRide Navigator

С ConnectedRide Navigator имаш поглед върху цялата важна информация за превозното средство и трафика по време на пътуване. Редовните актуализации на картите гарантират, че ще достигаш всяка цел. Стабилният хардуер може да се справи практически с всичко. С приложението BMW Motorrad Connected можеш освен това да интегрираш твоя смартфон и функциите му.

+ Прочети още

3 години спокойствие

Ride on & on & on. Даваме ви една допълнителна година. 

От този момент при покупката на мотоциклет получаваш още една година спокойствие допълнително към законово регламентираната гаранция. 

Научи повече

Мощно задвижване

895
ccm работен обем
91
Nm макс. въртящ момент при 6750 об./мин
64
kW (87 к.с.) при 6750 об./мин
815
mm височина на седалката в серийно производство
Двуцилиндров четиритактов редови двигател

Повече мощност, повече радост

Повече мощност, повече радост

Чисто удоволствие от карането по всеки маршрут: новият двигател Paralleltwin на F 800 GS предлага повече върхова мощност при подобрен въртящ момент. Благодарение на оптимизираната крива на мощността F 800 GS достига по-рано върховата си мощност от 64 kW (87 к.с.) при 6750 об./мин с едновременно повишен максимален въртящ момент от 91 Nm при 6750 об./мин.

+ Прочети още

Така звучи BMW F 800 GS

Чисто удоволствие от пътуването дори с шофьорска книжка A2

Имаш шофьорска книжка A2? Дори и в такъв случай можеш да караш този модел. Повече информация ще получиш от твоя партньор на BMW Motorrad.

Научи повече

Силен дизайн, индивидуален стил

От 3 направи твоя

F 800 GS се предлага с три различни лака – от класически до спортен. Кой вариант ще избереш?

Lightwhite uni

F 800 GS въплъщава лекота и динамика. Това се дължи преди всичко на светлата тапицерия в Lightwhite uni и на впечатляващата синьо-черна седалка, вкл. стикера GS, както и на черното кормило.

Sport

Спортен до най-малкия детайл: F 800 GS Sport в цвят Racingblue metallic се отправя динамично към старта. Седалката в червено-черно със стикер GS представлява страхотен контраст със светлите бленди на радиатора в Lightwhite uni и сребристото кормило.

Triple Black

Blackstorm metallic подчертава линиите на мотоциклета и подхожда идеално на приключенския дух на F 800 GS Triple Black. Блендите на радиатора в Mineralgrau metallic matt и седалката в сиво-черно, вкл. стикерът GS, подчертават визията.

Адаптирай го според предпочитанията си

Динамичен пакет

С динамичния пакет получаваш едновременно повишена безопасност и спортен характер. Той включва режим на шофиране Pro, с който можеш да избираш подходящия режим на каране за всяка ситуация. Асистентът за скорости Pro ти дава още повече контрол в неочаквани ситуации. С Dynamic ESA ходовата част се демпферира автоматично, като ти определяш колко интензивен трябва да е контактът между гумите и настилката.

Пакет за комфорт

Перфектният пакет за всички, които обичат да им е комфортно. Благодарение на Keyless Ride ключовете за превозното средство просто остават в джоба. Електронното регулиране на скоростта поддържа постоянна скоростта на движение. С поставката за багаж можеш лесно да закрепиш горната си кутия. Подготовката за навигация с държач и Mount Cradle за арматурното табло интегрира BMW ConnectedRide Navigator в кокпита, т.е. в директното зрително поле на водача. Веригата M Endurance допълнително осигурява намалени усилия за поддръжката на задното колело.

Уникален като самия теб

С подходящото допълнително оборудване от завода и оригиналните аксесоари BMW Motorrad можеш да придадеш на BMW F 800 GS съвсем персонално излъчване. Научи повече тук.

Към персонализирането

Още повече #SpiritOfGS

spinner