Пакет M

Един поглед е достатъчен – дори по-бързо. Всеки пакет M носи със себе си изключително емблематичните M цветове светлосиньо, тъмносиньо и червено. В комбинация с логото M те открай време са символ на безкомпромисност и на стремежа към подобрение. Колелата от M Carbon също подчертават това твърдение. Те са изключително леки и устойчиви: за максимум маневреност и за динамика, която може да се изживява контролирано в M спортната седалка и все повече да се увеличава.  

+ Прочети още

Нашите модели с пакет M

M Performance – спортен характер

За всички, които искат повече

За всички, които искат повече

Нашите M Performance Parts са разработени, за да повишат още повече ефективността на Вашия мотоциклет – точно както и Вашата собствена: за едната секунда по-малко или няколкото градуса повече ъгъл на наклон, за които се борите върху Вашия мотоциклет. Ето защо множество части са направени от карбон или са фрезовани от един елемент: за повече стабилност, спестено тегло и динамика. Подбрани M Performance Parts предпазват Вашия мотоциклет, а в същото време ергономичните оптимизации и възможности за настройка осигуряват повече осезаемост, контрол и комфорт.

+ Прочети още

M Performance – състезателна писта

Следващата стъпка

Следващата стъпка

Неизменна насоченост към моторните спортове: Това важи не само за частите на Вашия мотоциклет. Заявката за лидерство и волята за професионални постижения се показват още на пит-лейна. Накратко: винаги там, където работите по мотоциклета си. Защото точно тук подготвяте решаващите секунди, точно тук получавате убеждението и вътрешното разбиране да приемете всяко предизвикателство. Отново и отново. И точно за тази цел ние Ви предлагаме безкомпромисен цялостен пакет.

Моля, имайте предвид, че някои части не се допускат в общественото улично движение могат да бъдат използвани само на състезателни писти.

+ Прочети още

M Performance – Race Profis

Състезателни спортове – нищо друго, освен състезателни спортове

Състезателни спортове – нищо друго, освен състезателни спортове

Абсолютното повишаване на идеята за ефективност: Повишаващите мощността преустройства се предлагат от BMW Motorrad Motorsport Race Support. Тогава за Вас работят същите специалисти, които сглобяват и заводски двигатели за WorldSBK и FIM EWC. Тук Вашата машина се превръща в чист състезателен мотоциклет и е подходяща само за използване на състезателната писта, и вече не е одобрена за участие в общественото улично движение.

+ Прочети още

Имате още въпроси относно M Performance Parts? В такъв случай нашият портал ЧЗВ има отговорите.

Още Performance теми

spinner