Костюм M Pro Race Comp

Върхово представяне за истински състезатели

Вашият пулс: ускорен. Вашите очи: тунелен поглед – само целта във визьора. Втората ви кожа: костюмът M Pro Race Comp. Разработен за отлично представяне на състезателното трасе. Цветовете на M Motorsport показват какво може да направи. Обмислените детайли и високотехнологичните материали ви дават безопасност. При това той е комфортен и аеродинамичен. И не е за любители на стандартното: защото вие определяте неговия уникален дизайн.

С безопасност към върхови постижения

Нашите милиметри за вашите милисекунди. Дебелината и високата устойчивост на триене на телешката кожа (предлага се като опция с кожа от кенгуру) ви осигуряват безопасност. Многобройни детайли засилват това чувство. На пръв поглед това са протекторите на раменете, лактите, ханша и коленете с клас на защита AAA. На втори поглед ще откриете чантата за протектора за гърба, който може да се добави допълнително. Ако желаете, изберете протектора за гърдите.

+ Прочети още

Нашият шедьовър за вашето най-добро време

Всеки детайл от M Pro Race Comp е създаден, за да ви предпазва и да подобри представянето ви. Но само с възможностите за индивидуализация можете да превърнете тази машина в неповторим уникат, който е отличителен и за колегите от екипа ви. Благодарение на Made-to-Measure разполагате с множество опции за конфигуриране – от размерите и материалите до цветовете и избора на логото до отпечатването на името ви.

+ Прочети още

Какво представлява вашият M Pro Race Comp?

Създайте конфигуратор за костюм по поръчка и получете директно индивидуална оферта.

Конфигурирайте сега external-link-arrow-slim

Завършете тоалета си

spinner