Оборудването за международното състезание GS Trophy

Ако постоянно сте в търсене на следващото приключение, имате нужда от оборудване, на което да можете да разчитате във всяка ситуация. Затова ние тествахме нашите оригинални аксесоари BMW Motorrad при най-трудни условия на офроуд пистите, на които се провежда международното състезание GS Trophy.

Тези части доказаха колко добре проектирани и здрави са в калта, в пустинята, при пресичане на реки и в планината. Те подхождат перфектно на Вашия мотоциклет и предоставят на Вас и на Вашия GS всичко необходимо за преодоляването на всякакви офроуд терени.

+ Прочети още
Безопасност

Идеално оборудвани за най-дивите приключения. Благодарение на черната защита на рамата, защитата на капака на цилиндровата глава от благородна стомана, както и на защитата за фар, Вашият мотоциклет е отлично защитен от клони, камъни, Вашите Enduro ботуши и падащи камъни. Здравата Enduro защита на двигателя от алуминий предпазва долната част на двигателя. Изработените от полирана благородна стомана предпазни скоби за двигателя предпазват надеждно от повреда, ако Вашият мотоциклет се преобърне в разгара на битката. Със защитата за ръцете Вашите ръце са надеждно защитени от клони и падащи камъни. Защитно стъкло предпазва Вашия TFT дисплей от замърсяване и други повреди.

Ергономичност и комфорт

Ви предлага безпрепятствена видимост върху терена и при все това – достатъчна защита. Благодарение на тясната седалка с твърда тапицерия Rallye Вие имате максимална свобода на движение. По-широките и по-дълги Enduro стъпенки Ви осигуряват по-стабилна опора и устойчиво на хлъзгане положение. Можете да настройвате регулируемия по височина лост на крачна спирачка точно според Вашите потребности – така степента на крачната спирачка може да се контролира още по-добре особено при каране в изправено положение.  Крачният скоростен лост с регулируемо стъпало може да се адаптира към обувки с различни размери и различни навици на превключване. А повдигането на кормилото от кован алуминий Ви позволява да бъдете в отпусната поза и да имате по-голям контрол на терена. 

Дизайн

Способността за движение на терен може да изглежда толкова добре. Висококачественият, изработен изцяло от титан Slip on ауспух не само придава още по-спортна визия на Вашия GS, той е и по-лек от серийните ауспуси. По-големият калник на предното колело предпазва Вашия мотоциклет от падащи камъни и замърсявания. Изключително стабилните колела с кръстосани спици могат да се движат и с безкамерни гуми, и допълват офроуд качествата на Вашата машина.

Място за допълнителен багаж

Не е тайна, че на терена може да стане мокро и мръсно. Затова е още по-важно Вашият багаж да бъде защитен по най-добрия начин от външни влияния. Малката раница за резервоар от Adventure Collection, изработена от здрава найлонова материя, има водонепропусклива вътрешна чанта. Така всичко, което държите в нея, остава винаги сухо.

Попитайте Вашия партньор на BMW Motorrad

Ако желаете да научите повече за мотоциклетите, участващи в GS Trophy, и за подходящите оригинални аксесоари BMW Motorrad, най-добре се обърнете директно към Вашия търговец в близост до Вас. Той ще Ви консултира с удоволствие.

Към търсенето на търговци

Още #SpiritofGS

spinner