Изключително усъвършенстване на автомобила от завода

Option 719 fits, always.

Изключително усъвършенстване на автомобила от завода

От ексклузивни лакове, различни фрезовани части до стоманени джанти: Вариантът на модела автомобил Option 719 обединява най-модерна техника с традиционна майсторска изработка и се предлага за много модели. Така Вашият изключителен мотоциклет се създава директно от завода.

+ Прочети още

ЛАКОВИ ПОКРИТИЯ OPTION 719

Лаковите покрития Option 719 придават на Вашия мотоциклет специален блясък. Той се превръща в център на внимание на пътя благодарение на изключително модерната технология на лаковото покритие, съчетана с красиви детайли.

+ Прочети още

Короната за вашия велосипед

Короната за вашия велосипед

Само топ дизайнери със специални умения са в състояние да изпълнят перфектната мазка с четка. Сложната изработка създава нещо наистина уникално: Елегантните линии са короната на резервоара и страните на R 1250 RT, K 1600 GT и K 1600 GTL. Направете вашия велосипед уникален. Истинската занаятчийска изработка среща ултрамодерен мотоциклет. Това е облицовка, базирана на истинска страст и дългогодишни традиции – от 1923 г. в BMW Motorrad.

+ Прочети още

Бластирани ръчно от перфекционисти

Бластирани ръчно от перфекционисти

Всяка стъпка до завършването на лаковото покритие Option 719 се извършва с изключителна грижливост от специалисти и перфекционисти и отчасти – на ръка. Ръчно бластираните приложения правят всеки мотоциклет уникален.

+ Прочети още

OPTION 719: ОПРЕДЕЛЯЩИ ДИЗАЙНА

В допълнение към висококачествените лакови покрития вариантите на модела Option 719 включват и оборудване, определящо дизайна, като например изключителни пакети от фрезовани части в различни варианти на дизайна.

+ Прочети още

Изящни ковани джанти с впечатляваща визия

Изящни ковани джанти с впечатляваща визия

Във въздуха хвърчат искри. Бурът прорязва боята с клинично виждане и разкрива само най-фините алуминиеви конструкции. Светещата сплав веднага хваща окото. Перфектен контраст. Кованото колело Option 719 е израз на най-високите стандарти за качество. Всяко движение на ръката и операция се извършват с най-голямо внимание – което означава, че високо усъвършенствано ковано колело е резултат от солиден алуминиев блок.

+ Прочети още

Перфектна пейка за сядане с елегантна атмосфера

Перфектна пейка за сядане с елегантна атмосфера

Можете да усетите качеството и да почувствате вниманието към детайла - и това не е чудно, защото само най-добрите професионалисти работят с най-голямо внимание върху седалката Option 719 - от първото стъпало до последната нишка. Това позволява да се постигне най-високо качество, което го прави истински шедьовър на майсторството. И това не е всичко: повърхността на седалката е абсолютно устойчива на атмосферни влияния. Шевовете във формата на диамант и бродираното обозначение на модела придават на всичко елегантен вид.

+ Прочети още

Фрезовани части с любов към детайла

Фрезовани части с любов към детайла

Няма никакво съмнение: Висококачествените части изискват скъпи процеси. Високата стойност на фрезованите части може да се разпознае и с просто око. Прецизността в изработката се съчетава с изящен дизайн. Процесите са разработени в съответствие със строгите изисквания за качество на BMW и частите винаги пасват идеално. Ето защо получавате изключителния си мотоциклет с качество от най-високо ниво и от завода.

+ Прочети още

Усъвършенстване на най-високо ниво

spinner