* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW K 1600 GRAND AMERICA.

Отвъд хоризонта.

Пътят е отворен. Дори и този, който не е достатъчен за вас. Винаги желаете да се качите, защото никога не сте били толкова близо до пътя. С Grand America можете да се отпуснете и да се насладите на пътуването. Като напълно оборудван луксозен туристически мотоциклет, този пълен с екстри “full dresser” предлага максимално удоволствие от карането и комфорт за безгрижно пътуване. Легендарният 6-цилиндров редови двигател триумфира с несравнима плавност на движението с впечатляваща мощност. Винаги готов за още някой километър. Дори силуетът е на друго ниво: от високото стъкло до отличителната задница с лесен за използване багажник и облегалка. Това се допълва от новаторската технология и изобилието от пространство - особено за двама. На една ръка разстояние: Grand America прави хоризонта безграничен - и все пак толкова близо. 

Дизайнът на K 1600 Grand America

Изберете вашия стил.

Общо три цветови варианта подчертават внушителността на вашия K 1600 Grand America. Вие решавате кой е най-добрият избор за вас и за вашия начин на пътуване.

  Mars red metallic

  Вашият K 1600 Grand America е в центъра на вниманието с привличащото внимание искрящо лаково покритие Mars red metallic.

  Hockenheim сребрист металик

  Новият цвят Hockenheim сребрист металик придава на K 1600 Grand America внушително и същевременно елегантно присъствие.

  Black storm металикBlack storm металик

  За внушително представяне на вашия 6-цилиндров мотоциклет.

  С форма на свобода.

  Не може да се отрече: С емблематичната наклонена линия и стоманения шумозаглушител, успоредно на пътя, този луксозен туристически Bagger изглежда сякаш се слива с пътя. Неустоимата предница и впечатляващата задница: интегрираните в куфарите LED мигачи и стоп светлини го правят изпъкнала от тълпата. В допълнение към Blackstorm Metallic, изключителният цвят Austin Yellow Metallic символизира пейзажа от изгрев до залез слънце. Мощният 6-цилиндров двигател е издържан в черно и не оставя никакво съмнение: Наслаждавате са на вашата свобода максимално. Стандартните черни тръбни ръкохватки, които са винаги на една ръка разстояние. Висококачествените табелки върху резервоара на машината изпълняват целта си - както и вашата: K 1600 Grand America. 

   

  + Прочети още

  Шестцилиндров редови двигател

  1649
  обем в куб. см
  175
  Нм макс. въртящ момент на затягане при 5250 об/мин
  750
  височина на седалката (ниска седалка) в мм
  125
  Нм при 1500 об/мин, това е равно на 70% от макс. въртящ момент
  Редови шестцилиндров, 4-тактов двигател с водно-маслено охлаждане.

  Големи мечти? Няма проблем.

  Това е вашият тур, вашата мечта. Подгответе своя собствен път с 6-цилиндровия двигател и капацитета му от 1649 куб. см. За динамично преживяване и превъзходно гладко движение. Максималният въртящ момент от 175 Нм и 118 кВт (160 к.с.) развива несравнима и лека тяга. Вече разполагате с общо 70% въртящ момент при 1500 оборота в минута. Можете да почувствате силата дори и с най-леко движение на китката - последван от мощен, спокойно плъзгане. Асистентът за завиване осигурява маневриране без усилие, докато си почивате от карането. Можете дори да продължите да релаксирате през останалата част от пътуването. Защото благодарение на Keyless Ride можете бързо да се върнете на пътя без усилие. 

  + Прочети още

  ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА K 1600 Grand America

  Акцентите на K 1600 Grand America

  Предпазител за двигател.
  K 1600 Grand America
  Премиум алуминиева табелка.
  K 1600 Grand America
  Багажник с облегалка.
  K 1600 Grand America
  Аудио система.
  K 1600 Grand America
  Система асистент за маневриране назад.
  K 1600 Grand America
  Аудиосистема, включително настройка на навигацията.
  K 1600 Grand America
  Стъпенки.
  K 1600 Grand America
  Високо ветрозащитно стъкло.
  K 1600 Grand America

  И все така.

  И все така.

  Удобно пътуване с изобилие от пространство: с Grand America, никога няма да искате пътуването да свърши. Стандартната система Dynamic ESA предлага оптимална работа на окачването, а режимът "DYNAMIC" осигурява уникална гладкост на придвижването. Поставете краката си на стандартната стъпенка – отпуснат, типичен "американски начин на каране". Височината на седалката е намалена с 7 см за още по-голяма достъпност, особено при монтажа и демонтажа на мотоциклета –  и стъпенките също са преместени надолу. Освен това, стандартното оборудване впечатлява със защитата на двигателя и аудио системата с подготовка за навигация. Пътуването продължава. Почувствайте се още по-комфортно с облегалките за ръце, налични при заявка. 

  + Прочети още

  Преглед на техническите характеристики.

  "Интелигентно спешно повикване": бързо откликване в случай на инцидент или спешна ситуация благодарение на системата за спешно повикване на BMW Motorrad.

  Приятното усещане е винаги с вас.

  BMW Motorrad е първият производител, който предлага „интелигентно спешно повикване", пример за това как работи: система монтирана здраво в дръжката, която в случай на произшествие може самостоятелно или автоматично да задейства спасителната система, като по този начин осигурява по-бърза помощ от спешните центрове. „Интелигентното спешно повикване" се активира автоматично след лек или тежък инцидент. Но водачът може също ръчно да активира спешно повикване с натискането на бутон, например ако тя/той стане свидетел на инцидент. След активиране на системата, независимо автоматично или ръчно, GPS данните за местонахождението и посоката на пътуване на мотоциклета се изпращат през връзката на мобилния телефон към телефонния център на BMW. От тук, спасителната верига е активирана. За бърза, прецизна помощ. И прекрасно усещане при всяко пътуване.

  Динамичен ESA: неравностите стават гладки.

  За най-добър контакт с пътната настилка.

  Стандартната динамична система ESA още веднъж значително увеличава първокласното комфортно каране на K 1600 Grand America. Гарантира най-добро сцепление, безопасност и най-високо ниво на контрол: електронно управляемата система ESA регулира окачването, като автоматично се настройва към пътната настилка в зависимост от пътните условия и маневрите. Правейки това, гарантира значително подобрен контакт между пътната настилка и гумите дори в наклон. Осигуряване на стабилни характеристики на каране и допълнително повишаване на комфорта и безопасността - особено при тези дълги пътешествия.

  Асистент за маневриране: лесно маневриране и излизане от паркоместа.

  Лесно обръщане.

  Стръмни пътища или тесни пространства за маневриране в популярни туристически дестинации и места за паркиране, не са проблем с удобната система-асистент за маневриране (TCA). Оставяйки ви само с усмивка при паркиране и маневриране. Активирайте асистента за маневриране с поставяне на мотоциклета на неутрална скорост и активирайте функцията използвайки бутона на лявата дръжка на кормилото. Веднага при появата на R на дисплея и натискането му, можете да излезете плавно от вашето място за паркиране и да се отправите на момента към вашата следваща дестинация.

  Повече индивидуалност

  Специално оборудване и аксесоари

  С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате K 1600 Grand America, за да отговари напълно на вашите индивидуални предпочитания на скутер.

  Открийте повече

  Tourer Concept 101

  Елегантен културист.

  BMW Motorrad представя туристическия мотор Concept 101.

  Вдъхновен от безкрайната магистрала, чувството на свобода и безусловната независимост, дизайнерският екип на BMW Motorrad измисли изцяло нов подход към туристическите мотоциклети с техния Concept 101: елегантен, ексклузивен, ориентиран към света и чиста мощ за пътешествия.

  Прочети още

  Облекло, подходящо за туринг

  Още турер модели

  spinner