Make Life a Ride. Това усещане за живот ни формира. И формира и Вас. Затова създадохме C.A.R.E. C.A.R.E. означава Concept of Advanced Rider Equipment. Винаги, когато видите тази продуктова серия, ще знаете: Това оборудване за водачи отговаря на нашите високи изисквания по отношение на безопасност, иновация, комфорт, качество и устойчивост.

+ Прочети още

Иновация

Иновацията не е даденост. Но при нас тя е част от ДНК. Винаги на фокус: максимални качество и безопасност при мотоциклетите, както и при оборудването за водачи. Ние разбираме това като предизвикателство и задача – с успех. Така разработихме първата в света повдигаща се каска, въведохме усилването с кевлар за мотоциклетен костюм или използвахме първи GORE-TEX в облеклото за водачи. Иновации, които днес са нещо естествено – и нашият двигател да продължим точно в този дух.

+ Прочети още

Комфорт

Само когато се чувствате добре при всякакво време и във всяка ситуация, можете да реагирате бързо, да бъдете сигурни и изпълнени със страст на пътя. Затова ние разработваме нашето оборудване за водачи паралелно с нашите мотоциклети – за максимален комфорт в зависимост от употребата. При това ние обръщаме внимание на ергономичността, климата и акустиката: за особено „тихи“ каски, иновативни вентилационни и мембранни системи, както и материали като например хидрофобна кожа. За да може насладата Ви да е още по-голяма с всеки километър.

+ Прочети още

Безопасност

C.A.R.E. следва най-високите стандарти за безопасност. Нашите специалисти по мотоциклетите разработват и изпробват оборудването за водачи в собствени сервизи и лаборатории. Така с помощта на симулатор на падане ние тестваме устойчивостта на износване на застрашените при падане места. И прилагаме резултатите безкомпромисно: Например всички костюми на BMW Motorrad са изработени с два слоя на засегнатите при падане места, с двойни шевове и оборудвани с последното поколение протектори CE – за максимална безопасност.

+ Прочети още

Качество

Благодарение на трайното качество и издръжливост всеки продукт от серията C.A.R.E. може да се превърне в дългогодишен придружител при изминаването на безброй километри. Основата за това са многобройните изминавани в рамките на тестове километри и дни в аеродинамичния канал, както и случаите на употреба при най-сурови реални условия, както при GS Trophy. И това при стандарти, които никой друг производител не задава с такава строгост. Освен това получаваме обратна връзка от нашите клиенти: от мотоциклетисти като Вас, но също и от оперативни сили от различни международни официални организации.

+ Прочети още

Устойчивост

В днешно време удоволствието повече от всякога изисква съзнание за отговорност. Това важи и за удоволствието от карането. При нашето оборудване за водачи тази идея се взема под внимание от една страна по отношение на материалите като органичен памук или рециклирани влакна. От друга страна ние обръщаме внимание и на дългия експлоатационен живот на продуктите и свързаното с него щадящо използване на ресурси. Така една цялостна оферта за сервизно обслужване за ремонти и преработки гарантира, че някои от любимите части се използват повече от 20 години.

+ Прочети още

Повече по темата „Оборудване за водачи“

spinner