*За нови мотоциклети, поръчани и закупени от наличните на склад, в периода 15 януари – 31 март. Офертата е налична във всички дилъри на BMW Motorrad, само за индивидуални клиенти и не може да се комбинира с други промоции от същия период. За повече информация относно промоционалните условия и наличните модели, моля, свържи се с дилър на BMW Motorrad.

BMW F 900 GS Adventure

Твоят спътник за всяко приключение

Жаден ли си за преживявания? Твоят GS вече те очаква. Готов да изследва земното кълбо – климатични зони, надморска височина, хоризонти. С нашето туристическо ендуро можеш спокойно да потеглиш на пътешествие. Сам или със спътник – има достатъчно комфорт за всички. Ще изживееш #SpiritOfGS и ще знаеш със сигурност, че винаги можеш да разчиташ на твоя GS. Независимо дали става дума само за къс спринт или за истински маршрут: С неговия мощен двигател Paralleltwin си независим във всяка ситуация. 

Започни с твоя F 900 GS Adventure: Следващото приключение вече те очаква.

„ 

Coming home with stories to tell

 “

Най-съществените характеристики на F 900 GS Adventure

Този GS е твоят перфектен спътник за пътувания: Спокойно пътуване с максимална безопасност, динамика и комфорт. Тези съществени характеристики правят F 900 GS Adventure подходящ за дълги пътувания, а теб – готов за всички големи и малки начинания.

+ Прочети още
Регулируемо предно стъкло за далечни пътувания
Регулируемото предно стъкло за далечни пътувания на F 900 GS Adventure от BMW Motorrad
Предпазна алуминиева защита на дъното
Серийната алуминиева защита на дъното на F 900 GS Adventure от BMW Motorrad
Удобна комфортна седалка
Комфортната седалка на F 900 GS Adventure от BMW Motorrad
Повече безопасност с Dynamic ESA
F 900 GS Adventure от BMW Motorrad е с Dynamic ESA
Регулируема вилка
Регулируемата вилка на F 900 GS Adventure от BMW Motorrad
Динамична странична бленда с голям резервоар 23 l
Страничните бленди на F 900 GS Adventure от BMW Motorrad с голям резервоар 23 l
Подготовка за навигационен уред висока
Подготовката за навигационен уред на F 900 GS Adventure
Ярки допълнителни LED фарове
Допълнителният фар на F 900 GS Adventure от BMW Motorrad

Целеустремено в посока към свободата

Целеустремено в посока към свободата

Където и да искаш да отидеш, ConnectedRide Navigator е твоят спътник. С най-важната информация за превозното средство и трафика никога няма да се отклониш от пътя. Редовните актуализации на картите гарантират, че винаги ще достигаш целите си. Почти неразрушимия хардуер може да се справи практически с всичко. А с приложението BMW Motorrad Connected можеш да интегрираш и съдържанието на твоя смартфон.

+ Прочети още

Пакет Ride Pro

Пакет Ride Pro

Пакетът Ride Pro включва оборудване за продължителни пътувания с твоя GS. Интегрирай навигационната си система в подготовката за навигация, стартирай с Keyless Ride и поеми към целите си. Активирай електронното регулиране на скоростта по време на движение и достигай спокойно следващия етап към целта с постоянна скорост на движение. Допълнителният LED фар, Dynamik ESA, режимът на шофиране Pro и асистентът за скорости Pro осигуряват повече динамика, комфорт и сигурност. Стойката за алуминиевия куфар, веригата M Endurance и опорната стойка гарантират пригодността за дълги пътувания.

+ Прочети още

3 години спокойствие

Ride on & on & on. Даваме ви една допълнителна година. 

От този момент при покупката на мотоциклет получаваш още една година спокойствие допълнително към законово регламентираната гаранция. 

Научи повече

Впечатляваща мощност

77
kW (105 к.с.) при 8500 об./мин
93
Nm макс. въртящ момент при 6750 об./мин
895
ccm работен обем
23
обем на резервоара в l
Двуцилиндров четиритактов редови двигател

Изключителна ефективност при пътуване

Независимо дали в Тайланд или в Шварцвалд, през високи планински проходи или по равни магистрали: F 900 GS Adventure доставя винаги максимално удоволствие от карането. За всички, които искат да увеличат максимално ефективността си между спокойните участъци от маршрута, той осигурява много мощност на върха и много полезен въртящ момент в долния и горния диапазон на оборотите. Неговата съвременна концепция за емисиите осигурява точен и ефективен контрол на отработените газове.

+ Прочети още

Звукът на приключението

Достигане на върхови мощности без напрежение

Достигане на върхови мощности без напрежение

Мощният двигател Paralleltwin на F 900 GS Adventure доставя еднакво удоволствие както при продължителни, така и при кратки маршрути. Двуцилиндровият редови двигател осигурява много полезен въртящ момент в долния и горния диапазон на оборотите. С впечатляващата си крива на мощността F 900 GS Adventure достига върхова мощност от 77 kW (105 к.с.) при 8500 об./мин. Широкият диапазон на въртящия момент предлага до 93 Nm при 6750 об/мин.

+ Прочети още

Твоят път, твоят дизайн

Открий своя стил

Обичаш да откриваш нови неща – значи тук ще намериш, каквото търсиш. Избери от двата стила на 900 GS Adventure този, който най-добре подхожда на желанието ти за приключения.

Blackstorm metallic

Едно мощно цяло: F 900 GS Adventure с комфортна седалка с сиво-черно, облицовки на радиатора в цвят White aluminium и капак на резервоара в Blackstorm metallic.

Ride Pro

Динамично на път. Снабден с пакет Ride Pro, той има комфортна седалка в сиво-черно, облицовки на радиатора в White Aluminium matt с нов дизайн на лентата и капак на резервоара в цвят White Aluminium matt.

Функционалността среща радостта

Всичко е насочено към функционалността и удоволствието от карането. Независимо дали ще избереш мощен пакет в Blackstorm metallic или виртуоза с пакет Ride Pro и впечатляващ дизайн на лентата: ще изглеждаш ослепително при всяко пътуване. Динамичният GS Flyline се определя, наред с другото, и от иновативния пластмасов резервоар. По впечатляващите странични ленти с логото GS веднага си личи, че предпочиташ да караш отпред. Впечатляващите допълнителни LED фарове със светлинна икона ти сочат пътя.

+ Прочети още

Намери перфектното за теб оборудване

Ти най-добре знаеш какво ти е нужно за едно пътуване. Виж нашите предложения, вдъхнови се и оформи F 900 GS Adventure изцяло според твоите нужди.

Към персонализирането

Още повече #SpiritOfGS

spinner