* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Действителната конфигурация може леко да се различава по отношение на показаните изображения.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Действителната конфигурация може леко да се различава по отношение на показаните изображения.

BMW C 400 X.

Направи повече от твоя град.

В днешно време, да бъдеш мобилен в града, не означава само да достигнеш от точка А до точка Б. Никой не иска да пропусне нещо важно намирайки се на път, напротив - ние искаме да получим всичко, което ни предоставя градския живот, дори когато сме в движение. C 400 X ви дава тази възможност. Вие сте свързани в мрежата през цялото време? C 400 X също. Скутер със средни размери, който лесно се справя с предизвикателствата на движението в града. Просто вземете любимите си песни с вас на скутера и изживейте града с вашия собствен саундтрак. Или да правите планове с приятели през свързания си смартфон, без да слизате от скутера, докато пътувате удобно през метрополиса. С C 400 X вашият град и маршрути се превръщат в голямо открито пространство. Открито пространство, което можете да планирате за себе си, за да се забавлявате много.

Дизайнът на C 400 X

Избери своя стил.

Трябва ли вашият C 400 X да подчертава вашата личност? Просто избере цвят, който ви подхожда най-добре.

*/-->

Zenith син металик

Изчистени форми и спортен характер: направете ясна, динамична заявка с Zenith blue metallic.

*/-->

Alpine white

Цветният завършек в алпийско бяло, прави скутера да изглежда лек и компактен. Вдлъбнатата седалка с червен акцент придава спортен характер.

Маневрен, пъргав и с характер през града.

Както се вижда от дизайна, скутерът със среден размер C 400 X, е създаден за града - лек и маневрен. Загатнатата V-образна форма на предния панел, му придава динамичен и подвижен силует- силует, който подчертава, че C 400 X е изключително добър в тесни пространства и интензивен трафик. В допълнение, C 400 X разполага и със здравия и надежден дух на GS: вертикалните пропорции, предложението на предните калници, ясното графично отделяне на боядисаните детайли и големия асиметричен фар с пълно LED предно осветление и хоризонталната Y-образна дневна светлина са ясните характеристики за това. Компонентите на предният панел, обаче не само подчертават привлекателната му визия, но и ви защитават от вятър и лошо време. Неговата компактна задна страна също прави изявление и изпраща ясно послание до всички, които оставяте зад себе си: Ето колко лесно, бързо и без излишен стрес може да бъде придвижването в града.

+ Прочети още

Перфектно приспособен за градска среда.

Перфектно приспособен за градска среда.

BMW Motorrad Connectivity предлага истинска иновация в класа на скутерите със среден работен обем на двигателя Чрез тази фабрично монтирана система можеш да свържеш смартфона си директно към скутера. За първи път C 400 X може да бъде използван за свързване на вашият смартфон към TFT дисплея и да се контролира интуитивно чрез мултиконтролера. Търсите идеалната музика за каране през града? Няма проблем с фабричната опция "Свързаност"   Кой е най-бързият маршрут към любимия ви ресторант? Не може да бъде по-лесно да се придвижвате бързо и безопасно до вашата дестинация с иновативните стрелки за завои на дисплея. Докато карате, попитайте приятелите си къде са? В комбинация с комуникационна система BMW Motorrad, можете да осъществите достъп до списъка с контакти на вашия смартфон чрез мултиконтролера и да осъществявате или приемате повиквания, дори когато сте в движение.


Гледайте видеоклиповете "Как да", за да разберете как да използвате свързването.

+ Прочети още

Едноцилиндров редови двигател

25
kW (34 к.с.) при 7500 об/мин
204
тегло без товар в кг, зареден догоре с гориво/готов за път
775
мм височина на седалката (без товар)
3.5
Разход на 100 км по стандарт WMTC
Едноцилиндров двигател с вътрешно горене с водно охлаждане

Перфектно приспособен за градска среда.

Перфектно приспособен за градска среда.

Концепцията за двигателя на C 400 X е специално разработена за този среден по размер скутер и е адаптирана перфектно към нуждите на големия град, както и към вашите нужди. Високоефективният дизайн осигурява ниски обороти, високи скорости, ефективно изгаряне и минимално триене - или с други думи, ниска консумация и неограничено забавено забавление. Естествено, нивата на емисиите са в съответствие с Euro 4. Накратко: спонтанни маневри при каране, гъвкаво ускорение, динамично плъзгане - с C 400 X можете лесно да се справите със скоростта на града.

+ Прочети още

Ето колко удобна може да бъде градската мобилност.

Ето колко удобна може да бъде градската мобилност.

Стресът на пътуващите в градския трафик от сега нататък принадлежи към миналото. Опознайте града и неговите маршрути от съвсем нова гледна точка с C 400 X. Архитектурата на този скутер със среден размер, е създадена с идеята да осигури отлично придвижван е- без вибрации и с изключителна стабилност както по права, така и в завой. ABS и автоматичният контрол на стабилността (ASC) идват като стандартни за повече безопасност, дори при неблагоприятни пътни условия. Телефонът ви може да се зарежда в специално предназначеното за това отделение,така че не трябва да пропускате нищо по време на пътуването си и докато разглеждате града. Разгъващата се гъвкава кутия в стойката осигурява допълнително багажно място за каски, чанти и всичко друго, което градът може да предложи.

+ Прочети още

Основни акценти при C 400 X

Комфортно през града

Комфортно през града

Със своя дизайн, комфорт, бързина и системи за безопасност, C 400 X е идеално подготвен за предизвикателствата на градския трафик.  

+ Прочети още
Преглед на техническите характеристики.
 • Изискано осветление.
  Предните фарове блестят с пълна LED технология, като по този начин подчертават високите стандарти на BMW C 400 X. Хоризонталната Y-образна дневна светлина интерпретира по индивидуален начин предните фарове, познати от серията GS.

 • Напълно свързани по време на път.
  В сегмента на скутерите, C 400 X предлага нов свят, с иновации като специалната характеристика: BMW Motorrad Connectivity. 6,5-инчовият TFT цветен дисплей с висока разделителна способност улеснява използването на смартфон приложения като повикване, слушане на музика или навигация - дори и при каране.

 • Стабилност и безопасност.

  Независимо от неблагоприятните условия, контролът е поддържан благодарение на ASC. Автоматичният контрол на стабилността гарантира, че задното колело не е усукано, силата се предава ефективно на пътя и по този начин значително се повишава активната безопасност при каране.

 • Ефективно, мощно, оптимизирано потребление.
  Двигателят на C 400 X е идеално разработен за изискванията за движение в града: с работен обем от 350 кубични сантиметра. и мощност от 25 кВт (34 к.с.) при 7 500 об/мин, той е не само мощен, но и с нисък разход на гориво.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА C 400 X

Специално оборудване и аксесоари.

С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате C 400 X, за да отговори напълно на вашите индивидуални предпочитания на скутер.

Открийте повече

Аксесоари за C 400 X

Облекло от BMW Motorrad.

Облекло и оборудване, което е идеално за среден размер скутер - така че, вие да сте функционално оборудвани и модерно облечени.

Търсене на дилър
Може би се интересувате и от ...
Още модели за градска мобилност