* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW C 400 X

Изучавайте града завой след завой

Бъдете спонтанни. Открийте своя град отново. На път и въпреки това connected.  BMW C 400 X с новата функционалност Ride by Wire. Нещо повече от средство за придвижване. Движите се из града уверено, слушайки собствения си саундтрак. Това е възможно с опцията BMW Motorrad Connectivity. Вашият град, вашият начин на движение. Вие сте #PluggedToLife.

Динамичен дизайн

Изберете своя цветови вариант

C 400 X е със спортен характер. Той намира отражение и в различните цветови варианти. Привличащ вниманието или дискретен? Какъв цветови вариант ще изберете?

Style SportStyle Sport

Динамично, маневрено и с устрем на път: С лаковото покритие Black storm металик 2/Racing blue metallic matt.

Black storm металик 2

Основният цвят с подходяща седалка в черно и сиво е уверен и динамичен.

Granite grey metallic

Изчистена елегантност: Лаковото покритие в Granite grey metallic подчертава спортната форма.

Маневрен и с характер

Маневрен и с характер

Дизайнът го подчертава: C 400 X е динамичен. Тесни улици, натоварено движение? Загатната V-образна форма на обшивките внася динамика и движение във всяка линия. Скутерът ви се движи с лекота и пъргавина. Надеждните му GS гени не могат да бъдат пропуснати: изчистени пропорции, изострен преден калник, големи асиметрични фарове с изцяло LED технология и допълнително налична, хоризонтална LED дневна светлина във формата на Y.

+ Прочети още

Най-съществени характеристики

Оптимизиран ASC
Това са ауспухът и спирачната система на C 400 X.
Спортен ветрозащитен щит
Това е ветрозащитният щит на C 400 X.
Едноцилиндров двигател с вътрешно горене
Това е едноцилиндровият двигател с вътрешно горене на C 400 X.
LED фарове с дневни светлини
Това е предницата на C 400 X с изцяло LED фарове.
USB зарядна букса в отделението за съхранение
Това е USB зарядна букса в отделението за съхранение на C 400 X.
BMW Motorrad Connectivity с мултиконтролер
Това е TFT дисплеят с BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire.
Това е лостът за газта на C 400 X.
Flexcase с подобрено осветление
Това е отвореното отделение за съхранение Flexcase на C 400 X.

На път без напрежение

Пътуване в града, изпълнено със стрес? Не и за вас. Със C 400 X ще откриете града по нов начин. Скутерът се движи стабилно и без вибрации – както по правите отсечки, така и в завоите. Мокра настилка? Оптимизираният ASC осигурява достатъчно сцепление и сигурна трасмисия. След работа се срещате с приятели? Разгъваемият в спряло положение Flexcase ви предоставя допълнително място за багаж.  Приберете каската и ръкавиците без усилие. Спонтанно поемате отново на път? Просто се качете. С опцията Keyless Ride ключът не излиза от джоба ви.

+ Прочети още

На път, но винаги в мрежата

Вашият смартфон, вашият C 400 X и вие.  Допълнителната функция BMW Motorroad Connectivity ви превръща в едно цяло. Подходяща музика за пътуване из града? Искате да разберете къде са приятелите ви, докато пътувате? Най-близкият маршрут до мястото на срещата? Изберете и дайте газ. С мултиконтролера избирате интуитивно всяка една функция. Вие сте на път и въпреки това #PluggedToLife.

+ Прочети още

3 години гаранция

Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

Пъргаво задвижване

25
kW (34 PS) при 7500 об./мин
206
kg собствено тегло в готовност за движение, напълно зареден
775
mm височина на седалката при собствено тегло
3.5
литра разход на 100 km съгласно WMTC
Едноцилиндров двигател с вътрешно горене и водно охлаждане

Създаден за града

Спонтанни маневри. Пъргавост при кръстовища. Динамично пътуване. Едноцилиндровият двигател с вътрешно горене на C 400 X е създаден за града. С новата функция E-Gas – Ride by Wire – той реагира уверено във всеки един момент. Дори и при ниски скорости подаването на газ е плавно. Светофарът светва в зелено, пътуването продължава. Удоволствие от пътуването без напрежение и с нисък разход на гориво – двигателят отговаря на изискванията на новия стандарт Euro 5.

+ Прочети още

Удоволствие от пътуването безкрай – дори и със свидетелство за правоуправление А2

Ако имате свидетелство за правоуправление с категория А2, можете да управлявате този модел. Цялата информация за това е на разположение при партньорите на BMW Motorrad.

Това сте вие

Оборудван за вас

Оборудван за вас

Сега всичко зависи от вас: Оформете C 400 X според предпочитанията си с богатото допълнително оборудване и оригиналните специални аксесоари от BMW Motorrad.  Създадохме нашето предложение за вас – вдъхновете се от него.

+ Прочети още

Невероятно много място – Black Collection

Невероятно много място – Black Collection

Всичко, от което се нуждаеш: новите чанти от нашата Black Collection ти осигуряват място за това.  Те са непромокаеми, разгъват се и се сгъват за лесно съхраняване.  Допълнително предимство: Новите чанти могат да бъдат монтирани на различни модели на BMW Motorrad.

+ Прочети още

Още повече #PluggedToLife

spinner