* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW C 400 X.

Направи повече от твоя град.

В днешно време, да бъдеш мобилен в града, не означава само да достигнеш от точка А до точка Б. Никой не иска да пропусне нещо важно намирайки се на път, напротив - ние искаме да получим всичко, което ни предоставя градския живот, дори когато сме в движение. C 400 X ви дава тази възможност. Вие сте свързани в мрежата през цялото време? C 400 X също. Скутер със средни размери, който лесно се справя с предизвикателствата на движението в града. Просто вземете любимите си песни с вас на скутера и изживейте града с вашия собствен саундтрак. Или да правите планове с приятели през свързания си смартфон, без да слизате от скутера, докато пътувате удобно през метрополиса. С C 400 X вашият град и маршрути се превръщат в голямо открито пространство. Открито пространство, което можете да планирате за себе си, за да се забавлявате много.

Дизайнът на C 400 X

Избери своя стил.

Трябва ли вашият C 400 X да подчертава вашата личност? Просто избере цвят, който ви подхожда най-добре.

Zenith син металик

Изчистени форми и спортен характер: направете ясна, динамична заявка с Zenith blue metallic.

Alpine white

Цветният завършек в алпийско бяло, прави скутера да изглежда лек и компактен. Вдлъбнатата седалка с червен акцент придава спортен характер.

Маневрен, пъргав и с характер през града.

Както се вижда от дизайна, скутерът със среден размер C 400 X, е създаден за града - лек и маневрен. Загатнатата V-образна форма на предния панел, му придава динамичен и подвижен силует- силует, който подчертава, че C 400 X е изключително добър в тесни пространства и интензивен трафик. В допълнение, C 400 X разполага и със здравия и надежден дух на GS: вертикалните пропорции, предложението на предните калници, ясното графично отделяне на боядисаните детайли и големия асиметричен фар с пълно LED предно осветление и хоризонталната Y-образна дневна светлина са ясните характеристики за това. Компонентите на предният панел, обаче не само подчертават привлекателната му визия, но и ви защитават от вятър и лошо време. Неговата компактна задна страна също прави изявление и изпраща ясно послание до всички, които оставяте зад себе си: Ето колко лесно, бързо и без излишен стрес може да бъде придвижването в града.

+ Прочети още

Перфектно приспособен за градска среда.

Перфектно приспособен за градска среда.

BMW Motorrad Connectivity предлага истинска иновация в класа на скутерите със среден работен обем на двигателя Чрез тази фабрично монтирана система можеш да свържеш смартфона си директно към скутера. За първи път C 400 X може да бъде използван за свързване на вашият смартфон към TFT дисплея и да се контролира интуитивно чрез мултиконтролера. Търсите идеалната музика за каране през града? Няма проблем с фабричната опция "Свързаност"   Кой е най-бързият маршрут към любимия ви ресторант? Не може да бъде по-лесно да се придвижвате бързо и безопасно до вашата дестинация с иновативните стрелки за завои на дисплея. Докато карате, попитайте приятелите си къде са? В комбинация с комуникационна система BMW Motorrad, можете да осъществите достъп до списъка с контакти на вашия смартфон чрез мултиконтролера и да осъществявате или приемате повиквания, дори когато сте в движение.


Гледайте видеоклиповете "Как да", за да разберете как да използвате свързването.

+ Прочети още

Едноцилиндров редови двигател

25
kW (34 к.с.) при 7500 об/мин
204
тегло без товар в кг, зареден догоре с гориво/готов за път
775
мм височина на седалката (без товар)
3.5
Разход на 100 км по стандарт WMTC
Едноцилиндров двигател с вътрешно горене с водно охлаждане

Перфектно приспособен за градска среда.

Перфектно приспособен за градска среда.

Концепцията за двигателя на C 400 X е специално разработена за този среден по размер скутер и е адаптирана перфектно към нуждите на големия град, както и към вашите нужди. Високоефективният дизайн осигурява ниски обороти, високи скорости, ефективно изгаряне и минимално триене - или с други думи, ниска консумация и неограничено забавено забавление. Естествено, нивата на емисиите са в съответствие с Euro 4. Накратко: спонтанни маневри при каране, гъвкаво ускорение, динамично плъзгане - с C 400 X можете лесно да се справите със скоростта на града.

+ Прочети още

Ето колко удобна може да бъде градската мобилност.

Ето колко удобна може да бъде градската мобилност.

Стресът на пътуващите в градския трафик от сега нататък принадлежи към миналото. Опознайте града и неговите маршрути от съвсем нова гледна точка с C 400 X. Архитектурата на този скутер със среден размер, е създадена с идеята да осигури отлично придвижван е- без вибрации и с изключителна стабилност както по права, така и в завой. ABS и автоматичният контрол на стабилността (ASC) идват като стандартни за повече безопасност, дори при неблагоприятни пътни условия. Телефонът ви може да се зарежда в специално предназначеното за това отделение,така че не трябва да пропускате нищо по време на пътуването си и докато разглеждате града. Разгъващата се гъвкава кутия в стойката осигурява допълнително багажно място за каски, чанти и всичко друго, което градът може да предложи.

+ Прочети още

Основни акценти при C 400 X

Ветрозащитно стъкло.
C 650 GT Предница
Безключово запалване (опция).
C 400 X Безключово запалване
Свързаност (опция).
C 400 X Свързаност
Двигател
C 400 X Двигател
Изцяло LED предни светлини.
C 400 X LED
Калъф за зареждане на смартфон.
C 400 X станция за зареждане
ASC.
C 400 X ASC
Flexcase.
C 400 X Flexcase

Комфортно през града

Комфортно през града

Със своя дизайн, комфорт, бързина и системи за безопасност, C 400 X е идеално подготвен за предизвикателствата на градския трафик.  

+ Прочети още

Преглед на техническите характеристики.

Изцяло LED предни светлини

Изискано осветление.
Предните фарове блестят с пълна LED технология, като по този начин подчертават високите стандарти на BMW C 400 X. Хоризонталната Y-образна дневна светлина интерпретира по индивидуален начин предните фарове, познати от серията GS.

Свързаност

Напълно свързани по време на път.
В сегмента на скутерите, C 400 X предлага нов свят, с иновации като специалната характеристика: BMW Motorrad Connectivity. 6,5-инчовият TFT цветен дисплей с висока разделителна способност улеснява използването на смартфон приложения като повикване, слушане на музика или навигация - дори и при каране.

ASC

Стабилност и безопасност.

Независимо от неблагоприятните условия, контролът е поддържан благодарение на ASC. Автоматичният контрол на стабилността гарантира, че задното колело не е усукано, силата се предава ефективно на пътя и по този начин значително се повишава активната безопасност при каране.

Двигател

Ефективно, мощно, оптимизирано потребление.
Двигателят на C 400 X е идеално разработен за изискванията за движение в града: с работен обем от 350 кубични сантиметра. и мощност от 25 кВт (34 к.с.) при 7 500 об/мин, той е не само мощен, но и с нисък разход на гориво.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА C 400 X

Повече индивидуалност

Специално оборудване и аксесоари.

С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате C 400 X, за да отговори напълно на вашите индивидуални предпочитания на скутер.

Открийте повече

Аксесоари за C 400 X

Скутер със среден размер - чувство, което да облечем

Облекло от BMW Motorrad.

Облекло и оборудване, което е идеално за среден размер скутер - така че, вие да сте функционално оборудвани и модерно облечени.

Търсене на дилър

Може би се интересувате и от ...

Още модели за градска мобилност

spinner