Пътуващият из града

Динамичен, маневрен, с характер

Искате да се движите пъргаво из града? C 400 X Sport е правилният избор. Поставете всичко, от което се нуждаете за деня, в надеждния малък заден калъф от нашата Black Collection. LED дневните светлини и допълнителни фарове осигуряват добра видимост в градското движение. Слушайте музика и телефонирайте, докато сте на път, или стигайте бързо до целта с помощта на навигацията: Connectivity ви свързва.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Keyless Ride

С Keyless Ride ключът за превозното средство от този момент нататък остава в джоба. Това е така, тъй като системата за достъп без ключ е изключително удобна и позволява на водача да стартира машината си лесно с натискане на бутона. По този начин можете да отключвате също така и ключалката на волана и капака на резервоара. В сила е девизът: Просто седнете и поемете на път!

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity предлага на 6,5-инчов TFT дисплей иновативни функции за навигиране, телефониране и слушане на музика от скутера. Управлението се извършва от мултиконтролера, така че ръцете ви да бъдат на кормилото.

LED дневни светлини

LED дневните светлини с характерен дизайн осигуряват повече безопасност на пътя. В допълнение на удобната автоматична функция можете да активирате дневната светлина и ръчно.

Стойка за багажник

Стабилната стойка за багажа в съответния дизайн дава възможност за надеждно закрепване на топ касата или други по-големи единици багаж.

Задън калъф от Black Collection, малък

Задният калъф със своя обем от 35 – 42 литра предлага интересни детайли, като например непромокаема, подвижна вътрешна торба и ремъчно закрепване.

Предпазител на обшивката отпред

Предпазителят на обшивката от електрополирана неръждаема стомана предпазва от увреждания по лакираните части, без да ограничава свободата при наклон.

Допълнителни LED фарове

При мъгла, сняг или дъжд да виждате и да ви виждат по-добре: Допълнителните LED фарове предлагат повишена безопасност при условия на пътя с влошена видимост.

Ниска седалка

По-ниската с 15 mm седалка улеснява качването и слизането и подобрява контакта със земята.

Оформете своя собствен C 400 X

От лаковото покритие до оборудването: създайте в конфигуратора своя собствен скутер.

Към конфигуратора
spinner