* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

НОВОТО BMW S 1000 XR.

КИЛОМЕТРИТЕ И ЗАВОИТЕ ТЕ ПРЕДИЗВИКВАТ.

Спри с компромисите, искай всичко. Както от себе си, така и от твоята машината. Винаги се стреми към състезателната линия, изписвай я все по-добре, подобрявай карането си с всеки следващ километър. Новото BMW S 1000 XR също е машина, която не прави компромиси. Тя комбинира атлетичен характер със способности за безусилно преодоляване на стотици километри. Спортните гени идват от RR, докато изправената и отпусната позиция на каране, ти позволяват да не спираш, да продължаваш да изпитваш удоволствие с всеки следващ километър. Писта?Новoто BMW S 1000 XR се чувства, като у дома си. А ти?

#NeverStopChallenging

Състезателна линия, която присъства дори в дизайна.

Аеродинамичните елементи в предницата и светлините, са дефинирани, чрез остри линии. Заедно със самия дизайн на фаровете, те определят агресивното излъчване на мотоциклета. Късата опашка не е направена случайно – тя недвусмислено напомня на спортен байк.

Хищната муцуна, високата странична линия и удобно позиционираното кормило, загатват, че тази машина е жадна за километри. Километри, които се преодоляват с наслада, без значение от техния брой, благодарение на ергономията и подобрената защита от вятъра. Регулиращото се по височина предно стъкло означава, че можеш да се фокусираш върху пътя или километража, без струята да поклаща главата ти.

+ Прочети още

Експресивни цветове.

Цветовите комбинации на S 1000 XR подчертават подплатеното самочувствие на машината. Те подсилват спортното излъчване и акцентират на различни детайли.

  Triple Black

  Без компромиси, без отстъпки, без обсъждане: S 1000 XR Triple Black с лаково покритие Black storm металик 2 въплъщава страстта към атака.

  Racing red uni 2

  Тази комбинация не познава покой: В завоя е важен всеки милиметър, а в края на деня – всеки километър. Удоволствие от карането в най-чист вид.

  Lightwhite uni/M Motorsport

  Цветова комбинация, която е едновременно обещание и задължение. Тук гените на S 1000 XR намират най-добър израз – от пистата направо на пътя. Ексклузивно в пакет М.

  3 години гаранция.

  Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

  Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

  ЧЕТИРИЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ.

  228
  масата на мотора по DIN, с M олекотен акумулатор и пакети Touring и Dynamic
  114
  Нм максимален въртящ момент при 9250 об/мин
  165
  к.с. мощност при 11 000 об/мин
  999
  куб. см работен обем

  Крива, към която се пристрастяваш – тази на въртящия момент.

  Крива, към която се пристрастяваш – тази на въртящия момент.

  Двигателят на S 1000 XR е базиран на агрегата на RR, но е оптимизиран за специфичните нужди на XR. Нов е разпределителния вал, с цел постигане на по-висок въртящ момент при средни обороти, както и по-широк използваем диапазон. За целта допринася и променената всмукателна система, а по-дългите високи предавки, правят работата на машината по-гладка.

  + Прочети още

  По-ниска маса, повече динамика.

  По-ниска маса, повече динамика.

  Динамиката не е само въпрос на мощност, но и на ниска маса. Дори и напълно оборудван, S 1000 XR е с цели 10 кг по-лек от своя предшественик. В най-леката си конфигурация той тежи едва 223 кг. Няма да ти липсва нито един грам – напротив, ще усещаш всеки един заради несравнимата директност и динамика на байка. Както и под формата на по-добро ускорение, по-лесна смяна на посоката и по-лесно маневриране.

  + Прочети още

  ЧУЙ ЗВУКА НА S 1000 XR.

  S 1000 XR В ДЕТАЙЛИ

  Двигател и динамика.
  We see a close-up of the engine.
  Dynamic ESA Pro.
  We see an image of the Dynamic ESA.
  Внушителен дизайн на предницата и фарове Pro.
  We see the dynamic front design including Pro headlight.
  Широка гама аксесоари, включително карбонова защита за двигателя.
  We see an item from the accessory range, focus on the Carbon engine guard.
  Оптимизирана маса.
  We see the S 1000 XR in a three-quarter front view.
  Цветен TFT дисплей с BMW Motorrad Connectivity.
  We see the 6.5” TFT display.
  Система за багаж: странични и централен куфар.
  We see the baggage system and top case.
  Хитри решения за вещи.
  We see the toll pass compartment.

  Бърза помощ, където и да си.

  Бърза помощ, където и да си.

  Интелигентната система за спешни обаждания (ECALL) е разработена от BMW Motorrad и е в състояние да осъществи автоматична връзка с аварийните служби, в случай на инцидент. Тя споделя и местоположението на мотоциклета, което е от ключова важност за бързината на реакцията. ECALL позволява и ръчно задействане, чрез бутон под капаче при дясната ръкохватка.

  + Прочети още

  ЕИКИРОВКАТА ЗА ТВОЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

  ДРУГИ МОДЕЛИ

  spinner