BMW S 1000 XR

Пълна мощност – пълна издръжливост

BMW S 1000 XR е най-добрата симбиоза между възможности за изминаване на дълги разстояния и High Performance Sportbike. Можете да преследвате завоите до насита – само вие решавате кога да приключи пътуването. Усъвършенстван в ключови области, сега той постига максимална мощност от 170 к.с. и ви предлага повече комфорт благодарение на широките си възможности за настройка. С S 1000 XR можете да изпитате спортно и превъзходно удоволствие от карането, дори на по-дълги разстояния. И така, какво чакате? Удовлетворете глада си за адреналин и покажете на всички с какво разполагате: #NeverStopChallenging.

Long Distance Performance

Пътят е вашата цел

За повече комфорт, дори при по-дълги пътувания: оптимизираната геометрия на седалката осигурява повече свобода на движенията по време на пътуване благодарение на увеличената дължина и ширина на седалката. Седалката се предлага в три височини и визуално е истинска атракция за окото. Задницата също блести с нов, по-свеж вид благодарение на познатите от моторните спортове отвори за засмукване на въздух.

+ Прочети още

Гъвкавост и изключителност

Гъвкавост и изключителност

Използваните за първи път M карбонови джанти, които се предлагат като част от пакета M, както и като допълнително оборудване, осигуряват особено добра управляемост на машината чрез намаляване на въртящите натоварвания. Те са одобрени за двама души с багаж и са истинска атракция за окото благодарение на серийните стикери на джантите.

+ Прочети още
227
DIN собствено тегло в kg, включително акумулатор M Lightweight, Пакет за туринг и Динамичен пакет
114
Nm макс. въртящ момент при 9250 об./мин
114
Мощност kW/170 к.с. при 11 000 об./мин
999
ccm работен обем
Четирицилиндров редови двигател

Повече мощност за по-дълги разстояния

Благодарение на различни оптимизации, мощността на новия S 1000 XR е увеличена с 5 к.с. В резултат на това максималната му мощност вече е 170 к.с. Четирицилиндровият редови двигател продължава да впечатлява като превъзходен източник на енергия за спортни пътувания на дълги разстояния. Освен това мотоциклетът вече отговаря на най-новия стандарт за емисии EU5+. Софтуерът на асистента за скорости Pro е разширен с различни функции и по този начин позволява, наред с другото, подобрено потискане на промяната на натоварването при смяна на предавките.

+ Прочети още

Ето как звучи S 1000 XR

Основни характеристики на S 1000 XR

Три цвята, едно послание

С вариантите за боя при S 1000 XR правите ясна визуална демонстрация. Дефинирани и прецизни, цветовете подчертават характера на машината до последния детайл.

Blackstorm metallic 2

Завладявайте пътищата: тъмното лаково покритие Blackstorm metallic 2 подчертава динамичния външен вид на S 1000 XR и оставя трайно впечатление.

Gravityblue metallic

Вълнуващ и изпълнен с енергия, S 1000 XR в неповторимия Gravityblue metallic приема всяко ново предизвикателство.

Lightwhite uni / M Motorsport

Цветова комбинация, която е едновременно обещание и задължение. Тук гените на S 1000 XR намират най-добър израз – от пистата направо на пътя. Ексклузивно в пакет М.

Поразителен външен вид

Поразителен външен вид

Не само в техническо, но и във визуално отношение  тук много неща са променени: Смукателната уредба на S 1000 XR блести с нов дизайн, а фарът за първи път е боядисан в съответния цвят на мотоциклета. Новата цветова схема и ексклузивните ленти подчертават впечатляващия външен вид на мотоциклета. Предната странична облицовка също е оптимизирана с черни текстури.

+ Прочети още
Поразителен дизайн на предницата
Забележителната предница на S 1000 XR
Широка гама от аксесоари
Широка гама от аксесоари
Пакет за туринг
Пакет за туринг
Dynamic ESA Pro
Dynamic ESA Pro
TFT с Connectivity
TFT с Connectivity
Оптимизирано тегло
Оптимизирано тегло
Пакет M
Пакет M
Двигател и мощност
Двигателят на S 1000 XR

Безгрижни на пътя

Благодарение на нашите пакети INCLUSIVE, вие може да се концентрирате изцяло върху удоволствието от шофирането и през следващите години – защото ние удължаваме вашата гаранция.

 

Научете повече

Пакет за туринг

Пакетът за туринг съдържа оптималното оборудване за по-дълги пътувания. Пакетът включва рамка за багаж, опорна стойка, подготовка за навигационен уред, защита за ръцете, RDC и отопляеми ръкохватки.

Динамичен пакет

Динамичният пакет подчертава спортния характер на S 1000 XR и осигурява допълнителна ефективност и комфорт. Пакетът включва Dynamic ESA Pro, асистент за скорости Pro и темпомат.

Пакет M

Пакетът M обостря контраста в спортния профил на S 1000 XR. Ексклузивното лаково покритие Lightwhite uni / M Motorsport е включено само в този пакет и осигурява впечатляващ външен вид. Пакетът включва: М спортна седалка за оптимална опора по време на гонитбата със завоите, акумулатор М Lightweight, М стоманени джанти или по желание оптимизираните по отношение на теглото М карбонови джанти, верига М Endurance, GPS Laptrigger M, спортни шумозаглушители, тониран ветрозащитен щит Sport и забележителната черна капачка на резервоара за гориво.

Пакет M Carbon

Висококачественият карбонов пакет подсилва външния вид на мотоциклета и го превръща в супермотор. Пакетът включва: карбонови странични панели M Carbon отдясно и отляво, карбонови калници M Carbon за предното колело, карбонов капак M Carbon и ключалка за запалването.

Пакет фрезовани части

M пакетът фрезовани части подчертава спортния характер на машината с висококачествени компоненти и ексклузивната М марка. Пакетът включва М система за опора за краката, М стъпенки за водача и сгъваеми лостове за спирачката и за съединителя.

Персонализиране

S 1000 XR ви предлага един чисто спортен дух и ефективност на дълги разстояния. С богатата си гама от допълнително оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате S 1000 XR прецизно към личните си предпочитания.

Към персонализирането

Други теми

spinner