2023 R 12 nineT

Очаквайте скоро

BMW R 12 nineT

Легендите живеят по-дълго

R nineT? Ще го почувствате още при първото качване: Нещо е различно. Готови сте да разтърсите улиците повече от всякога. Готови ли сте за персонализиране? Абсолютно. Боксерният двигател звучи като винаги: Настръхваш още от първата секунда. Ретро характерът е подчертан още по-ясно от двете страни. Към това са прибавени и емблематични акценти на дизайна – всичко в този Roadster с ретро дизайн е със заоблени форми. We proudly present: die R 12 nineT.

Предусещате радостта? През есента на 2023 г. ще научите всичко за R 12 nineT.

Повече ретро, повече персонализиране, повече себе си.

Емблематичният боксерен двигател се интегрира още по-плавно в машината. Той предава наситения си звук през познатата двупоточна изпускателна система на отработените газове. Заоблените контролни прибори и класическият фар подчертават ретро характера му. R 12 nineT е истински #SoulFuel. Модулна конструкция: идеална за персонализиране. А с новото оборудване Option 719 можете да превърнете мечтите си в реалност.

+ Прочети още

Този имейл пише история

Този имейл пише история

Желаете да научите повече за R 12 nineT? Интересувате се кога ще бъде наличен при Вашия търговец? Тогава можете да получавате бюлетина за Roadster с ретро дизайн по електронната си поща: Абонирайте се за бюлетина и бъдете в крак с новостите. Тази история тепърва започва. Останете в очакване на това, което предстои!

+ Прочети още

Останете верни на себе си, но никога не оставайте на едно място. Този мотоциклет показва как може да изглежда една успешна еволюция.

 “

Още от Heritage

spinner