All motorcycles are supplied only with equipment required by law (e.g. reflectors as per Euro 4 standard). Illustrations on this website may differ from this.

BMW R 12 nineT

Нека пътят е вашата сцена

Изпълнение на R 12 nineT. С този сензационен роудстър ще сте в светлината на прожекторите. Характерът му: приветлив. Дизайн: изразителен. При неговата разработка не е оставен нито един винт. С революционната си концепция на рамката този мотоциклет е наистина готов за персонализиране. Затова не се колебайте да направите нещо още по-добро – направете го свое олицетворение. R 12 nineT ви приканва да декларирате своето лично присъствие на улицата. Отбележете #Soulfuel по свой собствен начин.

Пътят ви принадлежи

Master of style

Където и да отиде, R 12 nineT веднага заема централното място. Златистата обърната вилка, многобройните алуминиеви части, двата кръгли инструмента – всеки детайл допринася за незабравимото му представяне.

Blackstorm metallic

Калник на предното колело, капак на въздушната кутия, седалка: Черният цвят прозира навсякъде и придава на R 12 nineT особено привлекателен външен вид. Резервоарът в черно с отчетливо алуминиева визия задава вълнуващ акцент.

San Remo Green metallic

Цветът San Remo Green metallic подчертава носталгичния вид на R 12 nineT и му придава изтънчен характер. Елементите в отчетлива алуминиева оптика създават вълнуващи контрасти.

Option 719 „Алуминий“

Създава идеалната обстановка: Резервоарът и капакът са изработени от шлифован алуминий и са с безцветен лак. Червената рамка съвпада с червените ленти на капака на въздушната кутия. Фрезованите алуминиеви части на Option 719 подчертават впечатляващия външен вид.

Той не следва тенденциите. Той ги създава.

R 12 nineT не преследва модели за подражание, той самият е стилен модел за подражание. Благодарение на автентичния си вид с неповторимата линия на роудстъра, незабавно се разпознава дори и отдалеч. Отблизо ще разпознаете такива емблематични детайли, като напр. кръглите инструменти, хромирания колектор, алуминиевия резервоар или изразителните двуцветни безкамерни колела. Просто се качете и превърнете пътя във ваша сцена. Пътуването ви е съпроводено с неповторимия звук на двупоточната изпускателна система за отработени газове.

+ Прочети още

Той остава верен на себе си, но никога не стои на едно място. Този мотоциклет показва как може да изглежда една успешна еволюция.

 “

Едгар Хайнрих

Ръководител на дизайнерския екип на BMW Motorrad

Видими акценти: Алуминиеви повърхности
R 12 nineT от BMW Motorrad завладява с очарователните си повърхности от шлифован алуминий
Елегантен външен вид: черните колела със спици
Опционалните черни колела със спици придават на R 12 nineT от BMW Motorrad един изтънчен външен вид
Емблематичното задвижване: Боксерен двигател
Емблематичният боксерен двигател на R 12 nineT от BMW Motorrad
Крайният шумозаглушител: той определя тона
Двупоточният краен шумозаглушител на R 12 nineT от BMW Motorrad
Непринудено на пътя с пакета за комфорт
Опционалният пакет за комфорт с асистент за скоростите Pro на R 12 nineT от BMW Motorrad
Модерно оборудване: с Digital Display
Опционалният Digital Display на R 12 nineT от BMW Motorrad
Обърната вилка: ще ви омагьоса
Регулируемата обърната вилка на R nineT от BMW Motorrad
Интелигентност: ConnectedRide Control
ConnectedRide Control и държач за смартфона на R 12 nineT от BMW Motorrad

Направете нещо по свой вкус

Направете нещо по свой вкус

Като стандарт: максимална свобода на проектиране. Предназначеният за персонализиране гръбнак с класическа решетъчна тръбна рама, плосък койловър и напълно преработена периферия на двигателя служи като основа за страхотна визия. Концепцията за модулност е създадена за индивидуалисти като вас самите. Изкарайте идеите си на улицата.

+ Прочети още

Неповторимо изживяване при каране – в цифри

109
к.с. (80 kW)
220
kg собствено тегло в готовност за движение, напълно зареден
16
литра обем на резервоара
795
mm височина на седалката в серийно производство
Двуцилиндров четиритактов боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

Boxer forever!

Много неща ще се променят, но боксерът ще пребъде – и ще се представя както винаги: Ще ви побият тръпки на секундата. Неповторимият му такт вълнува феновете от десетилетия. С трите режима на каране дозирате емоциите си в зависимост от ситуацията и настроението си. RAIN означава ограничена реакция на педала на газта и ранен контрол на сцеплението. ROAD е оптимизиран за всеки ден и за спокойни пътувания в провинцията. С DYNAMIC можете да използвате пълния потенциал на боксера и да увеличите удоволствието от шофирането до максимум. Динамичният контрол на въртящия момент на двигателя винаги осигурява максимална стабилност при каране.

+ Прочети още

Всяко начало е лесно – вариантът на R 12 nineT за водачи с категория А2

R 12 nineT се предлага и в съвместима с категория A2 версия с мощност 35 kW (48 к.с.). Ето това е машината, която е до вас, ако сте на път с вашата шофьорска книжка за категория А2. За да можете още от самото начало да се наслаждавате на интуитивното управление на R 12 nineT. Повече информация ще намерите тук.

Готови ли сте да покорявате пътищата

Пространство за вашите преживявания

Пространство за вашите преживявания

Едновременно спокоен и динамичен: За това ще се погрижат типичната за роудстърите ергономичност и оборудване, като напр. ABS Pro и DTC. Класическата форма на резервоара и компактните пропорции обуславят пъргава позиция при каране, а променените кормило и позиция на опората за краката допринасят за динамичната ергономичност при каране. На разделената седалка можете да се наслаждавате на пътуването и като двойка, докато опционалният едноместен вариант ви позволява да пътувате комфортно и сами.

+ Прочети още

Комфорт без компромиси

Комфорт без компромиси

Имате високи изисквания? Този роудстър ще ви предостави всичко необходимо. Благодарение на Keyless Ride просто се качвате и потегляте. С опционалната система ConnectedRide Control може да поставите смартфона си в държача за мобилни телефони, да го свържете с мотоциклета и лесно да намерите всеки маршрут. Опционалният пакет за комфорт прави пътуването ви още по-приятно с асистента за скоростите Pro и отопляемите ръкохватки.

+ Прочети още

3 години гаранция

Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

Още за #Soulfuel

spinner