The 80s Superbike

Възраждане на една епоха

80-те години, времето на супербайковете. Музиката, модата и отношението към живота са незабравими. С тези характеристики R 12 nineT пренася любимото на мнозина десетилетие в настоящето. За външния вид на вашия супербайк – типичната обшивка на кокпита и определящите стила детайли, като черния капак на цилиндровата глава Option 719 и ръчния лост Option 719, късия черен краен компонент на задницата, включително стойка за регистрационния номер, черната система за опора на краката Option 719, както и титаниевият краен шумозаглушител Akrapovič.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Пакет за комфорт

Пакетът за комфорт прави вашите пътувания много по-удобни с отопляемите ръкохватки и темпомата. Освен това асистентът за скорости Pro превключва предавките, без да се задейства лостът на съединителя. Hill Start Control Pro улеснява потеглянето по наклон.

Едноместен вариант

Едноместният вариант поставя спортен акцент в класическата визия, като задният капак е монтиран на мястото на седалката за спътника. Облегалката осигурява повече комфорт и завършва стилно сполучливия ретро дизайн.

Обшивка на кокпита

Лакираната в Blackstorm metallic обшивка на кокпита допълва ретро външния вид на машината и намалява натиска на вятъра. Ветрозащитният щит е прикрепен към кормилото и има устойчиво на надраскване покритие от прозрачна пластмаса.

Краен компонент на задницата със стойка за регистрационния номер

Черният краен компонент на задницата измества стойка за регистрационния номер надолу зад колелото. Резултатът е къса и спортна задна част. Стойката за регистрационния номер, прикрепена към мястото на предаването на задния мост, е изработена от черен анодизиран алуминий. Компонентите са с цвета на мотоциклета и следователно не е необходимо да бъдат регистрирани.

Краен шумозаглушител от титан

Най-висока класа в перфекционизма: Висококачественият титаниев краен шумозаглушител с карбонов накрайник осигурява гърлен звук и спортен външен вид. Също така разработеният с Akrapovič спортен шумозаглушител е оптимизиран на тегло спрямо серийния.

Части Option 719

Ръчен лост Option 719 Shadow II в черно

Регулируемите ръчни лостове от ексклузивното оборудване Option 719 Shadow са фрезовани от анодирана в черно алуминиева сплав. Широчината на захвата може да се регулира в пет стъпки и да се адаптира към индивидуалните нужди. Висококачествените фрезовани части с брандирането Option 719 придават допълнителна изисканост на мотоциклета.

Система за опора на краката Option 719 Shadow в черно

Системата на опората за крака на водача от ексклузивното оборудване Option 719 Shadow в черно прави визията и същността на мотоциклета по-фини. Висококачествените фрезовани части допълнително подчертават спортния вид на мотоциклета и качеството на материалите.

Капак на цилиндровата глава Option 719 Shadow в черно

Капаците на цилиндровата глава Option 719 Shadow в черно вдъхновяват с висококачествени повърхности и индивидуален външен вид. В допълнение към капаците на цилиндровата глава, изработени от магнезий, комплектът включва и надфрезовани капаци на запалителните бобини, изработени от черен анодизиран алуминий с лазерно изрязан надпис и анодизирана винтова пробка за пълнене на масло.

Classic Urban Lifestyler

За изпълнение и система за отработените газове

Това оборудване прави вашия R 12 nineT готов за ежедневието, независимо дали сте в града или в провинцията. В раницата за резервоара от колекцията Soulfuel може да вземете със себе си това, което ви е необходимо в градския трафик или за кратки пътувания. За по-дълги обиколки можете да използвате страничните чанти от колекцията Soulfuel. С ConnectedRide Navigator винаги сте „окомплектовани“ за планираните пътувания. И накрая, но не на последно място, защитата на капака на цилиндровата глава го предпазва от драскотини и напълно съответства на стила на боксерния двигател.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Пакет за комфорт

Пакетът за комфорт прави вашите пътувания много по-удобни с отопляемите ръкохватки и темпомата. Освен това асистентът за скорости Pro превключва предавките, без да се задейства лостът на съединителя. Hill Start Control улеснява потеглянето по наклон.

Контрол на налягането в гумите

Системата за контрол на налягането в гумите (RDC) дава информация за актуалното налягане в гумите и при загуба на налягане своевременно сигнализира на водача за възможни опасности. На дисплея може да изберете съответните стойности. По време на движение на мотоциклета жълтата информационна светлина и червената сигнална лампа автоматично сигнализират за съответното отклонение от зададените стойности.

Headlight Pro

С Headlight Pro фаровете имат интегрирани адаптивни светлини за завиване в допълнение към светодиодната светлинна икона, която функционира като габаритни или дневни светлини. Светодиодните сегменти се включват в допълнение към функцията за къса светлина в зависимост от ъгъла на наклон, за да се оптимизира осветяването на вътрешната част на завоя.

Digital Display

Ненатрапчивият Digital Display пренася вашия мотоциклет в дигиталната ера. Благодарение на ясния дисплей цялата информация е напълно видима – особено в още по-компактния режим Pure Ride. В допълнение към скоростта и оборотите могат да се показват например изминатото през деня разстояние, средният разход или температурата на двигателя.

ConnectedRide Navigator

С BMW ConnectedRide Navigator всички пътувания и планирания са винаги на разположение. Чрез BMW ID планираните маршрути и записи могат да се синхронизират с приложението BMW Motorrad. Големият 5,5-инчов сензорен дисплей се вижда добре и при директна слънчева светлина. Управлението е интуитивно чрез мултиконтролера.

Опции за багаж

Малката раница за резервоара от колекцията Soulfuel в зелено 5 l
Малката водоустойчива раница за резервоара от колекцията Soulfuel, изработена от рециклиран полиестер и кожа, с обем от 5 литра е идеалният спътник за кратко пътуване. Сред полезните функции са проходът за кабели, водоустойчивото основно отделение с вътрешна чанта и джобът на капака за вещи, които трябва да са ви под ръка.

Страничната чанта от колекцията Soulfuel в зелено, 10 l + 16 l
Водонепропускливите странични чанти от колекцията Soulfuel с обем от 10 и 16 литра са изработени от рециклиран полиестер и кожа. Джобовете се закрепват на мястото за държача на страничната чанта. Външен джоб с водонепропусклив цип предлага място за лични вещи. Обемът може да се регулира с помощта на компресионни ленти.

Защита на капака на цилиндровата глава

Изработената от неръждаема стомана защита на капака на цилиндровата глава предпазва капака на цилиндровата глава от драскотини и отломки от камъни. Освен това е снабдена с голяма гумена броня от вътрешната страна. Във визуално отношение защитата на капака на цилиндровата глава перфектно се съчетава с дизайна и линията на боксерния двигател.

Вашите идеи, нашите аксесоари

Без значение дали искате да придадете на своя R 12 nineT повече индивидуалност, повече комфорт, повече безопасност или повече спортни качества: В богатата програма за аксесоари на BMW Motorrad гарантирано ще намерите подходящите части за вашия мечтан мотоциклет.

Разгледайте аксесоарите
spinner