*За нови мотоциклети, поръчани и закупени от наличните на склад, в периода 15 януари – 31 март. Офертата е налична във всички дилъри на BMW Motorrad, само за индивидуални клиенти и не може да се комбинира с други промоции от същия период. За повече информация относно промоционалните условия и наличните модели, моля, свържи се с дилър на BMW Motorrad.

BMW F 900 GS

Жажда за предизвикателства

Ето как започва: Твоето следващо приключение, което те отвежда там, където едва ли някой друг може да отиде. Освен теб и твоят GS. По камъни и чакъл, през вятър и вода, през дълбоки ровове и високи хълмове. Радост в сърцето, пясък между зъбите, адреналин в кръвта – изцяло в стихията ти и във вихъра на #SpiritOfGS

За това уникално изживяване създадохме F 900 GS. Двигателят, каросерията – всичко е оптимизирано така, че да бъде максимално мощен и въпреки това лек. Ето го и него: Твоето перфектно Enduro.

Най-съществените характеристики на F 900 GS

Неизискваща поддръжка верига M Endurance
F 900 GS от BMW Motorrad с верига M Endurance
Регулируема вилка Showa
F 900 GS от BMW Motorrad с пакет Enduro Pro, вкл. спортно окачване.
Защита за ръце Enduro, включително метална конзола
Защита за ръце Enduro, включително метална конзола за F 900 GS в изпълнение GS Trophy
Допълнително повдигане на кормилото
Кормило, включително повдигане на кормилото, за F 900 GS от BMW Motorrad
Впечатляващо лого GS
Впечатляващото лого GS на F 900 GS от BMW Motorrad
Регулируем койловър
Регулируемият койловър е част от пакета Enduro Pro за F 900 GS от BMW Motorrad
Регулируем крачен скоростен и спирачен лост
Регулируемият крачен скоростен и спирачен лост е част от серийното оборудване на F 900 GS от BMW Motorrad
Краен шумозаглушител Akrapovič
F 900 GS от BMW Motorrad с краен шумозаглушител Akrapovič

Създаден точно като за теб

Ергономичният триъгълник на F 900 GS е оптимизиран за каране офроуд: по-високо кормило, по-ниска стъпенка. Лостът на крачната спирачка също е по-високо и поради това е по-лесно достъпен, включително благодарение на по-ниските фиксатори. Сгъваемата стъпенка също е оптимално достъпна. Регулируемият скоростен лост позволява перфектна позиция, независимо дали караш с обикновени ботуши или ботуши за офроуд, прав или седнал. Така че е доста лесно да излезеш от зоната си на комфорт.

+ Прочети още

Най-добре оборудван за всеки терен

Най-добре оборудван за всеки терен

Каросерията на F 900 GS е модернизирана не само визуално и технически, но и по отношение на комфорта и безопасността. Приспособленията за защита на ръцете осигуряват повече безопасност. Стандартно произведени от пластмаса, те осигуряват повишена защита от вятър и атмосферни влияния. Приспособленията за защита на ръцете Enduro с метални скоби предлагат допълнителна защита на всички обичащи екшъна водачи на F 900 GS Trophy. С предлаганата допълнително подготовка за навигационен уред, BMW навигационен уред или други устройства, като например екшън камера, могат да бъдат надеждно закрепени към мотоциклета.

+ Прочети още

Целта е винаги в ума

Целта е винаги в ума

ConnectedRide Navigator ти показва прегледно всичко, което трябва да знаеш по време на пътуване. Освен важната информация за превозното средство, той доставя актуална информация за трафика, а благодарение на редовната актуализация на картите можеш да бъдеш сигурен, че винаги ще достигнеш до целта. Стабилният му хардуер може да се справи практически с всичко. А с приложението BMW Motorrad Connected можеш да интегрираш и съдържанието на твоя смартфон.

+ Прочети още
„ 

Жажда за повече приключения

 “

3 години спокойствие

Ride on & on & on. Даваме ви една допълнителна година. 

От този момент при покупката на мотоциклет получаваш още една година спокойствие допълнително към законово регламентираната гаранция. 

Научи повече

Изключителна мощност

77
kW (105 к.с.) при 8500 об./мин
93
Nm макс. въртящ момент при 6750 об./мин
895
ccm работен обем
14,5
литра обем на резервоара
Двуцилиндров четиритактов редови двигател

По-малко тегло, повече независимост

F 900 GS е изненадващо лек. Това, че той тежи само 219 kg*, ще забележиш най-добре, когато го караш през пясък извън пътя, разораваш чакъл или катериш планини. Малкото тегло се дължи преди всичко на новите части, като пластмасовия резервоар, батерията, задната част и крайния шумозаглушител Akrapovič. Сравнително малкото тегло определя превъзходната управляемост и високата ефективност.

(при собствено тегло DIN)

+ Прочети още

Звукът на свободата

Всичко е възможно с правилното задвижване

Всичко е възможно с правилното задвижване

Без значение дали по правите отсечки или извън пътя: Двигателят Paralleltwin на F 900 GS доставя максимално удоволствие от карането по всеки маршрут. Двуцилиндровият редови двигател предлага повече върхова мощност при подобрен въртящ момент. С оптимизираната си крива на мощността F 900 GS достига върхова мощност от 77 kW (105 к.с.) при 8500 об./мин. По-широкият диапазон на въртящия момент предлага до 93 Nm  при 6750 об./мин.

+ Прочети още
„ 

Изцяло нов мотор, който напълно въплъщава в себе си ДНК на GS.

 “

Типичният GS: дизайнът

Силен характер и самоувереност

Самият дизайн на GS показва: това е някой, който не се спира пред препятствията. Трите различни лака с впечатляващ дизайн с лента придават на всеки F 900 GS собствена индивидуалност. Кой е подходящият за теб?

Blackstorm metallic

Мощен пакет, който излъчва истинска сила. Седалката: черна. Задната рамка: черна. Бленди на радиатора Blackstorm metallic с ленти в червено.

Страст

Правещи впечатление при всеки терен: блендите на радиатора в São Paulo Yellow с ленти в червено. Черната седалка е над задната рамка в червено.

GS Trophy

Жадни за приключения и ултраспортни: блендите за радиатор в Lightwhite с ленти в синьо/червено. Задната рамка в бяло и златистите джанти създават контрасти.

Нова и въпреки това надеждна: каросерията

До най-малкия си детайл F 900 GS е готов да покорява нови пътища. Каросерията му има ултраспортна форма. Облицовката на радиатора, включително блендата на радиатора, изглежда изключително елегантно. Блендите на рамката създават добър контакт с превозното средство, особено при каране в изправено положение. Ветрозащитният щит има стандартно оптимален размер за употреба като Enduro. Малката, изразителна предна част на GS сочи смело пътя по посока към следващото предизвикателство. Логото GS показва, че обичаш да караш най-отпред.

+ Прочети още

Леки и елегантни: задна част и резервоар

Леки и елегантни: задна част и резервоар

Ключов не само по отношение на оптимизирането на теглото, но и за дизайна на превозното средство, е лекият пластмасов резервоар. Той тежи 62% по-малко от стоманен резервоар, но побира цели 14,5 литра – тоест достатъчно гориво за твоето приключение. Задната част като цяло е тънка и това прави GS лек. Тук лесно можете да закрепите меки чанти, раници или алуминиев куфар.

+ Прочети още

Идеалният цялостен пакет

Пакет Enduro Pro

Пакетът Enduro Pro е оптималното обновяване за всички, които предпочитат офроуд карането. Той включва черно кормило, включително повдигане на кормилото от алуминиев кован детайл. Така кормилото става с 24 милиметра по-високо от стандартното. Пакетът включва още: окачване Sport със златиста, напълно регулируема вилка Showa 45 mm и напълно регулируем койловър Sachs с изравнителен резервоар. Съдържанието на пакета завършва здравата верига M Endurance.

Динамичен пакет

Динамичният пакет, включително режим на шофиране Pro и асистент за скорости Pro, предлага повишена безопасност и спортен характер. В зависимост от ситуацията можеш да избереш подходящ режим на каране: „Rain“ или „Road“ при мокро или сухо пътно платно. С „Dynamic“ можеш да извлечеш най-доброто от твоя F 900 GS върху асфалт. С „Enduro“ адаптираш идеално мотора си към маршрути по всякакъв терен. Асистентът за скорости Pro ти дава още повече контрол в неочаквани ситуации.

Всичко според представите ти

Със сигурност вече имаш съвсем ясни представи за твоя мотор. Как трябва да изглежда той, F 900 GS, пасващ перфектно на теб и твоите представи? Разгледай нашите предложения и им позволи да те вдъхновят.

Към персонализирането

Още повече #SpiritOfGS

spinner