Dirt Devil

Перфектно оборудван за всякакъв терен

Дизайнът на GS Trophy и гумите за пресечен терен сигнализират: С този мотор няма да останеш дълго върху асфалта. Следващото пътуване – в дива местност. Само ти и моторът ти: На единичната седалка има място само за твоите амбиции. Придружава те звукът на крайния шумозаглушител Sport от титан. Към перфектното оборудване за офроуд спада пакетът Enduro, включително окачването Sport. Ръчният и крачният лост са регулируеми, за да пасва всичко винаги перфектно. Сребристата странична стойка Enduro и черната предпазна скоба за двигателя осигуряват допълнителна защита. ConnectedRide Smartphone Cradle ти помага да постигаш и високи цели.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
ConnectedRide Navigator и подготовка за навигация

С BMW ConnectedRide Navigator всички пътувания и планирания са винаги на разположение. Планираните пътувания и записки могат да бъдат синхронизирани с приложението BMW Motorrad чрез BMW ID. Големият 5,5-инчов сензорен дисплей е добре четлив и при директна слънчева светлина. Управлението е интуитивно чрез мултиконтролера. 

С помощта на допълнителното оборудване „Подготовка за навигационни уреди“ мотоциклетите могат да бъдат допълнително оборудвани със съответната подготовка за навигация.

Регулируеми ръчен и крачен лост

Регулируемите ръчни лостове от черен анодиран алуминий подчертават индивидуалния и спортен външен вид. Освен това дръжките могат да се регулират на ширина в 5 степени и да се напасват много лесно без инструмент, дори когато си с ръкавици. Лостът на крачна спирачка и крачният скоростен лост могат да бъдат закрепени гъвкаво в две позиции. Освен това крачният скоростен лост може да се върти на височина.

Единична седалка черна

Черната единична седалка подчертава спортния характер на машината. Едновременно с това тя служи при необходимост като подложен елемент за повече багаж.

Краен шумозаглушител Sport от титан

Крайният шумозаглушител с титанов кожух осигурява впечатляващ наситен звук и е както визуално, така и звуково признание за спортния характер на машината.

Странична стойка Enduro сребриста

Сребристата странична стойка Enduro с голямата си повърхност за поставяне осигурява стабилна позиция, преди всичко при мека или рохкава настилка.

Предпазна скоба за двигателя, черна

Комплектът предпазна скоба за двигателя от благородна стомана с черно гланцирано покритие намалява риска от повреди на мотоциклета.

Изследователят

Готов за следващата експедиция

С този вариант ще покориш света с щурм и ще се радваш на безкрайна свобода. Интегрираш смартфона си чрез ConnectedRide Smartphone Cradle в твоя мотор и вече всичко е свързано. Алуминиевите куфари предлагат много пространство за багаж, за да можеш да вземеш всичко, от което се нуждаеш. Искаш да имаш и компания? Има допълнителна стъпенка за спътник. Тонираният, по-висок ветрозащитен щит осигурява максимален комфорт при пътуване благодарение на подобрената защита от атмосферни влияния, по-голямата защита от вятър и по-малкото шумове в зоната на каската. След пристигането в целта опорната стойка осигурява стабилна позиция.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Багажна система: Сребристи алуминиеви куфари 36 l – 44 l и стойка за сребрист алуминиев куфар

Перфектното решение за любители на пътешествия, които имат големи изисквания и към себе си, и към материала: Алуминиевите куфари предлагат пространство за багаж от 36 и 44 литра. Стабилното транспортно оборудване е уплътнено против прах. Многото практични елементи впечатляват дори и при екстремни условия. 

Стабилните стойки за куфари позволяват лесен и надежден монтаж на алуминиевите куфари. И: Те подчертават офроуд дизайна на мотоциклета

ConnectedRide Cradle

ConnectedRide Cradle служи като държач, за да може по време на пътуването смартфонът да се използва като навигационен уред. С помощта на приложението BMW Motorrad Connected чрез мултиконтролера в зрителното поле могат да бъдат извикани навигационната карта и данни за превозното средство. Държачът позволява употребата на смартфони с различни размери и зарежда смартфона индуктивно или чрез кабел.

Ветрозащитен щит висок, тониран

Високият тониран ветрозащитен щит чувствително отнема налягането на въздуха от горната част на тялото при високи скорости и така повишава комфорта.

Допълнителни LED фарове

Мощните допълнителни LED фарове осигуряват необходимата видимост дори при условия на влошена видимост.

Опорна стойка

Опорната стойка улеснява дейностите по грижа и техническо обслужване на мотоциклета и осигурява надеждно и пестящо място паркиране.

Странична стойка Enduro сребриста

Сребристата странична стойка Enduro с голямата си повърхност за поставяне осигурява стабилна позиция, преди всичко при мека или рохкава настилка.

Стъпенка за спътника

Стъпенките за спътника с назъбената си повърхност осигуряват оптимална устойчивост дори при грубо профилирани или много замърсени ботуши. Благодарение на изработката от устойчива на корозия лята стомана, стъпенките са неръждаеми. При пътуване без спътник те могат да бъдат сгънати нагоре.

Оформи своя индивидуален F 900 GS

Имаш още идеи? Избери от богатото специално оборудване и оригиналните аксесоари на BMW Motorrad и създай мотоциклет, който отговаря на собствените ти желания.

Към конфигуратора
spinner