* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW F 900 R.

ДИНАМИЧНО, ПРОГРЕСИВНО, ИНТУИТИВНО.

Със своя изчистен и излъчващ мощ дизайн, F 900 R просто иска да бъде каран. Той е динамичен роудстър, който ускорява пулса ти. F 900 R отговаря с директност и прецизност, мощността му се разгръща линейно, в синхрон с твойте желания, а електрониката от последно поколение, го прави изключително сигурен.

Качи се, карай, #NeverStopChallenging.

Създаден за забавление.

Зад мускулестите извивки на F 900 R стои техника за истинско забавление. Извивки, всяка от които със свое точно предназначение. Предницата е агресивна. Фарът и кокпитът са компактно позиционирани на кормилото. F 900 R е като боксьор по време на мач: постоянно готов за светкавична атака. Резервоарът е изнесен напред, за оптимален баланс на масите, а опашката е къса. Изпускателната система завършва с компактно гърне, разположено ниско долу.

+ Прочети още

Твоят стил има значение.

Всяка цветова комбинация говори за характера на твоя F 900 R. Както и за самия теб.

*/-->

Спортен стил: Hockenheim сребрист металик / Racing Red

Комбинацията от черни колела, сребрист калник и златистата анодизирана вилка, подсилват атлетичното излъчване на F 900 R.

*/-->

San Marino син металик

Ярка и свежа комбинация, подчертаваща динамиката на F 900 R.

*/-->

Black Storm металик

Черен и драматичен: този избор подчертава агресивните черти от характера на F 900 R.

3 години гаранция.

Карай безгрижно, още и още. Даваме ти още една година гаранция.

Сега вече всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

105
к.с. макс. мощност
92
Нм макс. въртящ момент при 6500 об/мин
895
куб. см работен обем
770
мм до 865 мм височина на седалката

НАПРАВИ ЖИВОТА СИ ПО-МОЩЕН

НАПРАВИ ЖИВОТА СИ ПО-МОЩЕН

Интуитивен, спонтанен и динамичен. Не чакай вълнуващите моменти - създай си ги. Двуцилиндровият редови двигател на F 900 R се характеризира с висок въртящ момент, 92 Нм при 6500 об/мин. Изобилие от тяга, точно там, където ти е необходима.

+ Прочети още

Първите стъпки са най-лесни – A2 версията на F 900 R.

Първите стъпки са най-лесни – A2 версията на F 900 R.

BMW F 900 R се предлага също и в изпълнение с 95 к.с., като може да се кара с категория A2. Това дава възможност и на тепърва навлизащите в света на мотоциклетите, да се насладят на новия динамичен роудстър на BMW Motorrad.

+ Прочети още

ЧУЙ ЗВУКА НА F 900 R

F 900 R В ДЕТАЙЛИ

Адаптивен фар.

Адаптивен фар.

Адаптивните светлини отпред се задействат автоматично, когато мотоциклетът се наклони на повече от 7°. Допълнителното осветяване на завоя се осъществява от отделни LED сегменти във фара, което прави нощните карания по-сигурни.

+ Прочети още

Перфектен за всеки.

Перфектен за всеки.

F 900 R предлага перфектна позиция зад кормилото. За всеки, благодарение на избора от шест различни височини на седалката, възможността за по-високо кормило и серийно настройващите се лостчета при ръкохватките. Стъклото също може да се поръча в по-високо изпълнение, за по-добра защита от вятъра.

Всеки може да конфигурира F 900 R по перфектен за него начин. Нещо, което дефинира динамичния роудстър, като такъв.

+ Прочети още

Повече наслада от карането.

Повече наслада от карането.

Опционалните режими за каране Pro правят динамичния роудстър още по-динамичен. С тях идват и системите ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC), както и Engine Braking Control (EBC). DBC осигурява повече стабилност при спиране, а EBC системата елиминира шанса от превъртане задното колело при спонтанно подаване на газ или натискане на съединителя. Gear Shift Assistant Pro, както и електронно контролираното окачване, също правят карането по-динамично.

+ Прочети още

#NeverStopChallenging

Можеш да намериш сродни души на социалната ни стена. Да споделиш  мотоциклетните си емоции, да се запознаеш емоциите на други, като теб.

+ Прочети още

ДРУГИ МОДЕЛИ