Господарят на завоите.

Следващият завой е винаги най-вълнуващият.

Контролът е винаги във Ваши ръце? Най-вече при скоростта? Пулсът Ви се ускорява едновременно с оборотомера? Тогава може би това е Вашият мотоциклет. По-високата седалка осигурява спортна позиция на тялото, а спойлерът на мотора и фрезованите части му придават особено динамичен вид. Режимът на каране Pro, асистентът за превключване на скоростите Pro и автоматичната система за ходовата част Dynamic ESA Ви помагат да използвате до максимална степен задвижването и ходовата част. А с адаптивните светлини при завои се подготвяте по най-добрия начин за следващия завой. Тъй като той тепърва предстои, както и другите след него...

+ Прочети още
Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) регулира автоматично демпферирането на амортисьорната стойка в зависимост от режима на каране. По време на пътуването можете да избирате различни настройки на демпферирането, а предварителното натягане на ресьорите може да бъде настроено удобно чрез съответния бутон.

По-висока седалка

По-високата седалка осигурява за водача по-голяма с 50 mm от стандартната височина и достига до 865 mm. Това помага дори и на високите водачи да карат с удобен ъгъл на свиване на коленете и същевременно осигурява отпусната и удобна позиция на тялото.

Режими на каране Pro

С режимите на каране Pro машината може да се настройва още по-прецизно за различните ситуации на каране и цели на ползване. В допълнение към отварянето на дроселовата клапа, в режимите ROAD, RAIN и DYNAMIC се настройват както поведението на ABS Pro и DTC, така и останалите системи и функции, като Dynamic ESA, регулиране на скоростта и RDC.

Асистент за превключване на скоростите Pro

Асистентът за превключване на скоростите Pro позволява в почти всички диапазони на натоварване и обороти преминаване към по-висока и по-ниска скорост без задействане на съединителя или натискане на газта. Така асистентът осигурява осезаемо намалени времена за превключване, освобождаване на ръката, обслужваща съединителя, а с това и повече комфорт и динамика.

Headlight Pro

С Headlight Pro фаровете са снабдени със светлинен елемент, който служи както за дневни, така и за габаритни светлини. Комбинацията с адаптивни светлини при завой подобрява видимостта както на водача, така и от околните превозни средства, а това подобрява и безопасността.

Елементи на спортния дизайн

Придай още по-спортен вид на своя F 900 R с нашите дизайнерски фрезовани части, като например ръчни лостове, стъпенки и огледала, както и с допълнително оборудване като спойлер на мотора и капак за седалката за пътника.

Господарят на града.

Градът никога не спи.

Да виждате и да Ви виждат: Бързо кръгче в града с крайна цел любимото кафене, а след това умело и уверено вливане в движението. Система за достъп без ключ Keyless Ride, RDC, отопляеми ръкохватки и топ каса – всички те правят живота в градската джунгла по-лесен. Така можете да се концентрирате върху красивите страни на града.

Когато мисълта Ви вече препуска към следващия светофар, този мотоциклет е Вашият най-добър приятел.

+ Прочети още
Система за интелигентно аварийно повикване

При злополука системата за интелигентно аварийно повикване се свързва автоматично с колцентъра на BMW, за да се активират възможно най-бързо действията по спасителната верига. При това се изпраща позицията на превозното средство и по възможност се изгражда връзката за първи разговор с пострадалото лице. Системата може да се задейства и ръчно, напр. за да се окаже помощ на други участници в пътното движение.

Система за контрол на налягането в гумите (RDC)

Системата за контрол на налягането в гумите (RDC) дава информация за актуалното налягане в гумите и при загуба на налягане своевременно сигнализира водача за възможни опасности. Стойностите могат да се извикват от дисплея на кокпита. По време на движение една жълта сигнална лампа и една червена предупредителна лампа автоматично сигнализират за отклонение от зададените стойности.

Keyless Ride

С Keyless Ride ключът за превозното средство от този момент нататък остава в джоба. Тъй като системата за достъп без ключ е изключително удобна и позволява на водача да стартира машината си лесно с натискане на бутона. Ключалката на кормилото и капакът на резервоара също могат да се деблокират по този начин. Така че девизът е: просто сядай и потегляй!

Отопляеми ръкохватки

Никога вече студени ръце: За това се грижат електрическите отопляеми ръкохватки с многостепенно регулиране. Те повишават комфорта и безопасността, тъй като при топли ръце и по-голяма чувствителност на пръстите контролът върху превозното средство се осъществява по-добре. Отоплението на ръкохватките се управлява удобно от комбиниран прекъсвач на кормилото.

Протектори за ръчни лостове

Протекторът за ръчния спирачен лост е уверена заявка по отношение на безкомпромисния спортен дух. Извитите скоби от алуминий и пластмаса предпазват спирачния лост на кормилото от това да бъде неволно задействан при допир с друго превозно средство или да бъде повреден при падане на машината.

Стойка за багаж с топ каса 30 l

Върху стабилната стойка за багаж от алуминий с черно прахово покритие можете да закрепяте лесно и сигурно топ каса или други чанти за багаж. Тъй като стойката е закрепена самостоятелно към мотоциклета, поведението при каране с монтирана топ каса се подобрява чувствително, особено при по-висока скорост.

Господарят на разстоянията

Още няколко километра.

Обичате да пътувате. Грабвате мотоциклета и се отдавате на удоволствието да поемете на път. Светът навън крие толкова неща, които чакат да бъдат открити. Това, от което имате нужда през уикенда, е всъщност само Вашият мотоциклет. Ето защо този мотоциклет е най-подходящият избор за кратките Ви пътувания благодарение на удобната седалка, функциите за навигация и основната стойка. Неизменен спътник: правилната настройка #NeverStopChallenging

+ Прочети още
Основна стойка

Стабилната основна стойка осигурява стабилност на мотоциклета и при наклонени повърхности и предимства при поддръжка и ремонт или при прикрепване на куфари и топ каса. При това повдигането на мотоциклета освобождава от напрежение гумите и ресорите при по-дълъг престой. Също така паркираният мотоциклет заема и по-малко място.

Стойка за куфар и мека пътническа чанта

Красивата стойка за куфар позволява лесно и сигурно закрепване на мека пътническа чанта. Ако няма монтирана чанта, елегантната стойка е почти незабележима.

Комфортна седалка

Благодарение на допълнителна тапицерия комфортната седалка предлага по-голям комфорт при седнало положение, а с това и още повече безпроблемни километри, особено за по-високи водачи. Височината на седалката е по-висока в сравнение със серийното производство. По този начин можете да пътувате спокойно и без умора дори и на по-дълги разстояния.

Ветрозащитен щит (висок)

Ветрозащитният щит с устойчиво на надраскване покритие е по-висок и по-широк от серийното оборудване и предлага значително по-добра защита от вятър и други атмосферни влияния, което от своя страна води до повече комфорт при пътуване. Този щит освобождава горната част на тялото от напрежение точно при бързите отсечки по магистралите и Ви помага да изминавате без умора километър след километър.

Подготовка за навигация

Подготовката за навигация със стойка и Mount Cradle на закрепването на кормилото служи за сигурно закрепване на навигатора BMW в зоната на видимост на водача. Управлението на системата за навигация и на функциите на Connectivity се осъществява удобно от мултиконтролера на кормилото.

Регулиране на скоростта

Електронното регулиране на скоростта се активира при скорост над 30 км/ч и контролира скоростта непрекъснато. По този начин то превръща преди всичко по-дългите етапи от пътуване по магистрали в приятно преживяване. Функцията се деактивира при задействане на спирачките, като след натискане на бутона „Resume“ отново се задава избраната скорост.

Конфигуратор

Никой не знае по-добре от вас какъв ездач сте. И никой не разбира това по-добре от нас. Настройте тук свой собствен F 900 R.

Към конфигуратора

Изтегляне на каталога с аксесоарите

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   53.99 MB   |   English
spinner