2024 M 1000 XR

Наличен скоро

BMW M 1000 XR

Born to lead

Новият член на семейството M. M съчетава в себе си високата ефективност и ексклузивността на M XR – компонентите на ДНК на M. Уверена доминация от китката. Водачът не е длъжен да доказва нищо. Поемане на контрола: не е задължително, но е възможно по всяко време. Не само на пистата, но и на дълги разстояния. XR е предназначен да изминава големи разстояния. Готов ли си за най-здравия и лек мотоциклет в своя сегмент?

През есента на 2023 г. ще разбереш всичко за серийния модел M XR. И още днес всичко за настоящия прототип.

M Power среща XR Performance

M Power среща XR Performance

Много карбон, M спирачки, M Winglets и режими на шофиране Race Pro: M XR предоставя пълното M изживяване. С едва 223 kg и като опция още по-лек с пакет M Competition той е наистина лек. Със своята изключителна ергономичност изминаваш километри след километри – това е истински XR. Четирицилиндровият двигател BMW ShiftCam на RR, адаптиран за XR, ускорява до 280 km/h с над 200 к.с. (147 kW), ако искаш да вдигнеш адреналина си.

+ Прочети още

Вдигни адреналина си

Вдигни адреналина си

Искаш ли да научиш повече за M XR? Интересуваш ли се кога ще бъде наличен при твоя търговски представител? Получавай новини на електронната си поща и бъди в течение. Защото само след няколко седмици този нов шампион ще завладее улиците и ще овладее първите предизвикателства. Не пропускай!

+ Прочети още

Перфектният мотоциклет, за да изпиташ невероятната ефективност извън пистата. Няма да искаш да слезеш от него.

 “

Питър Хикман

Британски мотоциклетен състезател

Още повече ефективност

spinner