BMW M 1000 XR

Born to lead

Това е той: най-лекият и най-мощният сериен кросовър мотоциклет в света. Нищо по-малко от това. Само един M мотоциклет от край до край. Подготвен за максимална ефективност – в този случай за дълги разстояния. Ето защо се нарича и M XR. Или както казваме ние: MaXimizeR. Защото тази машина използва всичко на макс: вашето изживяване с мотора, вашата издръжливост и когато вие пожелаете – вашият адреналин. Също така – да имате увереност в себе си, докато пътувате на дълги разстояния. Защото знаете, че във всеки един момент можете да изпреварите всеки друг на пътя. #NeverStopChallenging.

Максимум оборудване

Перфектният старт: стартова анимация М
TFT дисплеят със стартова анимация М на M 1000 XR на BMW Motorrad
Карбоновите части: по-леки и по-мощни
Карбоновите части от пакета M Competition на M 1000 XR на BMW Motorrad
Проектиран за ефективност до самия край
Елегантната задница и фрезованите части на M 1000 XR от BMW Motorrad
Мощен и директен: това е двигателят
Двигателят ShiftCam на M 1000 XR на BMW Motorrad
Контролира ефективността на мотоциклета: М спирачка
М спирачката на M 1000 XR от BMW Motorrad
Контролирана мощност: с M уинглети
M уинглетите на M 1000 XR от BMW Motorrad
Бързо напред: ултраспортната предна част
Спортната предница на M 1000 XR от BMW Motorrad
Надграждане за по-добро управление: M карбонови джанти
Опционалните M карбонови джанти на M 1000 XR от BMW Motorrad

Born on the Racetrack

Усещате го веднага: M XR носи в себе си ДНК-то на М. Той олицетворява всичко, което символизира най-силната буква в света: Лидерство, суверенитет и закачливo-доминираща позиция на китката. Буквата М обещава първокласна изработка с изключителни материали и характеристики. Карането на M мотоциклет изисква отлични умения за каране. M съчетава очарованието на моторните спортове с начина на живот в бързата лента. Третият модел M допълва нашето четирицилиндрово семейство.

+ Прочети още

Максимална ексклузивност

Максимална ексклузивност

Не само визуално с марката M.
M XR е цялостно оборудван с М части. Още от самото начало, само с един поглед към дисплея, стартовата анимация М ви въвежда в света на M спорта. Докато М спортната седалка ви позволява да карате без умора, М уинглетите ви осигуряват по-добро прилягане към пътя чрез аеродинамична притискаща сила. М спирачката също прави максималната ефективност прецизно контролируема.

+ Прочети още
147
kW (201 к.с.) при 14 600 об./мин
275
km/h максимална скорост
223
kg DIN собствено тегло (готов за движение с гориво)
7,2
секунди ускорение от 0 до 200 km/h
Четирицилиндров редови двигател с водно/маслено охлаждане и BMW ShiftCam

M + XR = ефективност на дълги разстояния

M + XR = ефективност на дълги разстояния

Уравнението за несравнимо изживяване при каране на мотоциклет с типичните за М характеристики и типичните за XR възможности за дълги разстояния. Няма да искате да слезете от мотоциклета благодарение на възвишената му ергономичност или режимите на шофиране Pro, вкл. RACE. Той има всичко, не само по отношение на оборудването. M XR е изключително гъвкав, тъй като е подходящ, както за спортни и туристически пътувания, така и за управление от състезател. Теглото му може да бъде намалено още повече с опционалния пакет M Competition, така че да сте максимално динамични на пътя.

+ Прочети още
Видеоклип в YouTube „The fastest road trip“ с M 1000 XR от BMW Motorrad

Този мотоциклет има всичко, което искам извън пистата: невероятни характеристики, което те кара да не искаш да слезеш от него.“

 “

Peter Hickman

Британски мотоциклетен състезател

Снимки на M 1000 XR от BMW Motorrad

The Sound of M

Мощна сила в ръцете ви

Мощна сила в ръцете ви

Трябва да осъзнаете и никога да не забравяте това: M XR може да развие до над 275 km/h. От 0 до 100 за 3,2 секунди и до 200 за 7,4 секунди. Това е възможно благодарение на адаптирания за XR четирицилиндров двигател BMW ShiftCam на RR с мощност 201 к.с. (147 kW) при максимална скорост 14 600 об./мин. В комбинация със спортната трансмисия с по-късо предавателно число на 4-та, 5-та и 6-та предавка. M XR е усъвършенстван за ефективно каране на дълги разстояния с добавянето на втора предавка и по-късо предавателно число на вторичната предавка. С него вие поемате инициативата – винаги, когато поискате.

+ Прочети още

С аурата на шампион

Безпогрешният M

Тук изпълнението има три цвята: светлосиньо, тъмносиньо, червено. Типичната за M цветова схема придава на M XR неповторим имидж. Ако поне веднъж застане неподвижно, можете да видите любовта към моторните спортове не само в цветовете, но и в много детайли.

Lightwhite uni/M Motorsport

Серийният мотоциклет в едноцветен лак Lightwhite uni с ленти M се фокусира върху силните контрасти. M XR се разпознава като M мотоциклет и по серийната М спирачка в син цвят.

Blackstorm metallic/M Motorsport

С опционалния пакет M Competition той се предлага в по-мощен цвят Blackstorm metallic с М ленти – впечатление, което допълнително се подсилва от М карбоновите джанти.

С мярка във всяко нещо

С мярка във всяко нещо

Съвършенството е съвкупност от всички детайли. Нито един милиметър не е оставен на случайността. Със сложното М лаково покритие и ексклузивните части, като напр. фрезования М лост на съединителя и М спирачен лост, дизайнът задава нивото на спортния стандарт. По-късият, затъмнен спортен ветрозащитен щит също показва, че този мотоциклет идва от „ковачницата“ на състезателните машини M.

+ Прочети още

Leadership par excellence

Готови ли сте? Седнете, запалете двигателя и се потопете в света на M. Зад вас: тънката, подобряваща ефективността задница с къса стойка за регистрационния номер. След вас дълго време на пътя не се появява никой. Вие водите. Ще чуете несравнимия звук от косо разположения краен шумозаглушител Akrapovič Slip-on. Вашият спътник също може да се наслади на едно цялостно M изживяване благодарение на контура на седалката на водача, тънките дръжки за хващане и удължената стъпенка за краката на водача.

+ Прочети още

Безгрижни на пътя

Благодарение на нашите пакети INCLUSIVE можете да се концентрирате изцяло върху удоволствието от карането и през следващите години – защото ние удължаваме вашата гаранция.

Научете повече

Има и още

Обичате предизвикателствата: предлаганият като опция пакет M Competition е създаден специално за вас. Включените в пакета М карбонови джанти и многобройните М карбонови части не само придават на мотоциклета ултраспортен вид. Те намаляват теглото до само 220 kg и по този начин увеличават неговата динамика и управляемост. С M GPS Laptrigger можете да работите специално за най-добро време.

+ Прочети още

Персонализирайте своя M мотоциклет

Имате собствени идеи за вашия мотоциклет? Можете да ги приложите тук. Имате по-големи амбиции? Тук можете да ги реализирате. Без значение дали искате повече възможности за състезателна писта, или за пътуване: в допълнителното оборудване и оригиналните аксесоари на BMW Motorrad ще намерите всичко, което превръща вашия M XR във вашия мечтан мотоциклет.

Към персонализирането

Готови ли сте за още предизвикателства?

spinner