* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW C 400 GT.

ГРАДЪТ В НОВО ИЗМЕРЕНИЕ.

Кое прави града интересен? Разнообразието от хора? Тенденциите, които се зараждат в него? Изобилието от възможности? Всичко изброено, накуп. За да се възползваш максимално обаче, се нуждаеш от ефективен начин на придвижване. BMW C 400 GT е перфектното решение, комбиниращо пъргавина и комфорт. И понеже моделът е скутер от среден по размер клас, с него ще се чувстваш еднакво свободен, както в града, така и в околностите. Преоткрий града в ново измерение с твоето BMW C 400 GT!

The design of the C 400 GT

Choose your style.

Your C 400 GT shows style. Your style! What colour underlines your individuality the best?

  Alpine White

  Alpine white gives your touring scooter a light and agile look. The independent design is optimally emphasized with this timeless colour.

  Moonwalkgrey metallic

  Confident and dynamic: the classic Moonwalk grey metallic convinces with a clear, sporty accent.

  Blackstorm metallic

  The Scooter certainly has a simple and classic appearance in the Black storm metallic paint job.

  ДИЗАЙНЪТ НА НОВОТО BMW C 400 GT.

  Избери цвят.

  Твоят C 400 GT демонстрира стил. Твоят стил! Кой цвят отговаря на твоята същност?

   Alpine White

   Alpine white gives your touring scooter a light and agile look. The independent design is optimally emphasized with this timeless colour.

   Moonwalkgrey metallic

   Confident and dynamic: the classic Moonwalk grey metallic convinces with a clear, sporty accent.

   Blackstorm metallic

   The Scooter certainly has a simple and classic appearance in the Black storm metallic paint job.

   3 години гаранция

   Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

   Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

   Прогресивен, иновативен и изпълнен с емоция.

   Отдай се на града! Или, още по-добре: на удоволствието! Пъргавият и маневрен скутер отваря нови възможности пред теб. Той е ново, забавено и ефективно средство за придвижване в града, като същевременно е подготвен и за по-дълги пътувания извън него. Дизайнът на C 400 GT недвусмислено говори за това: спортната V форма на предницата, елегантните странични панели и голямото предно стъкло. Ергономично оформената седалка ти гарантира перфектна позиция зад кормилото, без значение дали отиваш до магазина или до съседния град. LED елементите са особено забележителни: иконичният фар с опционален дневен режим и интегрираните мигачи, правят впечатление още от пръв поглед. Задницата обаче е не по-малко впечатляваща: стесняваща се линия и прогресивни форми, изпълнени с емоция. Градът определено е много по-забавен с C 400 GT.

   + Прочети още

   Свързан с града. И с целия свят.

   Свързан с града. И с целия свят.

   Бъдещето изглежда така: BMW Motorrad Connectivity е истинска революция в областта на свързаността на две колела. C 400 GT може да се оборудва опционално с тази свръх модерна система, обединяваща функциите на смартфона ти с тези на скутера. BMW Motorrad Connectivity използва серийния TFT дисплей, а управлението на системата става чрез супер удобния и интуитивен Multi-Controller на лявата ръкохватка. Допълнително удобство: в отделението за вещи е разположен USB извод, който може да ползваш за зареждане на мобилното си устройство. Без значение дали слушаш любимите си песни или ползваш дисплея за навигация из града, системата работи супер бързо и убедително. BMW Motorrad Connectivity ти позволява също да провеждаш телефонни разговори, докато караш.

   Запознай се с пълната функционалност на BMW Motorrad Connectivity, като кликнеш на линка към нейното видео представяне.

   + Прочети още

   1-ЦИЛИНДРОВ ДВИГАТЕЛ.

   25
   к.с. при 7500 об/мин
   212
   кг собствена маса, зареден и готов за каране
   775
   мм височина на седалката
   3,5
   л/100 км разход на гориво (WMTC)
   1-цилиндров, 4-тактов двигател с водно охлаждане

   Икономичност, която доставя удоволствие.

   Икономичност, която доставя удоволствие.

   Двигателят е разработен специално за средно големите скутери на BMW Motorrad, като конструкцията му е специално съобразена и с условията на градското придвижване. Това е особено осезаемо при C 400 GT: агрегатът работи подчертано балансирано, горивният процес е изключително ефективен, а загубите от вътрешно триене – изключително ниски. Характеристики, които не означават само нисък разход на гориво, но и удоволствие от карането. Скутерът отговаря на еко нормите Euro 4. 

   + Прочети още

   C 400 GT В ДЕТАЙЛИ.

   Flexcase
   Flexcase C 400 GT
   Keyless Ride
   Keyless Ride C 400 GT
   Фар с изцяло LED техника
   Full-LED headlamp C 400 GT
   ASC
   ASC C 400 GT
   Connectivity (TFT дисплей)
   Connectivity (TFT Display) C 400 GT
   Ергономия и защита от вятъра
   Ergonomics and wind protection C 400 GT
   Отделение за смартфон
   Smartphone compartment C 400 GT
   Мощен двигател.
   Engine C 400 GT

   Наслади се на карането, наслади се на комфорта.

   Наслади се на карането, наслади се на комфорта.

   Градът не ти е достатъчен? Искаш още? Никакъв проблем за C 400 GT. Неговият мощен двигател те води уверено напред, а комфортът му ти позволява да се отпуснеш и при по-дълги преходи. Двигателят работи без вибрации, а шасито се справя изключително компетентно. Благодарение стандартните ABS и автоматичната система за контрол на стабилността (ASC), нивото на сигурност е оптимално. Keyless Ride системата също е част от серийното оборудване и допринася за комфорта на C 400 GT.

   + Прочети още

   Дяволът е в детайла.

   Ергономия и защита от вятъра

   Комфортна защита от вятъра и атмосферните условия.

   Големите и специално оформени панели в предната част, както и високото и широко стъкло, осигуряват оптимална защита. В комбинация с ергономичната позиция на кормилото и специално оформената седалка, C 400 GT е изключително комфортен и подходящ и за по-дълги пътувания.

   Connectivity (TFT дисплей)

   Напълно и постоянно свързан.

    

   C 400 GT е единственият скутер в сегмента, който опционално се предлага с иновативна система за свързаност. BMW Motorrad Connectivity използва цветния 6,5-инчов TFT дисплей, чрез който обединява функциите на телефона, музикалната функционалност и навигацията.

   Двигател

   Мощен и икономичен.

   Двигателят на C 400 GT е перфектно проектиран за нуждите на градската мобилност, както и за по-дълги преходи. Работният му обем е 350 куб. см, които генерират 34 к.с. при 7500 об/мин. Той не само е мощен, но и икономичен.

   Фар с изцяло LED техника

   LED – видимо повече сигурност.

   Фарът впечатлява не само с характерната си форма, но и с подчертано динамичните контури на опционалната LED дневна светлина. Късите и дългите са изключително мощни, а мигачите са интегрирани в страничните панели. Задните мигачи са интегрирани в стопа.

   ASC

   Стабилно и сигурно поведение.

   ASC системата ти гарантира пълен контрол, дори и при хлъзгава настилка. Автоматичната система за контрол на сцеплението предотвратява превъртането на задната гума, което означава максимално ефективно предаване на тягата на пътя.

   ЧУЙ ЗВУКА НА C 400 GT.

   НАПРАВИ ГО ТВОЙ!

   BMW C 400 GT е изразното средство на твоята личност.

   BMW C 400 GT е твоето изразно средство. А това как да изглежда той, решаваш ти. Персонализирай своя скутер с богатата гама оригинални аксесоари BMW Motorrad.

   НАУЧИ ПОВЕЧЕ

   АКСЕСОАРИ ЗА ТВОЯ C 400 GT.

   ПЕРФЕКТНИЯТ СКУТЕР, ПЕРФЕКТНАТА ЕКИПИРОВКА.

   Екипировка BMW Motorrad.

   Открий перфектната екипировка за перфектният скутер. Функционална, удобна и с оптимална защита.

   НАУЧИ ПОВЕЧЕ

   Вероятно ще ви е интересно да научите и за…

   Още модели от семейство Urban Mobility.

   spinner