Удобният

Повече удобство, повече изживявания

Без напрежение из трафика на града: Този C 400 GT в елегантен Style Triple Black ви дава всичко, от което се нуждаете. Практичната топ каса осигурява голямо място за допълнителен багаж. Външната кора за капака на топ касата, която се поръчва отделно, в Black storm metallic превръща мястото за допълнителен багаж и скутера в едно цяло. Високият ветрозащитен щит предлага надеждна защита от вятър и атмосферни условия, а LED дневната светлина допълнително подобрява безопасността. Connectivity завършва пакета. Слушате музика, телефонирате и използвате навигацията.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
LED дневни светлини

LED дневните светлини с характерен дизайн осигуряват повече безопасност на пътя. В допълнение на удобната автоматична функция можете да активирате дневната светлина и ръчно.

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity предлага на 6,5-инчов TFT дисплей иновативни функции за навигиране, телефониране и слушане на музика от скутера. Управлението се извършва от мултиконтролера, така че ръцете ви да бъдат на кормилото.

Стойка за багажник

Стабилната стойка за багажа в съответния дизайн дава възможност за надеждно закрепване на топ касата или други по-големи единици багаж.

Малка топ каса, 30 l

Водонепроницаемата пластмасова топ каса с лакиран капак и обем от 30 литра е с висококачествена обработка и предлага достатъчно място за каска.

Тя се комбинира с външна кора за капака и се предлага в подходящи цветове.

Подплатена облегалка за малка топ каса

Удобната подплатена облегалка осигурява повече комфорт за спътника както при кратки пътувания, така и при дълги пътешествия.

Висок ветрозащитен щит.

Ветрозащитният щит с устойчиво на надраскване покритие е по-висок от серийния щит и предлага максимална защита на водача и пътника от вятър и други атмосферни влияния.

Оформете своя собствен C 400 GT

От лаковото покритие до оборудването: създайте в конфигуратора своя собствен скутер.

Към конфигуратора
spinner